Poprawka by nie bylo niedomówień. Chodzilo o to ze skoro zaistniala taka a nie inna systuacja to pokaz powinien sie odbyc przed finalem w trybie awaryjnym tak by Francuz siedzial sobie wtedy w szatni tak jak Jocz.Żenująca byla sytuacja w ktorej Francuz przed finalem musial czekac na swojego rywala. Nie mozna bylo dac wtedy jakiegos pokazu?
Konfrontacja Sportów Walki - 27 maja 2006
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale nic to.
fakt jest taki, że Carmont dominował na całej linii. potworne te jego lowkicki były a i parteru się nie bał i wychodził jak chciał. jak Jocza rzucił to wymiękłem. thaiboxer judoke rzuca?
i takie pytanko: on miał na ramieniu "black power" napisane czy mi się zdawało?
Napisano Ponad rok temu
To jest MMA. Ty wybierasz w jakiej płaszczyźnie walczysz i logiczne jest, że jeżeli masz kiepski parter a dobrą stójke to się nie pchasz do przegreanej. Patrz Cro Cop-odchodzi od przeciwnika i zaprasza do stójki bardzo czesto. Francuz jest przeciętnym zawodnikiem, ale miał idealnie dobraną taktyke do swoich możliwości.Druga sprawa to wznawianie walki do stójki. Francuz kiedy mu sie nie chcialo walczyc w parterze zwyczajnie sobie odchodzill podczas gdy mial zasrany obowiazek przechodzic garde. Jak sie myle to prosze o sprostowanie bo rozumiem zeby podnosic do stójki jak sytuacja sie nie rozwija ale do chuja przechodzenie gardy to jeden z elementów MMA wiec nie widze powodu by go eliminowac.
Napisano Ponad rok temu
Tu akurat nie masz racji, bo Fransuła fonetycznie to Francois.poza tym mówił na Francuza cały czas [Fransis]. No przecież taki gość powinien wiedzieć, że żabojad o imieniu Fracis to [Fransuła]!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem obecnie odcięty od wynalazku zwanego TV więc gdyby były jakieś linki..
byłbym bardzo wdzięczny...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Czyli co? nie dość ze czarny to jeszcze rasista :?i takie pytanko: on miał na ramieniu "black power" napisane czy mi się zdawało?
Napisano Ponad rok temu
Maciek wygrał w pierwszej rundziea czy zna ktos wynik walki rozgrzewajacej?
Napisano Ponad rok temu
Popo - może i masz racje hrhr. dobrze, że nie ja byłem konfenansjerem w takim razie
Napisano Ponad rok temu
Czyli co? nie dość ze czarny to jeszcze rasista
hehehe. no nie moge ale tekst.
Napisano Ponad rok temu
Maciek wygrał w pierwszej rundziea czy zna ktos wynik walki rozgrzewajacej?
Masz moze jakis film z tej walki? bardzo jestem ciekawy. Jezeli nie to czy Moglabys opisac przebieg walki?
Napisano Ponad rok temu
Przyszła mi do głowy jedna rzecz - ogólnie gala mi się bardzo podoba, chłopaki robią oprawę na rewelacyjnym poziomie i rozmach przedsięwzięcia jest niesamowity, ale czytałem o tej akcji z Cro Copem co to nie wiadomo w końcu jaka była, ale nie wiem czy nie zmarnowano mocno obecności Remiego Bonjaskiego. Takie nazwisko mogło totalnie rozreklamować galę, ułatwć niezłe kontakty z Holendrami itd, a tak Remy przyjechał, wszedł, usiadł, musiał prosić sąsiadów, żeby się przesunęli o jedno krzesło, bo jego kumpel siedział na złączeniu dwóch, w końcu spiker go raz przedstawił nawet nie mówiąc nic o nim (rozumiem, że ludzie w większości wiedzą kto to, ale na pewno warto), obejrzał gale i tyle. Musiał się przepychać pomiędzy kibicami po finale żeby wyjść. To po co on właściwie przyjechał? KSW obejrzeć? Mam wrażenie że u siebie trafiłby gale na wyższym poziomie. Dziwię się, że nie poleciał jakiś jego hl, no chyba że poleciał w tv, ale nie wiem nic o tym. Podobnie z Nastulą.
Co o tym myśliczie?
Napisano Ponad rok temu
Masz racje, ale to sprawa organizatorów, że płacą komuś chajsik za nic :-)Takie nazwisko mogło totalnie rozreklamować galę, (...) Podobnie z Nastulą.
Co o tym myśliczie?
Napisano Ponad rok temu
Pytanie czy aby tylko sprawa organizatorów. Chyba wiekszemu gronie osób zalezy na rozwoju MMA w Polsce.Masz racje, ale to sprawa organizatorów, że płacą komuś chajsik za nic :-)
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się, że trzymanie Francuza 10 minut na ringu to jakaś porażka albo próba zdekoncentrowania przeciwnika - po co go wypuszczali??!!
Anyway, chodzi mi jednak o coś zupełnie innego... Tak jak lubię Roberta i kibicowałem mu w walce chce napisać co następuje:
Do finału powinien wejść Bułgar. On wygrał dogrywkę i jemu się on należał, zupełnie już abstrahując od tego że wtedy finał byłby ładniejszy bo Bułgar ładniej walczył i był bardziej wytrzymały. Więcej na: http://www.forum-kulturystyka.pl/index.php?showtopic=83346
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walki Nastuli w Pride
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Amatorskiej Ligi Mixed Martial Arts
- Ponad rok temu
-
Paweł nastula- 20 walk, urywki
- Ponad rok temu
-
pride w eurosporcie
- Ponad rok temu
-
UFC 59... waliki do zassania [no spoiler]
- Ponad rok temu
-
UFC 59 spoiler
- Ponad rok temu
-
Nastula - Walka
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Le Bannerem w Łodzi (Sirocco)
- Ponad rok temu
-
Rickson vs Sakuraba - filmik !!! :)
- Ponad rok temu
-
wyniki Showfight 4
- Ponad rok temu