Kastet - jego skuteczność na ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia,
Tomaj
Napisano Ponad rok temu
PS. Zmień podpis...
Napisano Ponad rok temu
Duzo tu jest nozowników którzy nosza po pare sztuk ( czego nie rozumiem i chyba nie zorzumiem ) .
Niech ktoś opisze akcje , ze wyciagnał na dresiarza kose . Spasował czy tylko go to podkurwiło ?
Napisano Ponad rok temu
niestety nie mam to mi mówił mój kumpel który się historią interesuje i sprzedaje militaria m.in. takie kastety.BTW to od orginalnego niemieckiego kastetu mam odlany swójTomaj masz jakieś linki o tym wykorzystaniu kastetu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i raz go uzylem, podczas gdy jakis narkoman mi chcial telefon zajebac :? kastety sa zabojczo skuteczne, koles dostal dwa strzaly po zebrach, padl i cos krzyczal. Ale jest jeden walek gdy sie źle złapie to mozna sobie rozjebac [przeciac o ostre krawedzie] palce Ogolnie polecam, ja swoj nosze jak telefon, wszedzie gdy gdzies wychodze
pozdrawiam ANTR4X
PS. moj pierwszy post
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prosze Cie bardzo
Ja mam od tego typka, kastet przyszedl szybko i zapakowany bardzo dobze
tylko kupuj szybko bo na allegro kastety siedza bardzo krótko, usuwaja aukcje wogóle to raz dziennie se wpisz na allegro "kastet" i patrz, bo czesto sa nowe i lepsze [drozsze ]
pozdrawiam ANTR4X
Napisano Ponad rok temu
piekna rzecz
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
275 $
Napisano Ponad rok temu
(ten na dole, tylko moj ma zaostrzone koncowki)
nigdy nie uzylem. no moze raz jak jakis koles chcial cos przyburac, ze sie na niego patrze to po szybkim wyciagnieciu kastetu z tylnej kieszeni i super kozackim tekscie: "spierdalaj, bo ci zaraz zaden chirurg nie pomoze" :wink: gosc zwatpil i szybko sie oddalil.. no ale uzyc go nie uzylem
Napisano Ponad rok temu
ma nawet otwieracz do piwaZnalazlem dzis przypadkowo...
piekna rzecz
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
275 $
Napisano Ponad rok temu
ja w sumie mojego kastetu nigdy nie uzylem. no moze raz jak jakis koles chcial cos przyburac, ze sie na niego patrze to po szybkim wyciagnieciu kastetu z tylnej kieszeni i super kozackim tekscie: "spierdalaj, bo ci zaraz zaden chirurg nie pomoze" :wink: gosc zwatpil i szybko sie oddalil.. no ale uzyc go nie uzylem
a jakis inny moze wyciagnac kose i zawolac kolegow...takze jak nie masz zamiaru go uzywac tylko straszyc to leiej zostawiaj go w domu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tu macie kolejny ciekawy przykład kreatywności niemców kastet wraz z zestawem kluczy
Napisano Ponad rok temu
Ten jest lipny 8) na bank zle nim sie uderza, zle wywazony pewnie i wogule ;] taki na pokaz tylko a prajtyczny wcale
Napisano Ponad rok temu
Całe życie wierzyłem w siłę mojej pięści i umiejętność zakładania nelsona. Teraz wierze w mozliwości obalania i wszystkie wyuczone techniki. Wkurwiaja mnie ludzie ktozry przeciwko mojej ciezkiej pracy wystawiaja sprzet.
P.S. jak zaczepi mnie kiedys jakis chlopak ze sprzetem to nie bede taki sympatyczny jak dla pojedynczego bez sprzetu. Bede go napierd**** tak długo az straci przytomnosc albo zabiora mnie do niego sila
Tylko tyle mialem do powiedzenia
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
to raczej ten ze sprzetem Cie jebnie bez odpowiedniego wycwiczenia i nawet calkiem przypadkiem i niechcaco...wlasnie od tego jest bron zeby zalatwic kogos szybko nie umiejac sie bicP.S. jak zaczepi mnie kiedys jakis chlopak ze sprzetem to nie bede taki sympatyczny jak dla pojedynczego bez sprzetu. Bede go napierd**** tak długo az straci przytomnosc albo zabiora mnie do niego sila
Tylko tyle mialem do powiedzenia
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka
- Ponad rok temu
-
co gdzie jak za ile ???
- Ponad rok temu
-
ogarnijcie tego skurw**yna
- Ponad rok temu
-
Rozbrojenie psychiczne
- Ponad rok temu
-
wykrakałem :( ... wstyd mi
- Ponad rok temu
-
baton
- Ponad rok temu
-
s*******y
- Ponad rok temu
-
Jeb**e dresiarstwo
- Ponad rok temu
-
czy warto podejmowac walke pod wplywem ...
- Ponad rok temu
-
Pijany 16-latek zranił nożem w Berlinie 28 osób
- Ponad rok temu