Letherman z allegro.
Napisano Ponad rok temu
Po przeczytaniu watkow na forum dotyczacych multitooli zdecydowalem sie na Lethermana. Znalazlem interesujacy mnie model na allegro, ale chcialem sie dowiedziec czy oryginalny LEATHERMAN Charge XTi moze kosztowac 300 zl. W sklepach kosztuje kolo 500 zl. Lubie kupowac rzeczy tanio, ale nie chcialbym sie przejechac na tym i kupic drogiej podrobki. Napiszcie co o tym myslicie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dodatkowo zastanawiam sie jeszcze czy ewentualnie nie kupic tego:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
z gory dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
Michal
Napisano Ponad rok temu
Charge XTi jest następną generacją Wave'a, który przez wielu jest uważany za najbardziej kompaktowego toola posiadającego najwiecej możliwości. Są bardziej delikatne niż Supertool 200, ale mają olbrzymią zaletę - bez otwierania kombinerek otwierasz duże ostrza - noże i piły. Jeżeli zamierzasz nosić tylko toola bez dodatkowego folderka to weż ten Charge'a
Osobiście wolę Supertoola 200 z uwagi na jego bezkompromisowość jest najwiekszy i niewiele ustepuję Victorinoxowi (ten ma najlepszą stal i najlepsze funkcje a moc kombinerek jest taka sama jak SOGa)
Oba Vicki mają jedną wadę (z mojego punktu widzenia - obiektywnie to jest cecha) że kombinerki mają cienkie szczęki i się mogą złamać szybciej niż w np. Vicku)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
rotpin
Napisano Ponad rok temu
Chyba zdecyduje sie na LEATHERMAN Charge XTi
pozdrawiam
Michal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli tak, to jak okresla, kiedy uplywa jej termin? Moze toole LM maja wybita jakas date albo numer, na podstawie ktorego moze to zrobic?
Pozdrawiam,
MaciekK
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jeżeli Gerber to jaki?
- Ponad rok temu
-
tak sobie myślę...
- Ponad rok temu
-