David Douillet Judo
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co się dopatrzyłem (raczej się domyślam - francuskiego nie znam - ot tylko używam dość sporo internetu) to jest to gra szkoleniowa. Taki wierualny sumulator judoki. Ma za zadanie ukazać ok. 50 technik oraz zaznajomić gracza z systemem sędziowania, regulaminem sportowym itp.
Coś takiego jak Americas Army dla potencjalnych rekrutów na żołnierzy w USA.
Jak dla mnie rewelacja - przypuszczam że pięknie się wstrzeli jako propaganda Judo wśród dzieciaków przykutych do komputera.
Coś tam pisze jeszcze że 600 tyś licencji zamówiła albo jest przeznaczone dla Francuskiej Federacji Judo.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
PS. Mi się wydaje że ta gra po prostu jest promowana przez frajcuski związek judo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak ogulnie to fajnie ze wreszccie wyszla jakas gra w tym stylu. slyszalem kiedys o jakiejs symulacji ale ponoc stara i bylo malo opcji.
Napisano Ponad rok temu
no w trailerze jest widoczne ze jest jakas energia zawodnika, wiec chyba to jest normalna gra, ale premiera chyba nie dawno byla albo bedzie dopiero wiec nie wiem czy u nas sie pojawi...
Sorry, jestem slepy, gdzie tam sie klika, zeby sie trejler sciagnal ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raczej mi sie tak nie wydaje żeby to było coś w stylu szkolenia nie nazywali by gre szkoleniową nazwiskiem Francuskiego zawodnika judo. Dobrze by było jak by można było jeżdzić na olimpiady i jakieś inne turnieje.
PS. Mi się wydaje że ta gra po prostu jest promowana przez frajcuski związek judo.
Mi też sięwydaje że to jest jak najbardziej gra.
A widzieliście Americas Army? To też jest gra. Tyle że stworzona na potrzeby amerykańskiej armi przez rząd USA.
Zresztą jak zwał tak zwał - ja też rączki zacieram (:
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Wielkie dzieki. mam nadzieje ze juz sobie poradze z reszta.w Menu: Telechargement i pozniej trailer i jak chcesz sciaganc to prawym i zapisz jako
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyglada ladnie, tylko zeby nie wyszlo cos takiej jak Kajak Extreme - gra, ktora polega na jak najszybszym wciskaniu strzalki w lewo i w prawo na zmiane - symulacja ruchu wiosla
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale teraz dales czadu..wszyscy sie podnieca, ze mozna juz zobaczyc, jak gra bedzie wygladac a tam zwykly flash:/
hahaha o to chodziło heheh przepraszam za ten żarcik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Extreme Martial Arts z Michą Hurni w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Szukam ciekawych zdjęć sztuk walki format min. A4
- Ponad rok temu
-
Daisukey wszystkie dzieła
- Ponad rok temu
-
Video Shoto, Goju kata, WKF camps video and other.
- Ponad rok temu
-
The Shutter - Widmo
- Ponad rok temu
-
stary mnich z shaolin
- Ponad rok temu
-
bruce lee jeet kune do
- Ponad rok temu
-
ruski jackie chan?