Wybieram się na niego w maju i chce wiedzieć czego się spodziewać. Głównie chodzi mi o to czy na początku będę się uczył teorii itp
  Wybieram się na niego w maju i chce wiedzieć czego się spodziewać. Głównie chodzi mi o to czy na początku będę się uczył teorii itp  Z góry wielkie dzięki za wypowiedzi
   Z góry wielkie dzięki za wypowiedzi  

Napisano Ponad rok temu
 Wybieram się na niego w maju i chce wiedzieć czego się spodziewać. Głównie chodzi mi o to czy na początku będę się uczył teorii itp
  Wybieram się na niego w maju i chce wiedzieć czego się spodziewać. Głównie chodzi mi o to czy na początku będę się uczył teorii itp  Z góry wielkie dzięki za wypowiedzi

Napisano Ponad rok temu
 moj pierwszy trening wygladal tak:
  moj pierwszy trening wygladal tak: przez ok 15
  przez ok 15  pozniej oklaski, uklon i do szatni :wink:
  pozniej oklaski, uklon i do szatni :wink:    Pozdro i powodzenia
  Pozdro i powodzenia  

Napisano Ponad rok temu
Chciałbym się dowiedzieć drodzy forumowicze jak mniej więcej będzie wyglądał mój pierwszy trening MT
 :wink:
  :wink:  Napisano Ponad rok temu
Chciałbym się dowiedzieć drodzy forumowicze jak mniej więcej będzie wyglądał mój pierwszy trening MT
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu