Swamp Rat
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Swamp Rat
Może mi ktoś wyjaśnić co się dzieje ze Swamp Rat Knives'ami ?
Na jednej stronie jest na przykład nie produkowany już Battle Rat, jak się kliknie zamów
to wypisuje zamówienie na ten ich folderek.
Gdzie indziej jest info, że już jest discontiuned.
To jakiś nowy marketing pod tytułem zmyl klienta najmocniej jak się da czy kryje się za tym jakaś głębsza logika ?
Na jednej stronie jest na przykład nie produkowany już Battle Rat, jak się kliknie zamów
to wypisuje zamówienie na ten ich folderek.
Gdzie indziej jest info, że już jest discontiuned.
To jakiś nowy marketing pod tytułem zmyl klienta najmocniej jak się da czy kryje się za tym jakaś głębsza logika ?
Napisano Ponad rok temu
Re: Swamp Rat
akcja jest taka, ze jedyny dostepny noz SRKW obecnie to folder Rat Trap
normalnie po kliknieciu w zamow byla pelna lista dostepnych produktow (zawsze mieli problemy z sensowna aktualizacja strony)
zostaje tylko czekac na nowa linie opozniona przeszlo miesiac
inny sposob na zdobycie szczurka to extravaganzy na bladeforums albo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
link to Company Store, gdzie umieszczane limitowane serie nozy, o tym co i kiedy sie pojawi mozna dowiedziec sie z ichniego forum
to ze marketing u nich kuleje wiadomo niestety od dosc dawna, szkoda ze nic z tym nie robia, aczkolwiek wydaje sie, ze oni poprostu nie szukaja nowych klientow/rynkow zbytu
nie nadazali z produkcja przy mniejszej liczbie zainteresowanych
normalnie po kliknieciu w zamow byla pelna lista dostepnych produktow (zawsze mieli problemy z sensowna aktualizacja strony)
zostaje tylko czekac na nowa linie opozniona przeszlo miesiac
inny sposob na zdobycie szczurka to extravaganzy na bladeforums albo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
link to Company Store, gdzie umieszczane limitowane serie nozy, o tym co i kiedy sie pojawi mozna dowiedziec sie z ichniego forum
to ze marketing u nich kuleje wiadomo niestety od dosc dawna, szkoda ze nic z tym nie robia, aczkolwiek wydaje sie, ze oni poprostu nie szukaja nowych klientow/rynkow zbytu
nie nadazali z produkcja przy mniejszej liczbie zainteresowanych
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mili & Manix we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
znalazłem Axisa przed blokiem,ale czad!
- Ponad rok temu
-
Nimravus - fulltang?
- Ponad rok temu
-
Benchmade PIKA czy Camillus CUDA EDC?
- Ponad rok temu
-
Napis
- Ponad rok temu
-
Kolorowe aluminium
- Ponad rok temu
-
8 tygodni i juz jest Sebenza !!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Kukri a niesymetryczny szlif & ostrzenie
- Ponad rok temu
-
Nowy nóż marines z Ontario
- Ponad rok temu
-
Z czego zrobić noż?
- Ponad rok temu