jak skasowac kozaka?? hehe....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepi sie Le parkour naucz....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo zbierz ekipę i zróbcie z nim porządek 8)Olej gostka, wielu takich widujemy w zyciu Po 6 miesiecznym stażu, mozesz sie rozczarować jak gosciu Cie rozłoży.
Oczywiście żartuję, Arnold dobrze mówi.
Napisano Ponad rok temu
Chyba ze sprzet i/lub kumple
Napisano Ponad rok temu
olej go ziomuś, prędzej czy później dostanie od kogoś i mu się zmieni :roll: ...
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie. Nie pierwszy ,nie ostatni taki "kozak". Póki tobie nic nie robi, to ty nic nie rób. Co innego jeśli będzie cię atakował ... :twisted:Olej gostka, wielu takich widujemy w zyciu :-)
PS. Po 6 miesiącach MT, to raczej bym na większych nie szarżował...
Napisano Ponad rok temu
To niech dostanie prędzej.ja myślę, że powinieneś zainwestować w klamkę i gościa po cichu w przejściu poczęstować ołowiem, ewentualnie zrób szkolną ściepę i wynajmijcie jakiegoś killera 8) ...
olej go ziomuś, prędzej czy później dostanie od kogoś i mu się zmieni :roll: ...
Strasznie wielki to on nie jest bo ja ważę 115 kg i nie uważam się za wielkiego.
A jak już wielokrotnie powtarzałem trzeba tępić degeneratów- o ile czujesz się na siłach, ale skoro zadajesz takie pytanie to na razie sobie odpuść.
Jednak jak mu dojebiesz to poczujesz satysfakcje, a jak przegrasz to przynajmniej będziesz miał świadomość że spróbowałeś.
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście jeżeli się znacie i wiesz o tym że złamanie nosa czy szczęki to max obrażeń- nie ma obcji noża, skakania po głowie itp.
Po prostu czysta osiedlowa solówka.
W takie jeszcze wierzę.
Ale jak gościa nie znasz i słyszałeś że jest nienormaly to albo odpuść, albo zdecydowany partyzant najlepiej ze sprzętem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy warto skakać do kogoś kto Cie jeszcze nie ruszył i możliwe, że nie wie o Twoim istnieniu? Może poczekaj aż się przysadzi do Ciebie i wtedy wal go w pape.
Ja na Twoim miejscu bym poczekał aż się bedzie pluł do Ciebie.
Tak to wygląda wg mnie.
Napisano Ponad rok temu
A jak już wielokrotnie powtarzałem trzeba tępić degeneratów
trzebaby się tylko zastanowić, czy to 'tępienie degeneratów' nie robi degeneratów z nas samych, tak mi się wydaje trochę ...
jeśli koleś się wozi, buja czy ki chuj, to czy jest to powód do spuszczenia komuś wpierdolu, albo zastawiania partyzantki 'ze sprzętem' ? ...
Napisano Ponad rok temu
6 miechow to cos, ale nie na ulice.
Napisano Ponad rok temu
6 miechów to NIC!!!6 miechow to cos, ale nie na ulice.
A tu sie zgodze :wink:Smoke dobrze gadasz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy to sie nadaje to napisalem...
Napisano Ponad rok temu
"nie ma zawodnika na kant smietnika"
co wygralem?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem społeczny?
- Ponad rok temu
-
Kung Fu street fighting ;)
- Ponad rok temu
-
Segal i dziwne legendy na jego temat
- Ponad rok temu
-
Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
- Ponad rok temu
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona