Dzieciaki i MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po prostu mamy inne zdanie.skoncz juz z ta bieda, bieda to jest w polsce, tam jest inna kultura.
Sporo tam zwiedziłem i poza dzielnicą biznesową w samym centrum Bangkoku bieda aż piszczała. Fakt, że to inna kultura wcale tego nie zmienia.
Chcesz 'wskaźnika ekonomicznego', to porównaj chociażby kursy waluty polskiej i tajskiej, średnie zarobki, itp.
To nie jest przypadek, ze Tajowie mają często na wszystko ustalone dwie ceny - jedną dla Tajów, drugą, relatywnie znacznie wyższą - dla turystów.
Fakt, że kwitnie tam prostytucja, także dziecięca, również nie wynika bynajmniej z 'wysokiej stopy życia w Tajlandii'.
Dziwi mnie to co piszesz...
Napisano Ponad rok temu
jasne kazdy ma swoje zdanie, nawiazujac do tematu dzieci na treningach wogole mnie nie przerazily to byla normalka ze chca walczyc i dostawac za to kase jak beda dobrzy.
Napisano Ponad rok temu
Ale małoletni walczący na ringach, gdzie dostaje się ostro po łbie to już wg. mnie przegięcie i w sumie patologia. Tego bym zakazał, tak samo jak pracy dzieci w fabrykach itp.
Napisano Ponad rok temu
Skądinąd wiem, ze na Litwie i w Rosji nie ma juz takich ograniczeń.
Napisano Ponad rok temu
Bo to są dzikie kraje...W polsce zawody tego typu sa chyba zakazane. W Shidokanie dzieci trenują ogólnorozwojowo, troche podobnie do judo, ale bez rzutów. Maja raczej za zadanie wypchnac przeciwnika z maty, trochę jak w sumo. Starsze dzieciaki już sparuja normalnie, choć nigdy z pełną siła.
Skądinąd wiem, ze na Litwie i w Rosji nie ma juz takich ograniczeń.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Plotki: Nogueira vs. Zuluzinho na OW GP 2006
- Ponad rok temu
-
Belfort vs RandleCan 9 czerwca na Strikeforce
- Ponad rok temu
-
Wandy poza OWGP Pride
- Ponad rok temu
-
UFC 60 [27 V 2oo6]
- Ponad rok temu
-
Dla fanow Fedora Emelianenki.
- Ponad rok temu
-
How to watch mma fight - poradnik
- Ponad rok temu
-
Bokserski debiut Belforta-video
- Ponad rok temu
-
Gigant w MMA
- Ponad rok temu
-
Full Contact Początek 2 w Klubie Pulsar Poznań 28 maja!!!
- Ponad rok temu
-
Konfrontacja Sportów Walki - 27 maja 2006
- Ponad rok temu