Na ile starczyl ci gaz?
Napisano Ponad rok temu
Wobec tego niech kazdy napisze na ile uzyc starczyl mu jaki gaz.sorry za glupi temat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
najlepiej po każdym urzyciu kupić nowy.
nie znaczy że nie zadziała, ale jest podobno mniej skuteczny.
tak słyszałem :roll:
nie wiem czy to prawda :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może ma mniejsze ciśnienie? Jak moją piękna uczyłem korzystać z gazu to starczyło na 4 razy i za każdym razem tak samo piekło :-)
takpierwsze uzycie gazu zawsze ma bardzo mocny wyrzut.powiedz nam jeszcze tylko jaki to byl gaz i jaka mial pojemnosc bo to tez wazne
Napisano Ponad rok temu
generalnie gazy są podobno jednorazowe w większość
najlepiej po każdym urzyciu kupić nowy.
nie znaczy że nie zadziała, ale jest podobno mniej skuteczny.
tak słyszałem :roll:
nie wiem czy to prawda :roll:
moj kolega mial maly gaz 40 ml nato.tez go mam ale nie uzywalem.kiedys gazem nato ktory kupilem kuzynce dlka testow psiknalem i pierwsze uzycie lecialo gdzies 1,5 metra a drugie okolo 85 cm i jeszcze cos tego gazu zostalo podejrzewam ze maly gaz nato starczy na 3 uzycia a pistolet gazowy ma 15 ml gazu wiec jesli ma 10 uzyc to 1,5 ml gazu na jedno uzycie lipaaaaaaaaaa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
40 ml :-) jaki to był to nie powiem bo bazarowy szkoda mi było tracić jakiegoś przyzwoitego skoro miał być odrazu zużyty.:-)
no tu masz racje.jak chcessz testy robic to lepiej jakis tani.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli 55 ml starczyl na 3 razy to 15 ml na bank starczy na raz a nie na 10
Napisano Ponad rok temu
jesli 55 ml starczyl na 3 razy to 15 ml na bank starczy na raz a nie na 10
pistolet gazowy strzela calkiem inaczej niz puszka, poza tym 15ml to naboje sa chyba do wiatrowek, a nie do pistoletow gazowych ??? to wtedy by sie wszystko zgadzalo bo jak z kolesia wiatrowki strzelalismy to naboj gazu starczal na ok 10 mocnych strzalow, a potem lecialy juz slabiutkie strzaly
Napisano Ponad rok temu
Za 4 razem chciałem go skończyć na pewnym agresywnym typie, który się awanturował w nocnym busie.. A tu niespodzianka - z puszki nie wyleciała ani kropla 8O , na szczęście miałem ze sobą batona, a cała sytuacja nie była szczególnie trudna do opanowania. :twisted:
Jednak nauczony doświadczeniem, przestrzegam przed noszeniem ze sobą gazów, które były już używane. Jak zawiodą w sytuacji kryzysowej, to może być b. nieciekawie..
Napisano Ponad rok temu
No właśnie wydawało mi się, że w puszcze mam przynajmniej ¼ gazu, dlatego go nosiłem ze sobą, a nie wywaliłem po testach ( pierwsze 3 strzały, ale b. konkretne)
Za 4 razem chciałem go skończyć na pewnym agresywnym typie, który się awanturował w nocnym busie.. A tu niespodzianka - z puszki nie wyleciała ani kropla 8O , na szczęście miałem ze sobą batona, a cała sytuacja nie była szczególnie trudna do opanowania. :twisted:
Jednak nauczony doświadczeniem, przestrzegam przed noszeniem ze sobą gazów, które były już używane. Jak zawiodą w sytuacji kryzysowej, to może być b. nieciekawie..
ja np mam jedeno uzycie jeszcze gazu 40 ml ale w razie czego mam tez batona jednorazowego i nowy pojemnik gazu w innej kieeszeni
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
He He, widzę Batoniarz, że jesteś przygotowany na każdą ewentualność
Pozdro
hehe nie da sie ukryc.Dzieki ze tyle osob odpowiada w moim temacie ale odpowiadajcie na temat pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gazy typu CS i OC... legalne...?
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz wybrałeś / wybierasz dla siebie
- Ponad rok temu
-
Gaz,pałka,paralizator...co najlpesze na ulice
- Ponad rok temu
-
GAZY obronne
- Ponad rok temu
-
Gazy
- Ponad rok temu
-
gaz w warszawie
- Ponad rok temu
-
Realny test skuteczności gazu Cannon Anti Attack (zielony)
- Ponad rok temu
-
Tak, znow pytanie o gaz
- Ponad rok temu
-
Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
- Ponad rok temu
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu