David Douillet Judo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego, co piszą, gra ma wejść na konsole i PC 1-go wrześnie 2006, a demo będzie do ściągnięcia w lipcu.
n otak ale w Polsce pewnie bedzie, mam nadzieje ze bedzie, z 2 miechy pozniej co nie...
ale mam nadzieje ze opłaci się czekać :-)
Napisano Ponad rok temu
Gra o judo 3d, powstała we współpracy z D. Douilletem prawdziwa symulacja nastawiona na realizm (50 chwytów, kombinacji, przejść, walka w stójce i w parterze), nowatorskie i intuicyjne sterowanie, prawdziwe reguły, tryb kariery, symulujący rozwój zawodnika (ulubione techniki, rozwój fizyczny), tutorial z komentarzami D. Douilleta, gra zaakceptowana przez Francuską Federację Judo, superwydajny silnik graficzny.
I mniej więcej tyle tam napisali, czyli nic, czego nie można by się domyślić.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
3D Judo Fighting (English)
DEMO Version 1.11
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Moja ocena - 6/10
Napisano Ponad rok temu
Moze zrobią z tego cos w stylu rpg ? taka opcja tez moglaby byc ciekawa
Napisali tam, że można ustawić indywidualne cechy i predyspozycje własnego zawodnika, jego ulubione techniki etc. Ale PD chyba nie będzie... ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i życzę miłej gry !!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedno większe spostrzeżenie to to, że gra jest wybitnie skierowana do judoków. Ja nie mam jeszcze żadnego doświadczenia (poza tym, co oglądam w telewizji, i o soto gari właśnie, którego mnie kumpel niby-nauczył - ale od października zacznę nabywać ) i gdyby nie podpowiedzi przez ikonki, nie miałbym pojęcia, co robić, patrząc tylko na to, co się dzieje (a już o wyciągnięcie wspomnianego juji gatame bez podpowiedzi to niemożliwość chyba).
Napisano Ponad rok temu
1) Po pewnym czasie (pewnie z pół godziny, ale głowy nie dam), demo wyświetla planszę informacyjną, po czym zamyka się - niezależnie od tego, czy właśnie kończymy walkę, zaczynamy, czy jesteśmy w jej połowie. No, ale to demo tylko.
2) Nie tylko 'szybki mecz' jest w demo, bo działa również trening (Didacticiel). Warto przez niego przebrnąć, bo rzuca światło na kilka spraw odnośnie mechaniki gry, nawet jeśli się francuskiego nie zna.
Ogólnie strasznie wciągająca zabawa. Chyba trzeba będzie nabyć pełną wersję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Extreme Martial Arts z Michą Hurni w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Szukam ciekawych zdjęć sztuk walki format min. A4
- Ponad rok temu
-
Daisukey wszystkie dzieła
- Ponad rok temu
-
Video Shoto, Goju kata, WKF camps video and other.
- Ponad rok temu
-
The Shutter - Widmo
- Ponad rok temu
-
stary mnich z shaolin
- Ponad rok temu
-
bruce lee jeet kune do
- Ponad rok temu
-
ruski jackie chan?