Jaki gaz wybrałeś / wybierasz dla siebie
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
WALTHER PRO SECUR 55 ml żel, cena jakieś 59 zł
10 % stężenie OC z 2 Milionami jednostek SHU
Strumień żelu jest rozpraszany w kształcie stożka
a dlatego że mało o nim złych opinii, a dużo dobrych
Cena też jest przywoita
No a drugiego na razie nie, skłaniałbym się w stronę Bodyuarda LE-10, bo ma dobrą opinią, ale w handlu to jakoś mało go widziałem.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
1. Cannon Anti-Attack CS - testowaliśmy z kolegą w moim wieku. Psiknąłem mu na rękę, on powąchał. Efekt był taki, że gęba mu napuchła, pełno łez z gęby mu leciało, mówił, że wrażenie jakby mu ktoś przystawił patelnię do gęby. Ale on jest dzieckiem (jak ja), wtedy miał około 160 wzrostu, może 50 kg wagi. Ale ogólnie chodzić mógł bo szliśmy razem do sklepu po wodę. Chociaż do walki był mało zdolny bo mało się orientował. Omało by się wpieprzył pod samochód jak bym go nie trzymał. Po roku gaz zgubiony.
2. Cannon Anti-Attack Pepper - Nie testowałem. Nosiłem go sobie po stracie poprzedniego gazu, ale jakis kieszonkowiec mi go zajebał z kieszeni na jarmarku (wiem dupa troche jestem ze sie nie skapowalem).
3. NATO CS - ten sam kolega go sobie kupił za 9 zł na allegro. Testowaliśmy tym razem na mnie. Mieliśmy dwie butelki po 5 L, bo ktoś tu na forum napisał, że jakieś debile rozpyliły go w szkole i pół szkoły pojechało do szpitala. Psiknął mi na rękę ja powąchałem. Po wąchnięciu usiadłem sobie bo bałem się że to super zajebisty gaz i jak stracę przytomność to sobie łeb rozbiję o coś. Siedzę sobie i nic. Po jakichś 30 sekundach lekkie mrowienie w nosie. Poprostu gówno. Lekkie mrowienie się utrzymywało przez jakiś czas, ale w niczym mi to nie przeszkadzało. Bardziej piekło jak sobie cebulę kroiłem. Zero łzawienia. Żeby sprawdzić czy jakoś refleks mi opadł albo coś zagraliśmy w "łapki". Wygrywałem z nim, więc refleks się nie zmienił. Potem jeszcze psiknął mi na policzek i też lekkie pieczenie. Potem psiknął mi w gębę, ale zamknąłem oczy. Tylko wargi mnie piekły tak jak bym zjadł dużo przesolonych frytek. Z kolei później inny tester padł na ziemię trzymając się za gębę. Niemniej jednak nie polecam tego gówna bo skoro mi to nic nie przeszkadzało to co dopiero dorosłemu facetowi.
4. Walther Pro Secur 55 ml czerwony - kupiłem go na dniach, jeszcze nie testowałem.
Jeśli gdzieś popełniłem jakieś błędy w terminologii, albo nazwach gazów lub w czymkolwiek to prosze nie jeźdcie po mnie tak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1) Jesli twoja wypowiedz odnosi sie do testu cannon anti-attack CS, to faktycznie psikalismy tylko na reke. Ale skoro po malym wachnieciu spsikanej reki tester zostal obezwladniony tak jak opisalem to sadze ze gdyby mu wypsikac porzadna dawke gazu na ryj takze by zostal obezwladniony.
2) Jesli twoja wypowiedz odnosi sie do gazu NATO, to najpierw psiknal mi na reke zeby zobaczyc czy wtedy ten gaz zadziala. Nie dzialal to potem mi psiknal w gebe ( i gaz rowniez nie zadzialal). Czyli jesli chodzi ci o nato to raczej nie doczytales do konca mojego postu.
Dobra to byla moja ostatnia riposta i z mojej strony rowniez EOT.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ZASTOSOWANIE
Tylko do obrony przed napastnikiem lub zwierzęciem.Dyszę wylotową skierować w kierunku napastnika i energicznie nacisnąć przycisk zaworu rozpylającego. Zasięg 3-4m.Czas działania skutecznego wynosi ok.20-30 min. Symptomy zanikają po ok. 45 min. Środek silnie drażniący, wywołuje odwracalne reakcje zapalne błon śluzowych oczu, nosa i gardła, powoduje czasowe zaburzenie wzroku, pieczenie skóry, utrudnia oddychanie.
UWAGA! Używać tylko w wypadku obrony koniecznej
Gaz obezwładniający-biologiczny w żelu. Zawiera 2mln jednostek Scovilla SHU oraz 15% roztwór pieprzowca. Bezpośrednim efektem działania jest łzawienie i pieczenie oczu, pieczenie nosa oraz duszenie co uniemożliwia dalszy atak napastnika. Działa na ludzi pod wpływem alkocholu i środków odurzających oraz na zwierzęta
UWAGA! Nie wymaga pozwolenia na zakup i posiadanie
PLN 199,00
Widziałem działanie tego gazu (albo bardzo podobnego w kazdym razie tez czerwonego i w takich samych pojemnikach) podczas zadym. 100% skuteczność gwarantowana juz po kilku sek. Sam tez przy okazji odczułem delikatnie działanie tego gazu (nie bezpośrednio, ale "oparami") i powiem wam ze naprawdę nic przyjemnego. Jak trafisz kogos centralnie w twarz to gość ma pozamiatane.
O innych się nie wypowidam ponieważ ani samemu nie widziałem go w akcji ani tez nie testowałem ich na sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na początek zaznaczę, że mam 14 lat, więc nie musicie mi wierzyć, ale mam takie doświadczenia z gazami:
3. NATO CS - ten sam kolega go sobie kupił za 9 zł na allegro. Testowaliśmy tym razem na mnie. Mieliśmy dwie butelki po 5 L, bo ktoś tu na forum napisał, że jakieś debile rozpyliły go w szkole i pół szkoły pojechało do szpitala. Psiknął mi na rękę ja powąchałem. Po wąchnięciu usiadłem sobie bo bałem się że to super zajebisty gaz i jak stracę przytomność to sobie łeb rozbiję o coś. Siedzę sobie i nic. Po jakichś 30 sekundach lekkie mrowienie w nosie. Poprostu gówno. Lekkie mrowienie się utrzymywało przez jakiś czas, ale w niczym mi to nie przeszkadzało. Bardziej piekło jak sobie cebulę kroiłem. Zero łzawienia. Żeby sprawdzić czy jakoś refleks mi opadł albo coś zagraliśmy w "łapki". Wygrywałem z nim, więc refleks się nie zmienił. Potem jeszcze psiknął mi na policzek i też lekkie pieczenie. Potem psiknął mi w gębę, ale zamknąłem oczy. Tylko wargi mnie piekły tak jak bym zjadł dużo przesolonych frytek. Z kolei później inny tester padł na ziemię trzymając się za gębę. Niemniej jednak nie polecam tego gówna bo skoro mi to nic nie przeszkadzało to co dopiero dorosłemu facetowi.
.
Napisano Ponad rok temu
jak chcesz testowac gaz to psiknij sobie ,,od spodu'' zaczynajac od gardla.pozatym wierze ci ze masz 14 lat bo ja testowalem na sobie gazy jak mialem 13 lat.
Wiec jesli tak glupio testujesz gaz to nie dziw sie myslisz ze nie dziala.Prysnij chociaz pos wiatr
tpo tyle ;d;d
Napisano Ponad rok temu
To co piszesz o aniti hundzie jest ciekawe zwłaszcza, że były już o tym gazie dobre opinie.
Ale pisz proszę tak żeby nie trzeba było odszyfrowywać twoich tekstów.
kosik eni do zycia pryszcze dobrze neinawachasz sie swinstwa jak przy gazach za 15zł super sprzet
Proszę o przetłumaczenie.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ZASTOSOWANIE
Tylko do obrony przed napastnikiem lub zwierzęciem.Dyszę wylotową skierować w kierunku napastnika i energicznie nacisnąć przycisk zaworu rozpylającego. Zasięg 3-4m.Czas działania skutecznego wynosi ok.20-30 min. Symptomy zanikają po ok. 45 min. Środek silnie drażniący, wywołuje odwracalne reakcje zapalne błon śluzowych oczu, nosa i gardła, powoduje czasowe zaburzenie wzroku, pieczenie skóry, utrudnia oddychanie.
UWAGA! Używać tylko w wypadku obrony koniecznej
Gaz obezwładniający-biologiczny w żelu. Zawiera 2mln jednostek Scovilla SHU oraz 15% roztwór pieprzowca. Bezpośrednim efektem działania jest łzawienie i pieczenie oczu, pieczenie nosa oraz duszenie co uniemożliwia dalszy atak napastnika. Działa na ludzi pod wpływem alkocholu i środków odurzających oraz na zwierzęta
UWAGA! Nie wymaga pozwolenia na zakup i posiadanie
PLN 199,00
Widziałem działanie tego gazu (albo bardzo podobnego w kazdym razie tez czerwonego i w takich samych pojemnikach) podczas zadym. 100% skuteczność gwarantowana juz po kilku sek. Sam tez przy okazji odczułem delikatnie działanie tego gazu (nie bezpośrednio, ale "oparami") i powiem wam ze naprawdę nic przyjemnego. Jak trafisz kogos centralnie w twarz to gość ma pozamiatane.
O innych się nie wypowidam ponieważ ani samemu nie widziałem go w akcji ani tez nie testowałem ich na sobie.
własnie taki gaz wczoraj używaliśmy na stadionie :twisted: naprawdę jest skuteczny
nie wiem kto jest producentem ale dystrybutorem jest firma SHARG
pozdro
Napisano Ponad rok temu
ja mialem defenol cs za 15 zika i byl skuteczny...teraz mam pieprz stozek ko ale jeszcze nie wyprobowalemgosc84
To co piszesz o aniti hundzie jest ciekawe zwłaszcza, że były już o tym gazie dobre opinie.
Ale pisz proszę tak żeby nie trzeba było odszyfrowywać twoich tekstów.
kosik eni do zycia pryszcze dobrze neinawachasz sie swinstwa jak przy gazach za 15zł super sprzet
Proszę o przetłumaczenie.
Napisano Ponad rok temu
m4ris gdzie pracujesz to moze nawet robimy na tym samym stadionie
Napisano Ponad rok temu
Jest idealny do obrony osobistej.
Napisano Ponad rok temu
m4ris gdzie pracujesz to moze nawet robimy na tym samym stadionie
witaj PIT. jak miło spotkać kogoś z branży jednak nie pracujemy razem. ja jestem ze stolicy podkarpacia :wink:
generalnie rzecz ujmując szczerze polecam te gazy ze strony SHARG. ta duza czerwona "fiolka" RED PEPER...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
...jest u nas na mieście rozpoznawalna. na interwencjach na rynku jak buraki zobacza "pieprz" w naszych rękach to od razu miękną. już wielu maderfakermanów ( :wink: ) ściął z nóg :twisted:
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gaz,pałka,paralizator...co najlpesze na ulice
- Ponad rok temu
-
GAZY obronne
- Ponad rok temu
-
Gazy
- Ponad rok temu
-
gaz w warszawie
- Ponad rok temu
-
Realny test skuteczności gazu Cannon Anti Attack (zielony)
- Ponad rok temu
-
Tak, znow pytanie o gaz
- Ponad rok temu
-
Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy)
- Ponad rok temu
-
barszcz sosnkowskiego, barszcz mantegazziego
- Ponad rok temu
-
Kompaktowy gaz obronny
- Ponad rok temu
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu