Konfrontacja Sportów Walki - 27 maja 2006
Napisano Ponad rok temu
ROBERT JOCZ:
waga: 90
wzrost: 180
rekord mma: 1-0-1
FRANCIS CARMONT:
waga: 25
wzrost: 190
rekord mma: 6-3-0
Lukasz Juras Jurkowski <= moj faworyt (Bagiego tez lubie )
waga: 95
wzrost: 185
rekord mma: 8-3-0
+ inni zawodnicy z doswiadczeniem w MMA (+ duze chlopaki po 25 - 35 lat), z niezla waga, z niezlym wzrostem i na koncu mamy:
ARTUR REŻKA
styl walki: MODERN JU-JITSU
wzrost: 172 cm <= !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
waga: 68 kg <= !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rekord mma: 0-0-0 <= !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MACIEJ GÓRSKI
styl walki: Karate Shotokan
wzrost: 175 cm <= !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
waga: 69 kg <= !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rekord MMA: 0-0-0
Nie kwestionuje tutaj umiejetnosci chlopakow (na oczy ich nie widzialem, znac tez nie znam, nie wiem co potrafia), ale sorka. Chlopak z Modern Ju-Jitsu ma 18 lat. W/g mnie troche daleko mu do takiego Jurasa co robi Taekwondo, robi boks, robi BJJ, swietny zawodnk.
To samo drugi kolega. Cos czuje, ze bedzie powtorka w stylu Taekwndno vs Kalaki z II Konfrontacji.
Sam cwicze Modern Ju-Jitsu i choc wiem ze Konfrontacja Sportow Walki nie ma nic wspolnego z konfrontacja _czystych_ styli jak to mozna wnioskowac po stronie organizatorow to jednak smutno sie bedzie patrzylo jak wychodzi 18 letni chlopak na przeciw 30 latka o prawie 30 kg ciezszego i duzo wyzszego zawodnika
Mniejmy nadzieje, ze sie myle i to bardzo, ale sukcesow nie wroze dwum ostatnim chlopakom...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wogule wiadomo kiedy bedzie transmisja w Polsacie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S Brat Pit tez walnąłeś gafę z 1 info na stronie :wink:
Napisano Ponad rok temu
P.S Brat Pit tez walnąłeś gafę z 1 info na stronie
Nie walnąłem. 26 maja po północy kiedy dawałem newsa Górski i Reżka byli wymienieni na samej górze razem z zawodnikami turniejowymi. Po akcji z dopuszczeniem do walki zawodnika kalaki w ksw wcale mnie to nie dziwiło.
26 maja przed południem dostałem mail ze sprostowaniem od Łukasza Jurkowskiego w imieniu organizatorów - na stronie obaj zawodnicy zostali przesunięci na dół i zaznaczono, że ich walka to będzie support. 27 zaraz po północy był zamieszcany drugi news.
pozdrawiam
Piotr
Napisano Ponad rok temu
kolego y3ti gdyby Artur Reżka (mój uczeń ) miał walczyć z Jurasem to byłaby to wielka pomyłka i mojej zgody na taką walkę by na pewno nie było !!!!!!
co do reszty par to myślę że organizator i zawodnicy nie są ludźmi bez wyobraźni i już to przemyśleli
pozdrawiam
ps
y3ti ale oco chodzi z tymi "!" ?
Napisano Ponad rok temu
Stando: zwrocenie uwagi na roznice w wieku/wadze/wzroscie/doswiadczeniu. Juz wszystko zostalo sprostowane. Gdy pisalem te porownania nie wiedzialem, ze Ci dwaj zawodnicy beda walczyc w tym "support".
Tak jak kolega wyzej napisal, po sytuacji z Kalaki wszystkiego mozna bylo sie spodziewac. Swoja droga mam nadzieje, ze bedzie na polsacie walka Modern Ju-Jitsu vs Karate pomiedzy tymi dwoma zawodnikami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
FRANCIS CARMONT:
waga: 25
To tak na serio 8O
P.S. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mialo byc wiek 25 lat, a waga 93kg
Napisano Ponad rok temu
Tego roczna konfrontacja zapowiada się wyśmienicie. Nie tylko ze zwględu na walki ,ale ze względu na oprawę.
Będą pokazy akrobatyki , pochodni oraz mój pokaz 2 nunchaku.
Mamy nadzieję ,że kibice dopiszą bo to dla Was jest robione. Weżcie pod uwagę jak ciężko zorganizować taka galą. Ta edycja będzie dużo lepsza od poprzednich.Gwarantuje!!!
Polecam gorąco i zapraszam na sobote na galę. Chcemy zrobic coś czego jeszcze nie było.
Aby takie gale nie były tylko dla zawodników lecz dla całych rodzin jak za granicą.
Steven
Nunchaku instructor
Napisano Ponad rok temu
licze, że będzie na co popatrzyć, zapraszam w imieniu własnym i swojego zawodnika (bo nie wiem czy moge zapraszać w imieniu organizatora )
Napisano Ponad rok temu
:twisted: :twisted: :twisted:
Tego roczna konfrontacja zapowiada się wyśmienicie. Nie tylko ze zwględu na walki ,ale ze względu na oprawę.
Będą pokazy akrobatyki , pochodni oraz mój pokaz 2 nunchaku.
Mamy nadzieję ,że kibice dopiszą bo to dla Was jest robione... Ta edycja będzie dużo lepsza od poprzednich.
Mało ważne pierdoły.
Ważne aby liny w ringu były porządnie naciagniete, lekarz znał sie rzeczy, aby był cutman i aby rękawice były dobre - jeśli tego nie bedzię to pochodnie i nunchaku mozna akrobatom w dupe wsadzić.
Bez obrazy.
Napisano Ponad rok temu
To raczej nie byłaby ciekawa walka.Juras powinien walczyc z Bagim, tak sądze, bylo by o wiele ciekawiej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walki Nastuli w Pride
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Amatorskiej Ligi Mixed Martial Arts
- Ponad rok temu
-
Paweł nastula- 20 walk, urywki
- Ponad rok temu
-
pride w eurosporcie
- Ponad rok temu
-
UFC 59... waliki do zassania [no spoiler]
- Ponad rok temu
-
UFC 59 spoiler
- Ponad rok temu
-
Nastula - Walka
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Le Bannerem w Łodzi (Sirocco)
- Ponad rok temu
-
Rickson vs Sakuraba - filmik !!! :)
- Ponad rok temu
-
wyniki Showfight 4
- Ponad rok temu