David Douillet Judo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak jak pisze SoS, po pierwsze, wyłącz podpowiedzi i walcz jedynie reagując na to, co się dzieje na macie - wcale nie jest takie łatwe, jak by się wydawało (no, przynajmniej jeśli się nie zna judo z maty). Do tego możesz ustawić sobie poziom trudności na extreme (w wersji pełnej można będzie ponato szybkość na 120% ustawić). A jeśli po tym wszystkim będzie za łatwo - to poddaję się, znajdź sobie inną grę.Ale kiczowata ta gra:/, 4 guziki tylko:/ ona jest prostrza niz DSJ :/kurde a po trailerze liczylem na cos wiecej,pozatym grafika jest jak z amigi:/
Napisano Ponad rok temu
--edit--
A się pośpieszyłem zanim pomyślałem (:
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Pograłem sobie w pełną wersję. Podoba mi sie, ale... Dużą wadą jest to, że bez podpowiedzi obrazkowych jest zbyt trudna (nie można wyczuć, w którą stronę przeciwnik wychyla, itd.) a z podpowiedziami zbyt łatwa (w ciągu jednego dnia przeszedłem tryb Career trzy razy, same złote medale w każdym turnieju, wszystko odblokowane). Ponadto gra nie posiada żadnego parteru - bo "latające" juji gatame i jedno duszenie (nazwy nie pomnę) to nie jest parter przecież. I to mnie najbardziej boli.
Fajna zabawka, ale na kilka wieczorów jeno. No, chyba że z kumplem jakimś grać we dwóch - ale trzeba najpierw mieć zainteresowanego kumpla.
EDIT: Ostatnim razem widziałem ten temat w dziale Judo, a dostałem się tu poprzez linka z tematu pokrewnego. Langus, ładnie żeś narozrabiał.
Napisano Ponad rok temu
Widziałeś ten temat ostatni raz na Judo - ale przeniosłem go do multimediów bo uważam że bardziej się tutaj nadaje. Gierka = multimedia (: Singlaub pewnie jeszcze scali te tematy i będzie przejrzyściej.
No i nie żebym sam był jakoś przeciwnikiem tej giery. Sam już zrobilem uchi-mate i kilka ippon-seoi-nage i nawet wygrałem kilka walk.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Jakie pozostałe postacie? Douillet jest do odblokowania i tyle. Pozostałe pola to wybór losowy (skrajne lewe i skrajne prawe), oraz jedno pole na zawodnika z trybu kariery. Tyle.wie ktos jak odblokowac pozostale postacie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja też mówiłem o pełnej. I nie, nie miałem żadnych problemów z zapisywaniem stanu.mowie o pelnej wersji gry. nie wiem dlaczego, ale nie moge zrobic save..ma ktos ten sam problem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu nowy wienc na początku chciał bym sie przywitać WITAJCIE. Mam pytanie jakie ta gra ma wymagania bo mam komputer pentium 1,7 GHZ , 256 Ramu , i karte Geforce 4 64 MB. Za wszyskie odpowiedzi z góry dziękuję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pykam sobie juz któryś dzień w tą gierkę i podoba mi się, kombinacje rzutów sa duże w ferworze walki mozna w kazdej chwili zaatakowac bądź sie obronić, troche martwi mala ilość przeciwników, wciąż te same gęby. Gierka oderwała mnie od CoD2 a to juz wiele mowi. Najistotniejsze w grze jest wciskanie odpowiednich klawiszy w odpowiednim czasie (ale banał co? ;-) ) dziesiątki sekundy decydyją o jakości techniki gdy wykonujemy chwyt. Jakość chwytu sumuje sie w okienku techniki i wygrywa zawodnik z wyższym poziomem - tzn jego układ zwycięża. Trzeba byc szybkim i w każej chwili przygotowanym do obrony. Przyjemnie sie patrzy na rzuty (uczucie podobne do fatality w M.K) graficznie gierka jest super, chciałoby sie powiedzieć elegancja-Francja, gierke polecił mi brat-judoka z gdanska. Pozdro... :peace:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Extreme Martial Arts z Michą Hurni w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Szukam ciekawych zdjęć sztuk walki format min. A4
- Ponad rok temu
-
Daisukey wszystkie dzieła
- Ponad rok temu
-
Video Shoto, Goju kata, WKF camps video and other.
- Ponad rok temu
-
The Shutter - Widmo
- Ponad rok temu
-
stary mnich z shaolin
- Ponad rok temu
-
bruce lee jeet kune do
- Ponad rok temu
-
ruski jackie chan?