A próbowałes tego kiedyś? :roll:a po co wyskakiwac???nielepiej odrazu gosciowi buta w twarz przywalic??
Zaczepka na rynku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
UNIK I W MORDE PROSTO I PRZYJEMNIEA co robicie jak widzicie ze ktos specjalnie na was skreca by was walnac z bara
Napisano Ponad rok temu
A próbowałes tego kiedyś? :roll:a po co wyskakiwac???nielepiej odrazu gosciowi buta w twarz przywalic??
tak wielokrotnie zawsze sie udawalo jak narazie jestem natyle dobzre tozcieondnienty zre kopniencie nawet goscia majoncego 210cm wzrostuniestanowi zbytniego problemu zresztom wam mam prawie 2 metry wzrostu wienc wiesz.
Napisano Ponad rok temu
albo pierdolisz jak potłuczony, albo musisz być jakimś mega wymiataczem - stawiam na pierwszą opcjętak wielokrotnie zawsze sie udawalo jak narazie jestem natyle dobzre tozcieondnienty zre kopniencie nawet goscia majoncego 210cm wzrostuniestanowi zbytniego problemu .
Napisano Ponad rok temu
A ja sie skromnie przychyle również do pierwszej opcjialbo pierdolisz jak potłuczony, albo musisz być jakimś mega wymiataczem - stawiam na pierwszą opcję
tak wielokrotnie zawsze sie udawalo jak narazie jestem natyle dobzre tozcieondnienty zre kopniencie nawet goscia majoncego 210cm wzrostuniestanowi zbytniego problemu .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tego że masz tyle wzrostu i że tak wysoko podnosisz noge to ok. Tak może byc i co do tego się nikt nie czepia (no napewno nie ja). Tylko naprawde po tym co piszesz to jesteś zabijaka jakich mało. A masz 17 lat i przy takim wzroście i tym wieku nie wierze że kawał kafara jesteś (chyba że koksy) a i nic nie trenujesz więc jak? - Stąd nasze przypuszczenia że ściemniasz...a w czym pierdole wzrost muj to 195 cm wienc podaje prawde noge podnosze na max 215 cm a że nic nietrenuje to terz niewalcze na zawodah tylkobije sie w obronie wlasniej albo soluwy jak mnie ktos wkurzy . Nie walczyłem jeszce z nikim kto cos treował ale jak bije sie z kims kto jest mojego wzrostu albo trohe wyrzszy i terz nic nietrenuje to zwykle jest na tyle zaskoczony rze mu do twarzy dosiuengne zre niezdonrzy nawet zareagowac a zresztom taki cios na twarza trwa mozre sekunde.cienrza r ciała osietam na przedniej czensci stopyczym trace nozre na stabilkosci ale wysokosc kopniencia wzrasta. NIgdy ni wyskamuje zreby w cos kopnonc bo mi sie to zbytnio nieudaje takie pruby zwykle w moim wykonaiu konczm sie stłuczeniem kosci odonowej albo czyms podobnym.W durzym skrucie jesze nigdyt mi sie niezdarzyłe zreby kopniecie kogos w twarz zakonczyło sie niepowiodzeniem ale jak jurz pisałem moi pzreciwnicy to terz tylko amatorzy. Jesli sprubował bym tak kodos kopnonc podczas walki kto trenuje np. kick boxing to pewnie zakonczyło by soe to w wienkszosci wypadkuw rozbiciem głowy albo czyms ruwnie sumpatycznym:/
To twoje słowa. Powiedz skoro tak często się bijesz to znaczy że tak bardzo cię gnębią czy taki agresywny jesteś że ty zaczynasz?tylkobije sie w obronie wlasniej albo soluwy jak mnie ktos wkurzy
Aha jeszcze jedno kupta se słownik ortograficzny... bo pisownia waszmości utrudnia czytanie
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem nic ci to nie da w realnej walce na ulicy pewnie w wieku 17 lat przy takim wzroście wazysz max 70kg, przy 195 pewnie też nie jesteś za szybki.a w czym pierdole wzrost muj to 195 cm wienc podaje prawde noge podnosze na max 215 cm
Jeszcze jak nic nie trenujesz to pewnie twoja technika nie jest za dobra.
Chyba że nauczyłeś sie wszystkiego na "ulicy".
W co niewierze .
Więc przestań pisać takie żeczy
p.s. możliwe że kopiesz na te ponad dwa metry ale pewnie siła ciosu aż zmiata z powierchni ziemi :roll:tak wielokrotnie zawsze sie udawalo jak narazie jestem natyle dobzre tozcieondnienty zre kopniencie nawet goscia majoncego 210cm wzrostuniestanowi zbytniego problemu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
jesni wie pocisnie 3 szybkie ciosy w udo łydke i zgienic kolana, albo 1 w kark albo twarz to siła ciosu niemusi byc zabujczo mocna zreby skosic z nug i sprowadzic na ziemie.Czy jestem agrsywny??raczej nie tylko nerwowy jestem metalem i dlatego idonc po ulicy czensto mam problemy z dresami wienc od pzremocy niestronie. Moja tehnika wydaje mi sie zre stoi na srednim poziomie wystarcza rzeby sie obronic.A noszenie cienrzkih butuw (stale) terz wyrabia siłe w nogah i zwienksza siłe ciosu wierzcie mi nietrzeba z tego mocno kopnonc przeciwnika w piszel zreby mu go złamac.Zresztom w walce i tak najbardziej lubie urywac nug bo to moja najmocniejsza strona.Ale niewalczyłem jescze znikim kto cos trenuje przez dłurszy czas wienc zdaje sobie sprawe że jak treaife na kogos kto trenuje np.od 3 lat jujitsu,muay thai,albo kicka to pewnie wylondował bym na ojomie (w nalepszym wypadku).Wszytko co potrafie (zwionzanego z walkom)zauczyłem sie bijonc sie na ulicy z filmuw pokazujoncyh jakies ciosy i od starszyh kumpli kturzy majom w bitce wienksze doswiadczenie nirz ja
Napisano Ponad rok temu
chciałbym to zobaczyć jak uderzasz kogoś w glanach w 1 s
Zadziwasz mniejesni wie pocisnie 3 szybkie ciosy w udo łydke i zgienic kolana,
Ja wymiękam w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Ty mnie człowieku zadziwiasz wręcz i jak ci pomnika nie postawią to będzie niesprawiedliwe. Takiego farmazoniarza 2 na tym forum nie znajde chocby ze swieca grmniczna... Stray piszesz na tym samym forum w roznych tematach takie sprzeczne rzeczy ze wyszlo teraz coś takiego: 17 lat, 195 wzrostu. noge podnosisz na 215cm, w bicu masz 25cm po napieciu i wazysz 78 kg, nie uprawiasz SW, (wczesniej nie cwiczyles na silce, teraz juz tak) bijesz ludzi jakbyś się z PRIDE wyskoczył...waże 78 kilo trenuje tylko od niedawna na siłce niewiem co ma masa ciała do wysokosci ciosu.Siła cosu zabujcza niejest ale starcza zreby wienkszosc pzreciwnikuw padło na ziemie
jesni wie pocisnie 3 szybkie ciosy w udo łydke i zgienic kolana, albo 1 w kark albo twarz to siła ciosu niemusi byc zabujczo mocna zreby skosic z nug i sprowadzic na ziemie.Czy jestem agrsywny??raczej nie tylko nerwowy jestem metalem i dlatego idonc po ulicy czensto mam problemy z dresami wienc od pzremocy niestronie. Moja tehnika wydaje mi sie zre stoi na srednim poziomie wystarcza rzeby sie obronic.A noszenie cienrzkih butuw (stale) terz wyrabia siłe w nogah i zwienksza siłe ciosu wierzcie mi nietrzeba z tego mocno kopnonc przeciwnika w piszel zreby mu go złamac.Zresztom w walce i tak najbardziej lubie urywac nug bo to moja najmocniejsza strona.Ale niewalczyłem jescze znikim kto cos trenuje przez dłurszy czas wienc zdaje sobie sprawe że jak treaife na kogos kto trenuje np.od 3 lat jujitsu,muay thai,albo kicka to pewnie wylondował bym na ojomie (w nalepszym wypadku).Wszytko co potrafie (zwionzanego z walkom)zauczyłem sie bijonc sie na ulicy z filmuw pokazujoncyh jakies ciosy i od starszyh kumpli kturzy majom w bitce wienksze doswiadczenie nirz ja
Poza tym żadna dysleksja czy cokolwiek innego... nawet czystej krwi debilizm nie przewiduje czegoś takiego jak nauka niektórych wyrazów jak np MÓJ a nie MUJ jak walisz w każdym jednym poście. Sory start ale takie moje zdanie.
PS: niech admini będą dla mnie wyrozumiali ;P
Napisano Ponad rok temu
Sorka. chodziło o to że tych wyrazów można się nauczyc. Pisze dla sprostowania bo chyba emocje wzięły górę i wyszło jak wyszłoPoza tym żadna dysleksja czy cokolwiek innego... nawet czystej krwi debilizm nie przewiduje czegoś takiego jak nauka niektórych wyrazów jak np MÓJ a nie MUJ jak walisz w każdym jednym poście.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masa do wysokości nic ale do jego siły sporo.
chciałbym to zobaczyć jak uderzasz kogoś w glanach w 1 sZadziwasz mniejesni wie pocisnie 3 szybkie ciosy w udo łydke i zgienic kolana,
Ja wymiękam w tym temacie
glany nosze od 4 lat a jurz po 4 miesoincah nieczuje sie prawie ih cienzraru ja w tyh butah nieraz biegam wienc mi niepzreszkadzajom w zadawaniu cosuw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dać to by się dało, tylko po co?Prosze Cię- staraj się pisać nieco poprawniej bo tego przeczytać się nie da :?
Napisano Ponad rok temu
Bo to jest forum tu sie czyta...[/list]dać to by się dało, tylko po co?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pierwsza pomoc
- Ponad rok temu
-
Trochę filmików z walk ulicznych.
- Ponad rok temu
-
Film a realna walka
- Ponad rok temu
-
Kolejny pojeb (ale filmik z happy endem)
- Ponad rok temu
-
Kastet - jego skuteczność na ulicy
- Ponad rok temu
-
Walka
- Ponad rok temu
-
co gdzie jak za ile ???
- Ponad rok temu
-
ogarnijcie tego skurw**yna