sposoby zrzucania sadla
Napisano Ponad rok temu
Rowniez jedzenie pomidorow, ktore usuwaja nadmiar wody, jednak zaznaczam, ze pomidory musza byc zadnych dodatkow typu sol i pieprz, bo wtedy traca na dzialaniu.
Zna ktos jakies inne podobne metody? Ja dzis zaczynam tydzien bez miesa, zobaczymy ile wytrzymam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zastanawia mnie jednak sprawa zwiazana ze sniadaniem...Co najlepiej jesc, zeby miec figure apolla :-) Platki sniadanowie na mleku to troche monotonne, kiedy trzeba je wcinac kazdego dnia.
Napisano Ponad rok temu
Platki sniadanowie na mleku to troche monotonne, kiedy trzeba je wcinac kazdego dnia.
niby tak, ale ja tak od małego jem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co do pomidorów mają one dużo potasu i działają oczyszczająco, dzięki czemu przy wysiłku mięśniowym unikniesz bólu mieśni.
W związku ze śniadaniem to musli i płatki ok, chodź ja unikam orzechów w musli bo mają ponad 500cal, ale meżczyźni chyba nie muszą liczyć cal :wink: co jest niestety niesprawiedliwe na tym świecie, faceci mają szybszy metabolizm tkanki tłuszczowej
życzę dużo powodzenia, urozmaiconej diety.. ale sie rozpisałam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nazywa sie
D I E T A[/b]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak juz zupelnie powaznie to zamiast lapac sie niewoadomo jakich sposobow to wystarczy obciac kalorie (byle nie nazbyt gwaltownie) dorzucic aktywnosci i sie zacznie chudnac, moze nie spektakularnie szybko, ale zacznie.
Napisano Ponad rok temu
chociaż nalezy pamiętać, aby z dietą nie przecholować bo efekt jojo jest jeszcze gorszy i liczy sie go x2.
Napisano Ponad rok temu
Polecam dużo kilo mięsa jak składnik codziennego Obiadu. Mięso ma odpowiednią ilość tłuszczu(ilość zależy od rzodzaju mięsa) a takrze jest bogate w białko czyli dostaniesz też mięśnie.Ja sądze że z takich żeczy jak twaróg z cukrem się nie rezygnuje... są jakieś granice A tak poważnie to jak ktoś powie jak przytyć to będe wdzięczny bo ja szczypior jestem
Napisano Ponad rok temu
nie ma takiej szczerbatej emotikonki choc szkodaPolecam dużo kilo mięsa jak składnik codziennego Obiadu.
nalezy dorzucić te min. 500kalori do dziennego zapotrzebowania i powoli waga powinna rosnąć napewno nie 2kg na tydzień ale zawsze
Napisano Ponad rok temu
na aeroby polecam trening interwalowy, daje w kosc i jest dobrym sposobem na tluszczyk
kalorie pamietac dozucac stopniowo bo zbyt szybkie dodanie ich "zaszokuje" organizm i sie odlozy w postaci tluszczu:)
Napisano Ponad rok temu
a ile ten 'przecietny' mezczyzna wazy? 60 kg ? bez przesady, to jest 'troszke' za malo, a pamietac trzeba rowniez o tym, ze wiekszosc ludzi ktorzy tutaj zagladaja uprawiaja jakies sporty a do drastycznie zwieksza zapotrzebowanie na kalorie... ja bym raczej przesunal to na 2000-2500 a i to dla tych dosyc lzejszych...rzeciętny mężczyzna powinien spożywać od 1500 do 2000 kcal dziennie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kolejny temat typu "pękł mi kark, czy mam iśc do lekarz
- Ponad rok temu
-
Picie pepsi i innych napojów gazowanych.
- Ponad rok temu
-
sen
- Ponad rok temu
-
Sklepy on-line z odżywkami
- Ponad rok temu
-
PISZCZELE... NOGI... BÓL...
- Ponad rok temu
-
Odciski