Wiesz mi ze wiele osób tak samo podchodzi do mnie chociaz jestem juz ladnych pare lat w PZKb. Przy tak dużej organizacji zawsze są tłumoki. Ale zazwyczaj maja mało do powiedzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Muaythai - same rewelacje
Dofinansowania imprez młodizeżowych( a taką Krak-sport organizował) w PZKb jest ustalone o wiele wczesniej w związku z staraniami o sport dzieci i mlodziezy ( wszystkie mlodziezowe dostaja obligatoryjnie dofinansowanie) występuje się jedynie przy imprezach seniorskich. Z tego co wiem w tym roku przyznano wszystkim.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krak-Sport nie startował w MP MuayThai PZMT tylko z jednego powodu...ultimatum zarządu PZKB, który to stierdził iż jeżeli KRak wystawi zawodników na MP MT PZMT to nie dostaną dotacji na mistrzostwa, które Krak Sport będzie organizować .... czy to jest chęć współpracy ze strony PZKB ?! ... niesądzę
Dlatego jestem przekoanny iz jesli krakow wystartowalby to nie bylooby wiekszych zgrzytow, a napewno nie zabrano by dotacji. z prostej logiki. Bylaby to wieksza strata dla związku niz zysk. Szczegol nie ze dotacje nie sa potezne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obrzuc blotem to nawet jak odpadnie bedzie slad. Czy to tak trudno zrozumiec.
W moim przekonaniu to ty po prostu odwracasz kota ogonem - wszystko o 180˚.Waszym tokiem myslenia Zarzad go powinien wyrzucic z kahry a moze nawet zastrzlic.
Nie jestem we władzach, w tym względzie Ci nie pomogę.a moze ty przyblizysz mi jak to jest u was zwladzą. jak regulaminami?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu