Dzieciaki i MMA
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie przegina na maksa
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
to moze zabronmy cwiczyc sporty walki osobom niepelnoletnim ... bedzie po problemie ;>od małego agresji uczą... niedobrze
Napisano Ponad rok temu
Czym sie różni MMA od Judo, Kick-Boxingu, Zapasów itd...???
W tamtych sportach dzieciaki od małego startuja w zawodach i nic złeg się nie dzieje - wiem bo sam brałem w niech udział za młodu :wink:
Napisano Ponad rok temu
w dodatku male rekawice do mma...
gdyby to bylo w rekawicach zlizonych do bokserskich (niby grozniejsze dla zdrowia ale chyba mniej urazowe) i bez uderzen na glowe w parterze i bez kolan to jeszcze...
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś to i tak nastąpi, ze wszystkim tak jest - tak było z KB, tak bedzie z MMA...niech tylko stanie sie bardziej popularne, niech tylko zacznie przynosic wieksze zyski...tak jak w dyscyplinach olimpijskich zawodnicy trenuja od małego, tak jest w Boksie(w większości przypadków), tak i będzie z MMA...
...kto wie moze kiedyś ta dyscyplina powróci na olimpiade...pewnie tak...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mma dla dzieciakow, czemu nie. tylko zeby trenerzy dostosowywali trening odpowiednio dla mlodszych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zreszta jak dla mnie to oni moga skakac po sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ano dolaczam sieSory możecie To jeszcze raz wrzucic Bo u mni enie chodzi
Napisano Ponad rok temu
film sie nie sciaga tylko jest wyswietlany
Napisano Ponad rok temu
w tajlandii to dzieciaki trenuja z biedy. po to zeby jak najszybciej moc startowac i zarabiac pieniadze dla rodziny.
a mma dla dzieciakow, czemu nie. tylko zeby trenerzy dostosowywali trening odpowiednio dla mlodszych.
I nie ma problemu...
Napisano Ponad rok temu
nieprawda, o czym ty gadasz??? moga zarabiac w inny sposob, a to ze trenuja przeciez to sport narodowy. jakbys byl w tajlandi to bys widzial ze stoja lepiej niz polska, a polskie dzieci pewnie trenuja z biedy haha. turystyka tam jest dobrze rozwinieta i jest co zwiedzac czego niemozna powiedziec o polsce, po prostu maja inna kulture i tyle.
Napisano Ponad rok temu
swiadczy o tym rowniez ciagly rozwoj turystyki.
Pzdr.
B.
P.S. jak dla mnie rozwinieta turystyka to jest w pewnych sytuacjach swoiste latanie dziurawej gospodarki, cos jak na Kubie, co nie rowna sie stwierdzeniu ze Tajlandia jest biednym krajem.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Plotki: Nogueira vs. Zuluzinho na OW GP 2006
- Ponad rok temu
-
Belfort vs RandleCan 9 czerwca na Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Wandy poza OWGP Pride
- Ponad rok temu
-
UFC 60 [27 V 2oo6]
- Ponad rok temu
-
Dla fanow Fedora Emelianenki.
- Ponad rok temu
-
How to watch mma fight - poradnik
- Ponad rok temu
-
Bokserski debiut Belforta-video
- Ponad rok temu
-
Gigant w MMA
- Ponad rok temu
-
Full Contact Początek 2 w Klubie Pulsar Poznań 28 maja!!!
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sportów Walki - 27 maja 2006
- Ponad rok temu