jak odmierzyc 50g gainera?:)
Napisano Ponad rok temu
Tak jak w temacie. Kupilem sobie gainerka ale nie dostalem miarki wraz z nim ;0
Macie jakies przeliczniki sposoby na to?
Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
1. postaw naczynie na wadze
2. wyzeruj wage
3. powoli zacznij sypac gainera i syp az do uzyskanie 50 gramow
Prosze :wink:
Napisano Ponad rok temu
50-100 g proszku (5-10 łyżek stołowych)
Napisano Ponad rok temu
zeby nie bylo ze nie chce pomagac :wink:
50-100 g proszku (5-10 łyżek stołowych)
guzik prawda, sa bialka bardziej i mniej "puszyste" takze ta metoda jest bez sensu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak przyjdziesz do Supermarketu z proszkiem w woreczku to możesz na tym kiepsko wyjsc, np. spedzic noc w areszciejesli nie masz wagi w domu wez jedna lyzke stolowa wsyp do jakiegos woreczka i idz do jakiegos supermarketu zwaz na wadze do owocow troche przypalowe, ale lepsze to niz sypac za malo lub za duzo
Pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaka noc w areszcie u mnie tak kolesie robia i zaden nie siedzi poza tym wystarczy posmakowac zeby stwierdzic, ze to nie dragiJak przyjdziesz do Supermarketu z proszkiem w woreczku to możesz na tym kiepsko wyjsc, np. spedzic noc w areszciejesli nie masz wagi w domu wez jedna lyzke stolowa wsyp do jakiegos woreczka i idz do jakiegos supermarketu zwaz na wadze do owocow troche przypalowe, ale lepsze to niz sypac za malo lub za duzo
Napisano Ponad rok temu
jaka noc w areszcie u mnie tak kolesie robia i zaden nie siedzi poza tym wystarczy posmakowac zeby stwierdzic, ze to nie dragiJak przyjdziesz do Supermarketu z proszkiem w woreczku to możesz na tym kiepsko wyjsc, np. spedzic noc w areszciejesli nie masz wagi w domu wez jedna lyzke stolowa wsyp do jakiegos woreczka i idz do jakiegos supermarketu zwaz na wadze do owocow troche przypalowe, ale lepsze to niz sypac za malo lub za duzo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za duzo jebania mi sie wydaje, ze latwiej isc juz z tym woreczkiem do sklepu...nawet w zwyklym spozywczym popros ekspedientke zeby Ci to zwazyla(wczesniej wyjasnij tylko ze to nie narkotyki )podziel bialko przesypujac produkt do szklanki 250ml (klasyczna) , mase produktu (cale opakowanie) podziel przez ilosc szklanek. otrzymany wynik to waga produktu na jedna szklanke. postepujac analogisznie (przesypujac) z mnijeszym pojemnikiem np filizanka, sloik, "na oko" wymierzysz 50 g.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprawdzał to ktoś?
Napisano Ponad rok temu
za duzo jebania mi sie wydaje, ze latwiej isc juz z tym woreczkiem do sklepu...nawet w zwyklym spozywczym popros ekspedientke zeby Ci to zwazyla(wczesniej wyjasnij tylko ze to nie narkotyki )podziel bialko przesypujac produkt do szklanki 250ml (klasyczna) , mase produktu (cale opakowanie) podziel przez ilosc szklanek. otrzymany wynik to waga produktu na jedna szklanke. postepujac analogisznie (przesypujac) z mnijeszym pojemnikiem np filizanka, sloik, "na oko" wymierzysz 50 g.
chyba ze ktos sie wstydzi albo nie ma spozywczaka po 2giej stronie ulicy; ) mnie zawsze mierzi fakt wyjasniania bo moja pani sklepowa jest srednio kumata: )))
na Ostrovii jest napisane ,ze 1 łyzka stołowa to 30g..
sprawdzał to ktoś?
lyzka stolowa to pojecie wzgledne: )
Napisano Ponad rok temu
7 płaskich łyżek stołowych to 50g.
Pozdrawiam :-)
Napisano Ponad rok temu
7 płaskich łyżek stołowych to 50g.quote]
zalezy jakiej odzywki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-