Draculino w Gracie Barra Toruń
Napisano Ponad rok temu
Draculinio swoj czlowiek:)
Ale zadowolony byl z wczorajszego prezetu:D-mam zdjecie jak dostaje go:)
Impreza-kto byl ten wie,ale mowiac szczerze jedna z lepszych imprez w moim zyciu.
Wspomnienia sa tym co nam pozostaje,zapamietujemy te najbardziej wzruszajace,plynace z glebi serca.....
Dziekuje wszystkim za seminarium,poniewaz dostarczylo mi kolejne niezwykle wspomnienia.
PS.
Wczoraj na treningu Draculinio sie mnie pyta jak nalezy pic aby kaca nie miec:)))))))
Tak jak kiedys powiedzial moj kolega "Macaco"-"To my przejdziemy do historii"
Piotr jesli to bylo inaczej to popraw mnie-wtedy w "Kotwicy" to mowiles.
Pozdrawiam wszystkich
3 majcie sie
Napisano Ponad rok temu
od poczatku:
To ja wasz nadworny fotograf i dzieki za podziekowania mam nadzieje ze zdjecia sa fajne
Draculino - swietny gosc jestem pod gigantycznym wrazeniem technik ktore pokazywal, a ktore ja fotografowalam (przynajmniej staralam sie) i jako zupelny laik w temacie bjj (no dobra niezupelny charly troche szkoli) sztuk walki i sportu w ogole, stwierdzam ze mistrz ma dar nauczania i przekazywania tego wszystkiego w bardzo przystepny sposob, ktory zapada w pamiec potrafi zainteresowac nawet taka osobe jak ja bo to co mowi i pokazuje jest bardzo ciekawe.
Mam nadzieje ze do jesieni czas szybko zleci i Draculino zagosci rowniez u nas w naszym wspanialym Trojmiescie
Co do oprawy calej imprezy to bylo swietnie - warto bylo do Was Torunianie przyjechac bylo tyle zajec ze nie zdazylismy nawet sprobowac Torunskich piernikow
Wiec dzieki za milo spedzony czas no i do rychlego zobaczenia
Napisano Ponad rok temu
warto bylo do Was Torunianie przyjechac bylo tyle zajec ze nie zdazylismy nawet sprobowac Torunskich piernikow
hehe chyba mialas na mysli: warto bylo do Was Torunianie przyjechac bylo tyle zajec ze nie zdazylismy nawet zobaczyc siedziby Radia Maryja
Napisano Ponad rok temu
warto bylo do Was Torunianie przyjechac bylo tyle zajec ze nie zdazylismy nawet sprobowac Torunskich piernikow
hehe chyba mialas na mysli: warto bylo do Was Torunianie przyjechac bylo tyle zajec ze nie zdazylismy nawet zobaczyc siedziby Radia Maryja
spoko spoko, ja osobiscie siedzibe "Radyja" juz widzialam, bo moja dobra przyjaciolka studiowala w Toruniu i nawet blisko RM mieszkala na stancji
a swoja droga kilka razy w trojmiejskiej ekipie przewijal sie watek odwiedzenia ojca dyrektora
pozdrowka
elka
Napisano Ponad rok temu
A co do pierników - dajcie adres to Wam wyślemy
A tak generalnie to myślę, że przed wakacjami jeszcze Was odwiedzimy. Aczkolwiek nie chcę się Michałowi narzucać :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zapraszamy, zapraszamyA tak generalnie to myślę, że przed wakacjami jeszcze Was odwiedzimy. Aczkolwiek nie chcę się Michałowi narzucać :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co by tu zrobić???
- Ponad rok temu
-
Stójka | gi vs. no gi | Dwie strony ?
- Ponad rok temu
-
nagrania z copa polonia 25.03.2005
- Ponad rok temu