Historyjka, żadna bajka!
Napisano Ponad rok temu
Szanowny panie Morphy
W odpowiedzi na zwrócona przez Pana uwagę na temat zbytniej ilości off-topów, jak i wątpliwej wartości merytorycznej odpowiedzi, spieszę z wyjaśnieniem, że każdy temat brzmiący jak scenariusz skeczu drugorzędnego kabaretu będzie, w obliczu braku szerszego zainteresowania ze strony Panów Moderatorów działem „Ulica”, traktowany jak zachęta do pojechania po jego autorze, jak po łysej kobyle, do czego chętnie osobiście się przyczynię.
Gdyby padły tylko i wyłącznie poważne odpowiedzi na zadane na wstępie przez pana pytanie brzmiące: „co trenują komandosi” miałbym uzasadniony powód mniemać, że użytkownicy są niespełna rozumu, albo należą do najliczniej reprezentowanej w naszym parlamencie partii, której nazwy nie muszę wymieniać.
Podpisano: Schtruntz
Napisano Ponad rok temu
"Może z wyrazami braku szacunku Schtruntz" "Respect" banda z budo to nie psychole...Wszystko
Napisano Ponad rok temu
Ty tak serrio o tej Rosji i biedzie ?
Co do filmow to musisz troche z dystansem do tego podchodzic bo ciekawe co Ci w glowie switalo po obejrzeniu matrixa .[/quote]
tak ja o tej rosji i biedzie na serio...[/quote]
W takim razie odstaw internet na bok i bierz sie za ksiazki...
[quote name="budo_scourge"]selvagem: Widziałeś gdzieś reportaż albo czytałeś artykuł o jakichś bandach gotowych "zabić za lizaka"? Weź chłopaku nie wczuwaj się tak w filmy, to fikcja Bez kitu, nieźle musiałeś wyglądać po obejrzeniu Matrixa [/quote]
Napisalem dokladnie to samo - cos w tym jednak jest :wink: .
Napisano Ponad rok temu
tak kurwa, widzialem o tym reportaz na discovery!! dociera kurwa czy wielkimi literami napisac??????????????
Napisano Ponad rok temu
ps. ja słyszałem o ludziach co trenowali styl "czarnego smoka" i potrafili zabijać jednym palcem, lepiej od komandosa emeryta co ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szeczerze mowiac zgadzam sie ten tekst swiadczy o twojej inteligencji( i wieku).respekt mozna miec do osob, ktore na to zaslugują. nie bede mial go dla idioty, ktorego popisową odzywka jest "twoj stary"
Napisano Ponad rok temu
pierdole co za debile
tak kurwa, widzialem o tym reportaz na discovery!! dociera kurwa czy wielkimi literami napisac?????????????? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
A to wszystko na mój tekst:
selvagem: Widziałeś gdzieś reportaż albo czytałeś artykuł o jakichś bandach gotowych "zabić za lizaka"? Weź chłopaku nie wczuwaj się tak w filmy, to fikcja Laughing Bez kitu, nieźle musiałeś wyglądać po obejrzeniu Matrixa Smile
Może lepiej było zostawić bez komentarza? Chłopak dorośnie to zrozumie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OK, no to jedziemy po kolei:
1.
oj... i tu sie mozesz mylic.. np. w takiej rosji albo innych krajach gdzie panuje bieda dzieci są zdolne napadac na ludzi i dla paru zlotych ich zabic.. objerzyj sobie np. film "Hostel"
Ani słowa że coś oglądałeś oprócz "Hostelu".
2.
tak ja o tej rosji i biedzie na serio...
Wciąż nic czy coś rzeczywistego oglądałeś.
3.
Dalej mój tekst który "cię ośmieszył" :roll: . Po nim już zaczynasz się ciskać, na co ja reaguję adekwatnie do poziomu twojej wypowiedzi.
pierdole co za debile
tak kurwa, widzialem o tym reportaz na discovery!! dociera kurwa czy wielkimi literami napisac?????????????? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
4.
Jak piszę dlaczego potraktowałem cię bez szacunku to odwracasz kota ogonem i piszesz jakbym to ja zaczął pierwszy bluzgać:
respekt mozna miec do osob, ktore na to zaslugują. nie bede mial go dla idioty, ktorego popisową odzywka jest "twoj stary"
5.
No i zobacz jak to się ma do twoich wcześniejszych postów...czlowieku, najpierw probujesz mnie osmieszyc przez swoje gadki typu "naoglądał sie matrixa" a kiedy ci mowie, ze motyw z filmu Hostel jest prawdziwy, bo widzialem o tym reportaz to zaslaniasz sie tekstami typu "twoj stary". przeciez to jest ponizej krytyki
Generalnie - nie byłoby akcji gdybyś się nie uniósł na żart o Matrixie i nie zaczął wyzywać i bluzgać. Więcej dystansu do siebie chłopaku, sam reagujesz jak troll, i to święty nietykalski troll. Napisałbym znowu, że przejdzie z wiekiem, ale nie chcę ponownie "urażać" twojej samurajskiej dumy... :wink:
A. I na koniec:
Miałem na myśli że to raczej ja powinienem pozostawiać twoje teksty bez komentarza.a, i jezeli uwazasz, ze powinienem zostawiac twoje tekty bez komentarza to... jestes zwyklym trollem
No, ale "Hostelu" jako źródła informacji nie zdzierżyłem...
EOT hopefully :-)
Napisano Ponad rok temu
podsumowując, nie mam zamiaru drążyc tego offtopu wiecej ani troche, bo czuje sie jakbym walil glową w mur. c'est la vie i polecam troche wiecej wiary w ludzi na przyszlosc, a mniej zadufania i braku obiektywnej oceny nt. swojej wiedzy
Napisano Ponad rok temu
Szeczerze mowiac zgadzam sie ten tekst swiadczy o twojej inteligencji( i wieku).respekt mozna miec do osob, ktore na to zaslugują. nie bede mial go dla idioty, ktorego popisową odzywka jest "twoj stary"
takie szpanowanie ,,moj stary'' itd to brak szacunku dla rodzicow ale kiedy zabraknie ktoregos z nich nabierzesz weiecej szacunku do starszych
Napisano Ponad rok temu
Kompromitujesz się. Nie umiesz czytać emotikon? Noite po prostu się obśmiał z takiego przykładu jak "Hostel" (bo tylko taki podałeś) ajuz po wypowiedziach Noitego i Skylarka mogles sie domyslec, ze to nie są zarty
Rozumiesz? Nie skumałeś ironii po prostu.No no Smile ale film kozak Twisted Evil
Zresztą nie tylko Skylark i Noite się obśmiali z takiego przykładu...
To jest forum dyskusyjne. I wyobraź sobie, że nikt tutaj (nawet piesek preriowy czy inna norka) nie jest wyrocznią na zasadzie: "Rzekłem! Koniec!". Jeśli ktoś poddaje w wątpliwość twoje słowa, czy NAWET (o zgrozo!) ironizuje, (wcale nie chamsko), to powinieneś albo podać źródło twojej wiedzy albo chociaż jakoś kulturalnie odnieść się do adwersarza. A nie w zadufaniu pisać twarde teksty:jak ks_ spytal sie czy to jest na serio, a ja odpowiedzialem twierdząco to tylko najgorsze debile mogą drążyc dalej temat :? nie widze powodu zeby do kazdej mojej wypowiedzi dodawac dodatkowe uzasadnienie do tego co napisalem, wiec wyobrac sobie, ze wkurzają mnie testy typu "naoglądał sie matrixa" albo "odstaw internet na bok i bierz sie za ksiazki"
Z powyższego nic nie wynika, poza tym, że jesteś przekonany o słuszności swojego zdania. Żadnych argumentów. A na forum się dyskutuje a nie zgrywa wyrocznię.idiota Confused tak ja o tej rosji i biedzie na serio...
Starczy ci? Jeśli tak, to au revoir, garson.
Nie napisałem "moj stary" tylko "twoj stary" do selvagema. Była to odzywka na poziomie jaki zaprezentował swoimi postami. Po prostu się na chwilę dostosowałem Jak ktoś umie dyskutować normalnie, to ja też dyskutuję normalnie. Jak ktoś wyzywa i kurwi za podanie w wątpliwość jego postów... To dostaje odzywkę tego typu :-) I wierz mi, batoniarz, że mam szacunek do starszych. W sumie sam już jestem tak trochę jednym z nich :wink: Pozdrotakie szpanowanie ,,moj stary'' itd to brak szacunku dla rodzicow ale kiedy zabraknie ktoregos z nich nabierzesz weiecej szacunku do starszych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy mozna hartowac batona samemu??
- Ponad rok temu
-
teraz! "obrona konieczna" w 3PR
- Ponad rok temu
-