SEIDO KARATE
Napisano Ponad rok temu
Bo sie wybieram popatrzec
Napisano Ponad rok temu
Twoje teksty są żałosne ,a pisząc o turniejach miałem nasz wspólny w Krakowie w sobotę .Aże jesteś rasowym prowokatorem po szkole leninowskiej ( a plujesz na swoich) to powiem ci a raczej zachęcam do lektury ,że takie turnieje z udział kilku organizacji KK się odbywały i odbywają na przekór propagandzie karakanów :wink:
Ps. Czekamy na dalsze prowokacje :-)
Po pierwsze nikogo nie opluwam ,
po drugie ty nie jesteś swój , nawet o tym nie marz ,
po trzecie , przez tyle lat opluwałeś Shihana Drewniaka i co , przyjedziesz na zawody , popatrzysz Mu w oczy , podasz rękę i powiesz OSU SHIHAN ? Chcę to zobaczyć !
Acha - to nie jest nasz WSPÓLNY turniej !!!
Napisano Ponad rok temu
IFK nie ma nic wspólnego z tym panem od 15 lat i do tego ma sie dobrze-pa
4 marca hala orbita we Wrocławiu turniej K1 z udziałem Tomasza Najducha i mecz Wrocław -Warszawa w Kyokushin karate bez czy ze zgodą pana Drewniaka, gratuluje pomysłu osu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o i doczekalismy sie juz dziala stronka Seido w polsce (dawny adres seitedo) calkiem ladna zobaczymy co czas przyniesie
Stronka owszem działa ale ta domena niedługo zniknie. Aktualny adres strony to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co wyniknie z kolejnego przemianowania po kyokushin ,seitedo ,a po seitedo seido to zobaczymy tym bardziej jak się do tej pory broniliście zaciekle sztuki Seitedo.Panowie czas czas rozwiązuje wszystkim wiele spraw ,a zmiana naszywek nic nie zmienia bo ludzie ci........... no chyba........,że zabiora się wreście do pracy nad soba i nie będą sprzedawać czarnych pasów w zamian za nowe kluby i przejścia jak to bywało w przeszłości ,a wiemy jak się skończyło.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pomyliłem się... sorry, mea culpa... chodziło o Seidokan.Z tego co pamiętam to nie są pierwsze kontakty Czapli z Seido... chyba miał nawet pierwszego dana w Seido...
pozdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie do instruktorów
- Ponad rok temu
-
STAŻ z Okinawskim mistrzem - sensei K.Chinen (9 dan)
- Ponad rok temu
-
jakie kimono do kyokushinkai???
- Ponad rok temu
-
Propozycja, może założymy nowy dział KO BUDO
- Ponad rok temu
-
Siłownia a Karate
- Ponad rok temu
-
OPŁATY EGZAMINACYJNE!!!
- Ponad rok temu
-
Głowa trzymana prosto - przeżytek, czy nie?
- Ponad rok temu
-
Goju-ryu - wasze opinie
- Ponad rok temu
-
Prawidłowe zenkutsu
- Ponad rok temu
-
pujawa
- Ponad rok temu