JUDOGI
Napisano Ponad rok temu
DOSTEPNE MARKI : 1 DAX,2 MIZUNO,3 HAYASHI,4 wszystkie inne po wstepnym uzgodnieniu
MODELE- Dax- Moskito, Tori Gold,Europa - Moskito przedstawiac nie trzeba ,faworytem na Polske jest Tori gold -relacja jakosc -cena bardzo dobra-super oddzwiek od tych ktorzy juz uzywaja-- do opisu posluze sie ralaca posiadacza:
Wczoraj, dzięki Speedy62, dotarły do mnie z Niemiec 2 judogi Dax Tori Gold. Dla mnie i dla kumpla. Pierwsze wrażenie odbierając paczkę: "Kur...a, dlaczego to takie ciężkie?" Ano dlatego że to kawał porządnej, solidnej, grubej plecionki. Sama judogi uszyta jest z 2 rodzajów plecionki. Posiada wzmocnienia w bardziej narażonych miejcach. Kołnież jest bardzo gruby i sztywny. Ciężko przeciwnikowi złapać uchwyt o czym się przekonałem jużwczoraj na wieczornym randori kiedy to przeciwnicy strasznie się męczyli ze złapaniem mnie w duszenie wykorzystując kołnierz (:
Judogi choć jest uszyte z grubej plecionki nie jest bardzo sztywne (jedynie gruby właśnie kołnierz usztywnia "konstrukcję" ( Materiał jest miękki, nie szorstki, judogi jest bardzo wygodne i nie obciera ciała.
Spodnie są wzmocnione drugą warstwą od kolan do samego dołu a nie tylko "plackiem" w okolicach kolana.
Polecam gorąco!
Tylko mała uwaga - Speedy zresztą chyba już o tym wspominał - zamawiając należy brać rozmiar niższy niż swój aktualny. Np. Ja mam 187 cm wzrostu i ważę 95 kg. Zamówiłem za namową judogi na 180 cm. Pasuje jak ulał. Spodnie nawet za szerokie są - ale uszyte są tak że zupełnie to nie przeskadza - również doskonale leżą.
Kumpel ma 178 cm i waży 75 kg. I zamawiał na 170 cm. I też na niego rewelacyjnie pasuje
Mizuno -zaczynamy od najbardziej popularnego Ippon -na a potem droga otwarta -w zaleznosci od zasobnosci kieszeni
Haysahi- Fuji (zawodnicze Gi -nie do zdarcia-preferowalbym dla mezczyzn i model dla wszystkich Osaka
PLATNOSC-po wielu probach udalo sie wypracowac forme ktora mam nadzieje zadowoli wszystkich
-nie trzeba wychodzic z domu,cala operacja przez komputer
-przelew zagraniczny ,za ktory cala oplata wynosi 2,30eu-
-szybko ,sprawnie ,przejzyscie
-http://www.moneybookers.com/app/-- wszystko za sprawa tego patentu
PRZESYLKA-paczke wysylam w niedziele przez firme kurierska LAZAR
-przywaza Wam do domu bez dodatkowych oplat
-czas trwania przesylki -5-7 dni
-zeby sie nie denerwowac lub nie czekac -mozna wykonac telefon do filiali w Polsce i powiedza kiedy kurier bedzie u Was-tel 032 3241901
Napisano Ponad rok temu
-koszt przesylki 10eu ( i jest zawarta w cenie Gi ktora podaje )
-w naglych przypadkach-jesli bedzie taka mozliwosc -dostawa moze byc nastepnego dnia -czyli podam autobusem a przyszly uzytkownik odbiera nastepnego dnia u siebie (oczywiscie po ustaleniach )
KONTAKT -najlepiej przez GG (587787) -na priva nie moge wysylac wiadomosci -i nie pytajcie sie mnie dlaczego..bo sam nie wiem
poniewaz nie prowadze dzialalnosci komercyjne nie bede prowadzil rozmow z osobami ,ktore zaczynaja od : a nie oszukasz mnie itp (to najdelikatniejsza z form )
pozdrawiam wszystkich serdecznie..i mam nadzieje ,ze wszyscy ktorym do tej pory pomoglem sie zaopatrzyc w Gi sa zadowoleni -i to nie tylko ze sprzetu ale i z formy transakcji Speedy
Napisano Ponad rok temu
tutaj link umozliwiajacy platnosc
Napisano Ponad rok temu
Po wielu staraniach wpłaciłem wreszcie pieniadze na konto speedego, używając serwisu:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Powiem tyle: super sprawa, mając interetowe konto w PKO BP wpłaciłem przelewem podana kwote w złotych, a po 2 dniach była już na moim koncie na moneybookers. Następnie wysłałem pieniadze na konto speedego (w euro) płacąc za to jedynie 0,5 E prowizji. Pieniadze na koncie speedego w moneybookers pojawiły się natychmiast . Wpłaciłem wiecej o 1,8 E bo tyle kosztuje przelanie pieniedzy z konta na moneybookers na konto w banku. Sumując, cała dodatkowa opłata wyniosła jedynie 2,3 E, co daje niezwykłe mało w porównaniu z przelewami międzynarodowymi realizowanymi przez banki polskie. Każdemu polecam tę metode.
Ale najbardziej polecam robienie interesów ze speedym. Speedy dziękuje Ci za pomoc w wyborze i tak konkretne załatwienie sprawy.
Dzisiaj po południu dotarła do mnie paczuszka z nowiuśkim niebieskim gi Dax Moskito. Gi jest bardzo dobrej jakości, posiada wzmocnienia na każdym szfie. Jest absolutnie nie do zdarcia. Biorąc je do ręki wydawało mi się że trzymam zbroje Myślę, że posłuży mi ładny kawał czasu.
Speedy, jeszcze raz dziękuje.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Chciała bym kupic judoge ale nie wiem..wsumie jaka i gdzie... ile by tak kosztowała z wszystkim razem z wysyłką?
Napisano Ponad rok temu
-NIEBIESKI dAX mOSKITO- ZDAJE SIE ZE KTOS SZUKAL- pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jeszcze raz dzieki za pomoc..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kolorowe judo
- Ponad rok temu
-
Czy cos wiadomo na temat typu zawodów MP ?
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktorski judo?
- Ponad rok temu
-
Gdzie kupić pasy do kimon?
- Ponad rok temu
-
Tanie judogi BUSHI 180cm/100 zł
- Ponad rok temu
-
Mata do judo