Czym Wypełniać Worek?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej szmaty
tylko jesli wypchasz worek szmatami po uderzeniu w worek on sam lata jak szmata. Wiec w miare mozliwoscie proponowalbym piasem. worek wtedy jest ciezki i twardy >. no to tyle ode mnie :-) pozdro!! 
to wpyelnienie worka piaskeim t onie jest chyba dobry pomysl bo odczucie bedzie takei jakbys walilw sciane.szmaty beda dobre.najlepej jakby sie jakis bokser wypowiedzial ale piach to chyba przesada

Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
/ \
| To tez jest rozwiazanie ;]
Napisano Ponad rok temu
Łukasz15: nie rozpędzaj sie tak, a kto powiedział że nie mają normalnych worków, a ten z allegro wcale na rewelacje nie wyglada :roll: nie masz pojecia o temacie to sie nie wypowiadaj
Napisano Ponad rok temu
 wiem sorka... pewnie ja sie nie znam za to ty na 100% wiesz wszystko o workach treningowych... (!)
  wiem sorka... pewnie ja sie nie znam za to ty na 100% wiesz wszystko o workach treningowych... (!)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Worek ma byc twardy (wczesniej wspomniane) i ciezki (zeby nie latal za bardzo).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 :-)
   :-)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno na odpowiedzieć co do tego tematu. :wink:
Osobiście uważam,że wypchanie worka piaskiem to jest zły pomysł. Dlaczego??? ponieważ worek nie może być za twardy gdyż przy udeżeniach będziemy niszczyli sobie stawy, a utwardzić i tak się nie utwardzimy.....
Ja worek treningowy wypchany mam "szmatami", ale słyszałem, że można także wypchać pociętą gumą, ważne żeby nie była twarda...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Przyrost masy? Przyrost masy?- Ponad rok temu 
- 
			 Co sie dzieje... :( Co sie dzieje... :(- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta przed zawodami ?potrzebna czy nie ?? Dieta przed zawodami ?potrzebna czy nie ??- Ponad rok temu 
- 
			 sprzęcik własnej konstrukcji!! sprzęcik własnej konstrukcji!!- Ponad rok temu 
- 
			 jak sie wam to podoba :) jak sie wam to podoba :)- Ponad rok temu 
- 
			 pęknięta kość a siłownia pęknięta kość a siłownia- Ponad rok temu 
- 
			 Skuteczne Cwiczenia Bez Drogiego Sprzetu! Skuteczne Cwiczenia Bez Drogiego Sprzetu!- Ponad rok temu 
- 
			 Odpowiednia Waga... Odpowiednia Waga...- Ponad rok temu 
- 
			 Goleń Goleń- Ponad rok temu 
- 
			 kraul 50m kraul 50m- Ponad rok temu