mam tylko nadzieję, ze nie unosisz filiżanki oburącz nad głowę i nie opuszczasz szybkim i zdecydowanym ruchem na podstawkę.....
To już wiem dlaczego zanim się napiję to filiżanka pusta!
I jakieś dziwne plamy na suficie....
Napisano Ponad rok temu
mam tylko nadzieję, ze nie unosisz filiżanki oburącz nad głowę i nie opuszczasz szybkim i zdecydowanym ruchem na podstawkę.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.......A używasz bokken czy shinai ??? a może jednak tanto, poręczniejsze w tych dzisiejszych ciasnych kuchniach
8)
Napisano Ponad rok temu
Tylko trzeba uważać bo może odruchowo wejść irimi i atemi, a wtedy to już będzie Randori w pełnym wydaniu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja ostatnio zastosowałam bardzo ładne atemi, na bardzo niemiłym osobniku,........ ciach......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takie prawdziwe atemi w stylu "małpa kradnie pomarańcze", wyrwaniem krtani i wydłubaniem oka, czy miała na myśli zwykłego plaskacza?Ja ostatnio zastosowałam bardzo ładne atemi, na bardzo niemiłym osobniku, który sam się o to prosił
Napisano Ponad rok temu
Yep ! Zwłaszcza sonkyo !
Napisano Ponad rok temu
Plaskacze to przeżytek , z mojej pięknej piąstki w szczene dostał, aż miło było popatrzeć tak twierdzą moi znajomi nikomy nic nie urywałam 8)Takie prawdziwe atemi w stylu "małpa kradnie pomarańcze", wyrwaniem krtani i wydłubaniem oka, czy miała na myśli zwykłego plaskacza?Ja ostatnio zastosowałam bardzo ładne atemi, na bardzo niemiłym osobniku, który sam się o to prosił
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu