Jakie stosować ćwiczenia
Napisano Ponad rok temu
Mam kilka zapytań dotyczących treningu...
Hmm... żeby lepiej wam było zrozumieć mój problem przedstawię go.
-Mam 19 lat
-Wzrost 181 cm
-Waga 75 kg
Ćwiczę od 7 miesięcy a moim głównym problemem jest to że bardzo wolno przybywam na masie mięśniowej... I dla tego postanowiłem napisać o tym na Forum i zapytać zawodowców.
Rok temu ważyłem 110 kg moja aktualna waga 75 kg ... jestem grubo kościsty dla tego jestem szeroki ... mam szerokie ramiona.
Nie stosuje żadnej diety i w tym cały jest chyba mój problem... i postanowiłem to zmienić wiec jutro bd miał rozpiskę diety.
Po schudnięciu mam nadmiar tkanki tłuszczowej na dolnej części brzucha < koło pępka > i jak wiadomo nadmiar skóry.
Nie jestem dobry w takich sprawach czyli: jak trenować, w jaki sposób itp
Chciałbym uzyskać szybki przyrost masy mięśniowej...
Aktualnie max wyciskam na sztandze 80 kg
Mmm... i jakie najlepiej były by dla mnie stosowane środki... kasa nie gra robi.
W razie W podaje numer GG 3815727
Liczę na waszą pomoc:)
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich.
Mam kilka zapytań dotyczących treningu...
Hmm... żeby lepiej wam było zrozumieć mój problem przedstawię go.
-Mam 19 lat
-Wzrost 181 cm
-Waga 75 kg
Ćwiczę od 7 miesięcy a moim głównym problemem jest to że bardzo wolno przybywam na masie mięśniowej... I dla tego postanowiłem napisać o tym na Forum i zapytać zawodowców.
Rok temu ważyłem 110 kg moja aktualna waga 75 kg ... jestem grubo kościsty dla tego jestem szeroki ... mam szerokie ramiona.
Nie stosuje żadnej diety i w tym cały jest chyba mój problem... i postanowiłem to zmienić wiec jutro bd miał rozpiskę diety.
Po schudnięciu mam nadmiar tkanki tłuszczowej na dolnej części brzucha < koło pępka > i jak wiadomo nadmiar skóry.
Nie jestem dobry w takich sprawach czyli: jak trenować, w jaki sposób itp
Chciałbym uzyskać szybki przyrost masy mięśniowej...
Aktualnie max wyciskam na sztandze 80 kg
Mmm... i jakie najlepiej były by dla mnie stosowane środki... kasa nie gra robi.
W razie W podaje numer GG 3815727
Liczę na waszą pomoc:)
No wlasnie rozwiazanie problemu tkwi w diecie. Lukni do dzialu dieta, w przypietych tematach znajdziesz wszystkie potrzebne informacje aby sobie taka diete ulozyc. Jesli chodzi o trening to mozesz skorzystac z gotowca http://www.fabrykasi...tkujacych.html.
Napisano Ponad rok temu
Schudles 35kg nie sotsujac zadnej diety? O_o
Nie stosowałem diety tylko przestałem pochłaniać takie ilości jakie wcianłem... i taki cały mój efekt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jadłem dziennie na prawdę sporo... mój obiad wyglądał tak że jadłem 3-2 dania i 2 razy zupkę ... i tak śniadanie, obiad, kolacja i o 2 rano... dziennie przynajmniej 1,5 kg słodyczy...
W lecie na wakacje postanowiłem że muszę się wziąść za siebie i jadłem 1 kromkę dziennie nic więcej a do tego przynajmniej 15 kaw... a to że to lato nosiłem po 2 bluzy na sobie i grube sztruksy żeby się wypocić.
Mam robotę jak magazynier i i jak mieliśmy temperaturę 30 stopni to na magazynie było około 36:) A moja robota polegała na pakowaniu palet i ich streczowaniu.
To od godziny 7 rano do 22 miałem cały czasz prace fizyczną i to wszystko zrobiło swoje...
Nie raz miałem zawroty głowy, mdlenia itp bo 1 kromka dziennie to za mało na fizyczną robotę w takie upały.
Potem miałem małe problemy przez takie moje jedzenie itp bo miałęm częste skurcze i zasys mięśni które w chu... bolą.
I to wszystko co robiłem.
I taki cały mój rezultat:D Z którego bardzo się ciesze:) Bo mając wagę 110 kg jest bardzo męczące.
Pozdro:]
Napisano Ponad rok temu
Napisałem topa ale mi nie odp więc zapytałem ciebie... jeśli to żaden problem.
PS. to fotka w avatarze to JA;p Po waleniu w worek:D
Napisano Ponad rok temu
Zażyj trochę dietanabolu i do tego super treningabol.
Napisano Ponad rok temu