Historyjka, żadna bajka!
Napisano Ponad rok temu
Dawno Cie nie było, oj ddddaaaaawwwwnnnnoooo!!!
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Może tata kolegi miał paralizator :>
a tak w ogóle to kurwa skończcie już pisać,bo eh... zresztą... nie wchodzę więcej na ULICE.
bow! :roll:
Napisano Ponad rok temu
WiadomoFajny avatar Sneferu
Sam też zaśmiecasz. Właściwie wszedłeś tu tylko po to. Jak można bluzgać na syf i samemu go robić? Chyle czoła przed Twoją logiką... :? Proszę nie zaglądaj już do ulicy jak masz tak pisać.Yoshihiro ty spamerze!
Może tata kolegi miał paralizator :>
a tak w ogóle to kurwa skończcie już pisać,bo eh... zresztą... nie wchodzę więcej na ULICE.
bow! Rolling Eyes
Spam to reklama. Yoshihiro nic nie reklamuje.
Do tematu: w sieciach torrent można znaleźć kilka interesujących ebooków. Jak mówiłem są to rzeczy wybrane z wielu sztuk i stylów, a także kombatów. Nauczyciela komandosów nie znajdziesz. Możesz poprosić jakiegoś byłego komandosa o lekcje, jeśli chcesz się czegoś przydatnego nauczyć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sami mieliśmy sie bić, ale jego ojciec sam wyszedł, a z tego co wiem to on sie lubi bić
Ale cały czas sam dokładnie nie wiem co trenował, ale spytać to sie nie spytam, bo... troche sie go boje po tym czego się o nim nasłuchałem... a wy dajcie już spokój, bo to już 6 stron!! Może zrobie wam nowy temat do offtopa, a tytuł specjalnie przygotowany dla was i waszych kłótni "kompleksy i ja...", nie dziękujcie, autografy później!
Napisano Ponad rok temu
W woju nie uczyli go bić, albo walczyć, go uczyli zabijać, więc ja tam wole nie podchodzić
Napisano Ponad rok temu
W woju nie uczyli go bić, albo walczyć, go uczyli zabijać, więc ja tam wole nie podchodzić
bo co? zabije Cie?
Napisano Ponad rok temu
Morphy nie wiem jakie masz kompleksy... ale głąby z budo napewno by Ci kilka wmówiliMoże zrobie wam nowy temat do offtopa, a tytuł specjalnie przygotowany dla was i waszych kłótni "kompleksy i ja...", nie dziękujcie, autografy później!
Pytanie tylko: czy lubisz jak się Ciebie miesza z błotem?
Ja bym jednak spróbował. Takich rzeczy nie wiele osób Cię nauczy. Więc 2 h tygodniowo napewno bym wyskrobał... na przykład rezygnujac z moich obecnych ćwiczeń."tygodnia byście nie wytrzymali..."
Komandosi są zadeklarowani po dobrej stronie mocy dopóki nie jesteś gnojkiem nie masz się czego bać. W woju miał też badania psychologiczne i pojebem napewno nie jest, bo by mu nie dali broni do ręki.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam :-)
PS. nie wnikam czy jestes dyslektykiem dysgrafem czy innym dys ...
Napisano Ponad rok temu
JA mam tylko jedno pytanie : Czym się zajmuje ojciec twojego kolegi ?? Skoro jest jednym ze 100 ( ehh szkoda gadać wogóle czemu 100 a nie 168 ?? i skąd masz te dane ?? ) to musi byc zajebistym specjalistą i pewno zarabia kupe siana .
Wogóle z wypowiedzi autora tematu wychodzi siakieś takie kalectwo umysłowe .
Zamknąc temat w pizdu a prowokatorów na pal !!!
Napisano Ponad rok temu
Policjant po 15 latach przechodzi na emeryture. Moze komandosi przechodzą szybciej?A mam tylko jedno pytanie : Czym się zajmuje ojciec twojego kolegi ?? Skoro jest jednym ze 100 ( ehh szkoda gadać wogóle czemu 100 a nie 168 ?? i skąd masz te dane ?? ) to musi byc zajebistym specjalistą i pewno zarabia kupe siana .
Ja na jego miejscu bym uczył... o ile mu prawo na to pozwala.
Batman i to jego pacyfistyczne podejście do otoczeniaWogóle z wypowiedzi autora tematu wychodzi siakieś takie kalectwo umysłowe .
Zamknąc temat w pizdu a prowokatorów na pal !!!
(to mój setny post, co wygralem? )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no zdarza siem robic blady a tobie siem nie zdarza? moze pisac takie cosie bo ja jestem jednym z tych co napisales ale sam bym nie umial tych nazw napisac :-)Widze temat umiera powoli śmiercią naturalną wiec ja tylko dorzuce jeszcze jedna rzecz bo mi leży na sercu baaaardzo : Maniek pisze sie PÓJŚC a nie pujsc i BÓLU a nie bulu . Ja wiem ze to sie powinno na PW załatwiac ale jak widze TAAAAKIE błędy to chce mi sie wyć . Przecież to obciach jak skurwysyn tak pisać rozumiem jakbys literki zapomniał ale cos takiego to moze dziecko w 1 kl. szkoły podstawowej napisac i to jeszcze srednio rozgarniete .
Pozdrawiam :-)
PS. nie wnikam czy jestes dyslektykiem dysgrafem czy innym dys ...
Ps.moze poprostu jestem leniem. (i mam w tym dobre wyniki)
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
bo co? zabije Cie?
no ba dwa razy a potem doliczy do nieskonczonosci :wink:
jak dla mhie koles ma wbudowany tytanowy szkielet i miota piorunami :wink:
Napisano Ponad rok temu
a potem doliczy do nieskonczonosci :wink:
i to od konca
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy mozna hartowac batona samemu??