Śmieszne, dziwne sytuacje na ulicy...........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdyby babcia miała wąsy to by była wojewodą
spoko... ja bym nie chciał sprowokowac bójki na noże z 5 napastnikami... ja bym nie chciał sprowokowac nawet z jednym prawde powiedziawszy. gdybym ju z miał uzyc noża ( a mam nadzieje że nie będe musiał) to bym woląl go wyciagnac w ostatnim momencie. ale ja jestem głupi i jestem wojewodą bo mam wasy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jechałem sobie do domu, godzina coś około 22-giej. Tramaj dosyć zapełniony, raczej niebyło miejsc siedzących ( jakaś impreza była w centrum, dlatego tyle ludzi jechało o tej godzinie). cisza i spokój, do czasu...
Wsiada podpity koleś z wędką w ręku (z 45 lat, żul) , no może raczej najebany, nie podpity... i coś tam się zaczyna pruć do kolesia który siedzi obok niego(jakiś studencik, na oko z 22 lata), ale ten siedzi spokojnie i nic sobie z tych zaczepek nie robi. Gdy żul zaczął klepać go wędką po głowie, ten nie wytrzymał. Wstał wyrwał mu wędkę z ręki, popchnął w strone wyjscia i zaczęła się szarpanina. żul coś tam jakieś teksty typu "zostaw mnie Ty skurwysynu" i tym podobne. Studencikowi włączył się agresor i jak tramwaj zatrzymał się na przystanku próbował wypchać go z tramwaju, ale nie udało mu sie to i żul wylądował na podłodze. Studencik strzepał kurz z kurtki i myśląc, zę żul nie będzie już fikał, usiadł sobie z powrotem i zlewa "nocnego wędkarza". niestety żul nie daje za wygraną, próbuje się podnieść i coś tam bełokocze pod nosem i znowu do studencika... Ten wstał i zaczęła się kolejna szarpanina, tyle że tym razem do akcji włączył się metal który siedział troche dalej. Podbiegł do żula i przewrócił go na ziemie (najebanego nie trudno) zaczął butować (glany na nogach oczywiście) i na koniec, co niebyło za mądre i wyglądało ŻAŁOŚNIE, wyjał z kieszeni gaz (nie wiem jaki, nie znam się na tym) po czym zaczął psikać w strone głowy leżącego, nie szkodliwego żula. Nie musielśmy długo czekać na efekty tego wyczynu. Poczułem szczypanie w oczach, i duszności. zrobiło się strasznie głośno, słyszałem na każdym kroku jak ludzie klną na tego idiote co gaz rozpylił.
Cała akcja skończyla się tak, że wszyscy musieliśmy opuscić tramwaj i czekać aż podstawią kolejny co trwało jakies 20 min. aż wszystko przez jednego cwaniaczka z gazem w kieszeni, który dawno wysrał mózg. (sorry za wyrażenie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.. i batona na metalaDlatego trzeba gazik w żelu nosić .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zabierasz wedke, robisz garote , czy mi sie tylko wydaje, ze metale sa niezle przewrazliwieni?
Wydaje ci się :wink: Tylko czasem po pięciu piwach takim jak ja szajba odbija (żart) A tak szczerze to przewrażliwione są jednostki :wink: Przecież wystarczyło wyjebać typa z tramwaju... A tak wogule to w jakim mieście to było? Bo jeśli w wawie to chyba wiem kto to zrobił
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a z tym batonem na metali, hehe niezły pomysł
jak by tak wtedy ktoś wysiadł za nim z tramwaju i mu batonem po łbie strzelił to by mu ssię odechciało takich rzeczy robić.
Napisano Ponad rok temu
czy mi sie tylko wydaje, ze metale sa niezle przewrazliwieni?
Bycie metalem polega też między innymi na przekonaniu, że wszyscy dokoła chcą Ci wpierdolić
Napisano Ponad rok temu
Bycie metalem polega też między innymi na przekonaniu, że wszyscy dokoła chcą Ci wpierdolić
O tym nie wiedziałem Choć... wież że faktycznie czasem jak widzę dresów, skinów lub kiboli w dużej grupie to mam takie dziwne przeczucie że chcą mi wpierdolić? Może to ma faktycznie coś z tym wspólnego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
garret- 7 lat spedzilem na ul. Norwida, bylem maly, ale byc moze cos zostalo w zylach z tego co pisales w innym temacie (osiedle norwida, tepi sie nawzajem z metalami) :wink:
Napisano Ponad rok temu
zreszta, wiekszosc metali ktorych do tej pory spotkalem to lamusy ktore chowaja sie w glanach i dlugich wlasach.
Po prostu takich palantów najlepiej widać. Obracałem się długo w tym środowisku i jednak znakomita większość to sympatyczne chłopaki, które lubią chlać wino, ruchać i słuchać swojej muzyki, a zadymy im nie w głowie
Napisano Ponad rok temu
garret- 7 lat spedzilem na ul. Norwida, bylem maly, ale byc moze cos zostalo w zylach z tego co pisales w innym temacie (osiedle norwida, tepi sie nawzajem z metalami) :wink:
A wiesz skąd te zadymy z os. norwida są? Po prostu miejski ośrodek kultury w legionowie na ulicy norwida jest dosłownie siedliskiem metali i innych dziwnych ludzi :wink: A osiedle na tej samej ulicy robi z tego problem... Teraz jest spokojnie (w miarę) Ale kumple mi opowiadali co się działo dziesięć lat wstecz, gdy nie w głowie mi była ta muzyka.
Zdażało się że dresy wparowały na koncert w moku i przegonili calutkie towarzystwo... W odpowiedzi na następnym koncercie zbierała się ekipa mocniejsza i szli na osiedle robić burdę. Widziałem zdjęcia na których ulica przed mokiem byłą ostro zakrwawiona, a naokoło leżeli pokrwawieni ludzie (z jednej i drugiej ekipy). I nie było przebacz, ze sprzętem i wszystkim były zadymy. Tyle że faktycznie ciężko stwierdzić teraz kto zaczął
Cóż nie na darmo kiedyś legionowo było nazywane "Skinowo", do dziś znam ludzi którzy uważają że w legionowie są najgorsze zadymy.
Ale kto by się tym przejmował
A jeśli chodzi o metali którzy są lamusami to faktycznie jest wielu takich :wink: Zależy od człowieka Trzeba się poobracać trochę w środowisku żeby oddzielić tych spoko od debili. Ale wg. mnie większość jest spoko :wink:
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nóż. Napewno nie masz szans?
- Ponad rok temu
-
Taekwondoka VS amator
- Ponad rok temu
-
"Dziś jest dobry dzień na śmierć"
- Ponad rok temu
-
Gdzie się uczyć obsługi batona
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
FURIA !!
- Ponad rok temu
-
tak w temacie psów i he-manów
- Ponad rok temu
-
Czy był moment w waszym życiu kiedy coś pęka??
- Ponad rok temu
-
Sami zaczęli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Styl szalonego mistrza
- Ponad rok temu