Re: jak skasowac kozaka?? hehe....
Bzyko wyjaśnię Ci kilka spraw:
Policja nie ma uprawnień do zamykania w więzieniu (max 48 godzin a zazwyczaj wychodzi się wcześniej)
Oni w porównaniu do prokuratorów i rządu mało tej władzy nadużywają.
Za niebieskie mundury- no tu pokazałeś w pełni niedojżałość, ale to twoje poglądy.
A całokształt ich pracy oceniam i tak dużo lepiej niż księży,pedagogów, polityków, lekarzy.
W KAŻDYM ZAWODZIE SĄ LUDZIE KOMPETENTNI I CZARNE OWCE, ALE NADINTERPRETACJĄ ZAWSZE BĘDZIE WSZYSTKICH OCENIAĆ TAK SAMO!!!!!!!!!
Tak nie zamyka ale łapie i czesto niewinnych ludzi, np: idziesz ulica i biora cie na okazanie bo pasujesz do opisu( lysy i ciemna bluza - to tylko przyklad) i wciskaja np: babci ze to napewno ty ze to ze tatmo i zamykaja pozniej to juz prokuratura robi swoje, nie musiz mi tego tlumaczyc,
to tylko przyklady wiec nie bede sie tu rozpisywal, bo to klotnia i romowa nie ma sesnu.
A co do nibieskich mundorow to byl zart jakbys nie zauwazyl
No moze go nie znam ale chyba nie gadam z lokalnym gangsterem ze Skawiny .
Zreszta widze takich ludzi OCZYMA WYOBRAŹNI .
Ja mam powód , żeby lubić Policjantów : mogli wi wje**ć mandat za 200 zeta a skończyło sie na ostrzeżeniu .
Zreszta Lord von Banan też wyglada na spoko kolesia ...
PS : a z Kontura sie nie smiejcie bo który z was stoi na bramce ??
Jaka masz ta wyobraznie- lysy blokers w dresie , bo nie lubi policji i jest kibicem??
tak to co bys zrobil jak by ci np: pomogli w krytyczniej sytuacji na ulicy? chyba bys ich calowal po butach , jak lubis zich za to ze ci nie wlpeili manadtu , za takie cos to mozna sie znich smiac ze zrobiles ich w huja i dali sie nabrac na hisoryjke o tym ze nie ma prayc i ni ma zczego zaplacic HEHEHEH
Wiesz Co Bzyk .. nie chce Cie tu obrazac wiec nie napisze swojej opinii o Twoich postach... ale ...ZAL MI CIE... ZENADA
z pewnosica nie tobi8e jednemu m nie akzdy musi lubic kazdego jak bym sie mila przjmowac tym co ktos sobie mysli to bym juz popadl zapewne w depresje;)