Ps.Mam juz chyba z 5 pustych pojemników i 3 pełne
 Testuje na każdym kto mi podpadnie :wink:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 nnapisz jeszcze jakie to gazy i na ile uzyc starczyly bo o tym jest temat
  nnapisz jeszcze jakie to gazy i na ile uzyc starczyly bo o tym jest temat  

Napisano Ponad rok temu
czyli jakiegoja np mam jedeno uzycie jeszcze gazu 40 ml ale w razie czego mam tez batona jednorazowego i nowy pojemnik gazu w innej kieeszeni
 to jakas lipa musi byc,albo cos nie kleje
   to jakas lipa musi byc,albo cos nie kleje  

Napisano Ponad rok temu
czyli jakiego
ja np mam jedeno uzycie jeszcze gazu 40 ml ale w razie czego mam tez batona jednorazowego i nowy pojemnik gazu w innej kieeszenito jakas lipa musi byc,albo cos nie kleje

No  czyli takiego niehartowanego.Niby byl hartowany ale nie fabrycznie tylko u kowala
  No  czyli takiego niehartowanego.Niby byl hartowany ale nie fabrycznie tylko u kowala  ale chociaz mozna zrobic uderzenie jedno albo pchniecie i uderzenie wtedy jest dwu razowy
  ale chociaz mozna zrobic uderzenie jedno albo pchniecie i uderzenie wtedy jest dwu razowy  ale piszcie na ila starczyl wam gaz ziomki.please
   ale piszcie na ila starczyl wam gaz ziomki.please

Napisano Ponad rok temu
 po jakims czasie wszedlem do tego pomieszczenia co bylo psikane i zaczolem sie dusic i twarz zaczela piec
  po jakims czasie wszedlem do tego pomieszczenia co bylo psikane i zaczolem sie dusic i twarz zaczela piec  takze na ludzi tez dziala nie tylko na muchy
  takze na ludzi tez dziala nie tylko na muchy  

Napisano Ponad rok temu
ja raz gaz probowalem na muchach :roll: i psiknolem sobie pozadnie 3 razy w efekcie 7 much
po jakims czasie wszedlem do tego pomieszczenia co bylo psikane i zaczolem sie dusic i twarz zaczela piec
takze na ludzi tez dziala nie tylko na muchy
 no tylko ze jak cie czlowiek zaatakuje to mzoesz miec klopoty a mucha ch..a ci moze zrobic.
  no tylko ze jak cie czlowiek zaatakuje to mzoesz miec klopoty a mucha ch..a ci moze zrobic. 

Napisano Ponad rok temu
 ale nazwy nie pamietam
  ale nazwy nie pamietam  
  i byly nie ciekawe
  i byly nie ciekawe  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
to byl jakis najtanszy CS taki w pomaranczowym opakowaniu z narysowana kobieta jak psika na bandyte
ale nazwy nie pamietam

no wiem, ze napastnik moze mi cos zrobic, ale juz napisalem, ze jak pozniej wszedlem do tamtego pomieszczenia to poczulem jego skotki na sobiei byly nie ciekawe
 To byl defenol CS.bardzo dobry gaz.szkoda ze wysylkowo go nie mozna kupic
  To byl defenol CS.bardzo dobry gaz.szkoda ze wysylkowo go nie mozna kupicNapisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to byl zart??? czy bez kitu ma jakies orzeszki bo ja sie na tym wszystkim nie znamNa opakowaniu jest napisane, ze zawiera sladowe ilosci orzeszkow.

Napisano Ponad rok temu
to byl zart??? czy bez kitu ma jakies orzeszki bo ja sie na tym wszystkim nie znamNa opakowaniu jest napisane, ze zawiera sladowe ilosci orzeszkow.

kurwa no ej orzeszki w gazie super.
  kurwa no ej orzeszki w gazie super.Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a miał ktoś może Anti Dog 50ml ?
Na ile to starcza, i tak w skrucie działa to wogóle na psy (na psy nie na ludzi-tylko psy) ?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu