A6W + bieganie
Napisano Ponad rok temu
jak skonczy a6w to moge normlanie beigac czy musze odczekac 10 dni no i wtrakcie a6w to moge biegać czy znie zbyt i spale se mięśnie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokladnie, mam tak samo.hmm....co to znaczy spalisz miesnie????Ja tam robie A6W, biegam ok 4h w tygodniu chodze na treningi i jeszcze w dmu cwicze godzine dziennie i jakos nie zauwazylem zeby bieganie mialo negatywny wplyw...co prawda jezeli sie duzo biega ciezko przybrac na masie jezeli o to ci chodzilo...
Aczkolwiek to tez zalezy od tego na ile jestes wysportowany. takie cwaniaki jak my mozemy zasuwac ile sie da :wink: ale jak ktos jest cipa,to lepiej zeby nie przesadzal z aktywnoscia fizyczna podczas weidera.
ale ani glowy ani glowki za to uciac sobie nie dam
Napisano Ponad rok temu
jak skonczy a6w to moge normlanie beigac czy musze odczekac 10 dni no i wtrakcie a6w to moge biegać czy znie zbyt i spale se mięśnie?
'Spalic miesnie'...
Chyba chodzi o proces katabolizmu. Takim bieganiem jakim masz na mysli nic sobie nie 'spalisz' - masz to jak w banku.
...ale cztałem gdzies ze mozna spalic mięsiec ze cie boli brzych zakwasy i wogóle miesnie ci maleją no i sie troszke przestraszyłem czy np bieganie ( nobeigam se co dwa dni tam godzine czy cos moze ponad) nie przeszkodzi i ze mi sie spalą po prstu sie przestraszyłem...
Jak juz czytasz to staraj sie czytac pozadne lektury na ten temat bo w necie na przeroznych forach to wlasnie mozesz wyczytac takie glupie rzeczy jak napisales.
ja bardziej cisne na rzeźbe na mase nie
Jesli tak to wlasnie poprzez polaczenie cwiczen silowych + bieganie = oczekiwany efekt.
Napisano Ponad rok temu
zupełna racja. dodam jeszcze ( moim zdaniem najważniejsze ) dobre odżywianie.Jesli tak to wlasnie poprzez polaczenie cwiczen silowych + bieganie = oczekiwany efekt.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]j cztałem gdzies ze mozna spalic mięsiec ze cie boli brzych zakwasy i wogóle miesnie ci maleją no i sie troszke przestraszyłem
Napisano Ponad rok temu
robilem a6w lecz niestety wczoraj kompletnie zapomnialem o cwiczeniach bylby to juz 24 dzien. Zaczac robic od nowa czy jak ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
słona kąpiel
- Ponad rok temu
-
Problem
- Ponad rok temu
-
Glukozamina-jedna wielka ściema????
- Ponad rok temu
-
leczenie kanałowe
- Ponad rok temu
-
Liga Mistrzów
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia w piwnicy
- Ponad rok temu
-
Dziwna sprawa z kolanem
- Ponad rok temu
-
Sposob na obnizenie wagi w szybkim czasie.
- Ponad rok temu
-
jaki sport na starość
- Ponad rok temu
-
Ból przy ćwiczeniach ...
- Ponad rok temu