Jak by nie patrzec, z banda 12 latkow to nawet ja bym mial duze szanse, a komandosem nie jestem.Ja uważam, iż ta historyjka jest prawdziwa tylko właśnie bardzo mocno pokolorowana. Albo mam pytanie ile lat mieli kolesie którzy chcieli nakopać waszej bandzie ?
Historyjka, żadna bajka!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
objerzyj sobie np. film "Hostel"
swietny przyklad
Napisano Ponad rok temu
Szanowny autorze tematu, uwaga na przyszłość- jak ktoś na wstępie zapewnia mnie o prawdziwości tego , co zaraz powie, to delikatnie mówiąc staję się sceptyczny.
PS.- śmiech to zdrowie, więc czekam na więcej takich tematów
edit: ortografia
Napisano Ponad rok temu
Banda bandzie nierówna,proponuję obejrzeć film "Dzika banda" 8)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raz założyłem temat w dziale aikido, to sie rozrósł na kilka stron, normalnie jeden z największych tematów, nawet najstarsi górale by takiego czegoś się nie domyśleli
Tamta "banda" :twisted: miała po ok. 18- 25 lat (jeden to podobno niezły psychol), ale wpierdol dostali (kurwa.. chyba sie brzydko wysłowiłem, a że nie mam 18 lat to, kurwa przepraszam )
Wy jesteście pozytywnie poyebani, oby tak dalej :twisted:
Zgon mam z was jak piszecie swoje wywodzenia z klopa rodem, normalnie zgon XD hehe
Napisano Ponad rok temu
8Oobjerzyj sobie np. film "Hostel"
mi bardziej pasuje Drew Carey Show :wink:
hehe takie tematy są najlepsze jakiś dureń przyjdzie napisze jakieś głupoty, zapomni o tym całkowicie a ludzie biją rekordy w offtopach
Napisano Ponad rok temu
...np. w takiej rosji albo innych krajach gdzie panuje bieda dzieci są zdolne napadac na ludzi i dla paru zlotych ich zabic.. objerzyj sobie np. film "Hostel"
Ty tak serrio o tej Rosji i biedzie ?
Co do filmow to musisz troche z dystansem do tego podchodzic bo ciekawe co Ci w glowie switalo po obejrzeniu matrixa .
Napisano Ponad rok temu
proponuję obejrzeć film "Dzika banda" 8)
Albo " Świat według Bundych". Skoro ma nie byc OT, to moze troche rozjasni sprawe zalozyciel tematu? :wink:
Edit: To jest już wiadomo co to za "styl"?
Napisano Ponad rok temu
Kiedys jak ze swoja "banda" mielismy starcie z 3l wodki przyszedl moj ojciec i obalil wszystko byl taki szybki (to na prawa to lewa noge) mowie prawde to nie zadna bajka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8Oobjerzyj sobie np. film "Hostel"
mi bardziej pasuje Drew Carey Show :wink:
hehe takie tematy są najlepsze jakiś dureń przyjdzie napisze jakieś głupoty, zapomni o tym całkowicie a ludzie biją rekordy w offtopach
idiota :?
...np. w takiej rosji albo innych krajach gdzie panuje bieda dzieci są zdolne napadac na ludzi i dla paru zlotych ich zabic.. objerzyj sobie np. film "Hostel"
Ty tak serrio o tej Rosji i biedzie ?
Co do filmow to musisz troche z dystansem do tego podchodzic bo ciekawe co Ci w glowie switalo po obejrzeniu matrixa .
tak ja o tej rosji i biedzie na serio...
Napisano Ponad rok temu
a co do twórcy tematu:
poyebani
weś jakoś uważaj na lekcjach języka polskiego, bo takie coś to już zbrodnia
jeden to podobno niezły psychol
no prosze a myślałem, że nie da sie przebić wyrażenia "nasza banda", człowiek uczy sie w tych dyskusjach zadziwiających rzeczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy mozna hartowac batona samemu??
- Ponad rok temu
-
teraz! "obrona konieczna" w 3PR
- Ponad rok temu