wrażenia po egazminie na P1
Napisano Ponad rok temu
a niestety Pan T.Adamczyk nawet sie nie stawil na egzaminie
"paszporty"byly juz wypelnione przed egazminem
jedynymi kryteriami rzucającymi sie w oczy to 50zl za egazmin + 29 zl za koszulke i oczywiscie obecnosci
mam tylko nadzieje ze na wyzsze stopnie bedzie inaczej oraz wieksze zainteresowanie ze strony "wladz instytutu"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na moim egzaminie na P1 Adamczyk byl. bardzo rzeczowy facet, swietnie przygotowany merytorycznie i angazuje sie podczas egzaminu. chociaz dla mnie ten egzamin to byl raczej zwykly trening pod okiem Adamczyka - tyle ze oceniany. na koniec Adamczyk po nazwisku wyczytywal tych ktorym poszlo najgorzej i mowil im nad czym maja popracowac. i tu zaczynaly sie jaja. bo zaliczyli wszyscy - nawet ci co wlasciwie wszystko mieli do porpawy! co do wyzszych stopni to P2 tez nie jest trudny (wiem kto u nas zaliczyl i ile sie do tego przygotowywal). podobno schody zaczynaja sie od P3 - nie wiem ile w tym prawdy.Dla mnie ten egazmin pozostawil pewnien niedosyt, tyle sie mowilo o wymaganiach, o rzeczach na ktore Pan T.Adamczyk zwaraca uwage... itd.
a niestety Pan T.Adamczyk nawet sie nie stawil na egzaminie Sad
"paszporty"byly juz wypelnione przed egazminem Sad
jedynymi kryteriami rzucającymi sie w oczy to 50zl za egazmin + 29 zl za koszulke i oczywiscie obecnosci
mam tylko nadzieje ze na wyzsze stopnie bedzie inaczej oraz wieksze zainteresowanie ze strony "wladz instytutu" Smile
jezeli chodzi o obecnosc Adamczyka na egzaminie to juz slyszalem o tym ze potrafi sie nie pojawic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A do P5 się juz nie pofatygował 8O Zabawny facet się zrobił... :wink:
psycho boy jack w Kielcach nie pojawił się od roku Ja tam za nim nie płacze... Załuje tylko że mój trener, który jest świetny, jeszcze nie przeszedł do Grześka...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Combat na Śląsku ...
- Ponad rok temu
-
treningi w okresie wakacji
- Ponad rok temu
-
Krav Maga Cżęstochowa
- Ponad rok temu