Na ile starczyl ci gaz?
Napisano Ponad rok temu
Ps.Mam juz chyba z 5 pustych pojemników i 3 pełne Testuje na każdym kto mi podpadnie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli jakiego to jakas lipa musi byc,albo cos nie klejeja np mam jedeno uzycie jeszcze gazu 40 ml ale w razie czego mam tez batona jednorazowego i nowy pojemnik gazu w innej kieeszeni
Napisano Ponad rok temu
czyli jakiego to jakas lipa musi byc,albo cos nie kleje
ja np mam jedeno uzycie jeszcze gazu 40 ml ale w razie czego mam tez batona jednorazowego i nowy pojemnik gazu w innej kieeszeni
No czyli takiego niehartowanego.Niby byl hartowany ale nie fabrycznie tylko u kowala ale chociaz mozna zrobic uderzenie jedno albo pchniecie i uderzenie wtedy jest dwu razowy ale piszcie na ila starczyl wam gaz ziomki.please
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja raz gaz probowalem na muchach :roll: i psiknolem sobie pozadnie 3 razy w efekcie 7 much po jakims czasie wszedlem do tego pomieszczenia co bylo psikane i zaczolem sie dusic i twarz zaczela piec takze na ludzi tez dziala nie tylko na muchy
no tylko ze jak cie czlowiek zaatakuje to mzoesz miec klopoty a mucha ch..a ci moze zrobic.
Moja prosba do wszystkich:PISZCIE JAKA MARKE GAZU UZYWALISCIE-POJEMNOSC-I ILE PORZADNYCH UZYC Z NIEGO WYLECIALO
po prostu wiekszosc z was pewnie tez interesuje na ile uzyc starczy gaz ktory chca kupic itd.POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Napisano Ponad rok temu
no wiem, ze napastnik moze mi cos zrobic, ale juz napisalem, ze jak pozniej wszedlem do tamtego pomieszczenia to poczulem jego skotki na sobie i byly nie ciekawe
Napisano Ponad rok temu
aa jest to producenta F.W.Klever....moze ktos cos wie o nim...tez jest to jeden z tanszych gazow
Napisano Ponad rok temu
to byl jakis najtanszy CS taki w pomaranczowym opakowaniu z narysowana kobieta jak psika na bandyte ale nazwy nie pamietam
no wiem, ze napastnik moze mi cos zrobic, ale juz napisalem, ze jak pozniej wszedlem do tamtego pomieszczenia to poczulem jego skotki na sobie i byly nie ciekawe
To byl defenol CS.bardzo dobry gaz.szkoda ze wysylkowo go nie mozna kupic
wysylkowo
Napisano Ponad rok temu
Chyba ze ktos zna jakis lewy internetowy sklep w ktorym sprzedadza defenol wysylkowo.na allegro sa same gazy cs tylko te male ale defenola nigdy nie widzialem.Podajcie namiary jesli taki sklep jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to byl zart??? czy bez kitu ma jakies orzeszki bo ja sie na tym wszystkim nie znamNa opakowaniu jest napisane, ze zawiera sladowe ilosci orzeszkow.
Napisano Ponad rok temu
to byl zart??? czy bez kitu ma jakies orzeszki bo ja sie na tym wszystkim nie znamNa opakowaniu jest napisane, ze zawiera sladowe ilosci orzeszkow.
kurwa no ej orzeszki w gazie super.
Mial ktos gaz nato CS.jak ktos mial to niech powie ile razy mozna go uzyc i gdzie mozna dostac wysylkowo defenol cs
Napisano Ponad rok temu
Na ile to starcza, i tak w skrucie działa to wogóle na psy (na psy nie na ludzi-tylko psy) ?
Napisano Ponad rok temu
a miał ktoś może Anti Dog 50ml ?
Na ile to starcza, i tak w skrucie działa to wogóle na psy (na psy nie na ludzi-tylko psy) ?
Niby dziala na ludzi tez i to mocno zreszta pobodno 4 uzycia z niego sa
ps.widzialem gaz nato cs i police defence 40 ml i pisalo ze niby na 10 uzyc po sekundzie starczy ;/;/ watpie a pzoatym to byl o dzowo gaz nato dwu kanalowy a nie ten normalny 4 kanalowy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gazy typu CS i OC... legalne...?
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz wybrałeś / wybierasz dla siebie
- Ponad rok temu
-
Gaz,pałka,paralizator...co najlpesze na ulice
- Ponad rok temu
-
GAZY obronne
- Ponad rok temu
-
Gazy
- Ponad rok temu
-
gaz w warszawie
- Ponad rok temu
-
Realny test skuteczności gazu Cannon Anti Attack (zielony)
- Ponad rok temu
-
Tak, znow pytanie o gaz
- Ponad rok temu
-
Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
- Ponad rok temu
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu