Najśliczniejszy instruktor..
Napisano Ponad rok temu
I co znaczy "intensywność serii następnych treningów"?...
Napisano Ponad rok temu
Pewno będzie to, co sobie pani zażyczy. Sensei do usług... :twisted: 8)I co znaczy "intensywność serii następnych treningów"?...
Napisano Ponad rok temu
Stefana S., ale we wczesnej młodości... :twisted: 8)A KTOREGO BYS WOLALA...?
Może nie najśliczniejszy, ale taki hmm....męski... i aikido zna... :twisted: 8)
Napisano Ponad rok temu
Ale pytanie nie było skierowane do Ciebie.athropina napisał:
I co znaczy "intensywność serii następnych treningów"?...
Pewno będzie to, co sobie pani zażyczy. Sensei do usług...
I Sensei nie jest do usług!!!
Napisano Ponad rok temu
A to najmocniej przepraszam...Ale pytanie nie było skierowane do Ciebie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Popieram wniosek koleżanki!!! 8)Ciekawe czy Panowie dadzą sie w końcu namówić na zamieszczenie swoich zdjęć. Jak inaczej można ocenić Waszą śliczność? Zaznaczam, że co bardziej doświadczone koleżanki nawet na niewyraźnym zdjęciu dopatrzeć się potrafią wybitnej inteligencji czy feromona jakiegoś hipotetycznego
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Ciekawe czy Panowie dadzą sie w końcu namówić na zamieszczenie swoich zdjęć. Jak inaczej można ocenić Waszą śliczność? Zaznaczam, że co bardziej doświadczone koleżanki nawet na niewyraźnym zdjęciu dopatrzeć się potrafią wybitnej inteligencji czy feromona jakiegoś hipotetycznego
Tylko nie smiejcie sie z hakamy kolezanki tu tak nosza
Napisano Ponad rok temu
Nooo, trafilas, on jest strasznie do mnie podobny... 8) 8) 8)Stefana S., ale we wczesnej młodości... :twisted: 8)A KTOREGO BYS WOLALA...?
Może nie najśliczniejszy, ale taki hmm....męski... i aikido zna... :twisted: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ach, ten uwodzicielski uśmiech... :wink: I nikt Cię nie zaskoczy, widzisz wszystko, co się dookoła dzieje.Hmmm, ja wyglądam tak. Po kliku piwach po treningu ...
Napisano Ponad rok temu
P.S. U was wszystkie koleżanki noszą białe hakamy? Od początku czy od 2-1 kyu? Tak, z ciekawości pytam.
Napisano Ponad rok temu
W organizacji DAB zakladaja biale hakamy od 3 kyu dopiero czarne pasy moga nosic czarne gacie . Mnie osobiscie nie podoba sie biala kiecka Ligeia ja nie naleze do DAB trenuje tam tylko w goscinie jestem z AAI.Bular, brawo za odwagę.
P.S. U was wszystkie koleżanki noszą białe hakamy? Od początku czy od 2-1 kyu? Tak, z ciekawości pytam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra z hakamy śmiać sie nie będę, ale... onuce pikneTylko nie smiejcie sie z hakamy kolezanki tu tak nosza
Napisano Ponad rok temu
szczepan odczeka a jak nikt nie napisze ze jest śliczny to zamknie wątek....Szczepan, a tutaj nie doczekamy się interwenacji?
Szczepan - jestes śliczny !!!!
Napisano Ponad rok temu
Ja dodam jeszcze w ramach DNIA KADZENIA MODOWI, że ma bardzo bardoz duży talent aktorski i z powodzeniem mógłby zastąpić Stefka Segala
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż z Asai sensei
- Ponad rok temu
-
Najlepszy mistrz
- Ponad rok temu
-
Filmy z Tomiki aikido.
- Ponad rok temu