Czym jest bjj ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tu masz rozpiske treningów[/b]
Napisano Ponad rok temu
a tu cisza w eterze...
michal_m- ty to umiesz umiejetnie dodac motywacji do cwiczenia nie ma to jak zachecic nowego zawodnika :wink:
Napisano Ponad rok temu
i tak Michał stępił żądło bo widziałem
lepsze riposty w jego wykonaniu :wink:
jak ktoś wchodzi na "największe forum w Polsce"
do działu gdzie jest kupa użytkowników i zadaje takie pytania,
zamiast iść na trening, bo jemu sie nie chce to sory...
pzdr gnz
Napisano Ponad rok temu
a jesli chodzi o pytania o bjj to gdzie zasiegac informacji jak nie na forum? poza tym podobno nie ma glupich pytan ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
google, szukaj -> wszystko znajdziesz
przejdz sie do sekcji w twojej okolicy i wybierz ta ktora ci najbaridzje odpowiada :>
znaczy wiesz internet to internet mozxna poczytac historie tej sw albo poogldac zdjecia wiec lepiej chyba zaciaganc opini kogos kto to trenuje , a chodizc tak po sekcjach jakos mi sie nie widzi
To może i nauczyć się też chcesz z internetu?
A moze kurs korespondencyjny? Załatw sobie adres domowy któregoś z trenerów.
"podszkolić parter" - mam nadzieje że nie jesteś kolejnym który myśli ze bjj to sam parter.
Napisano Ponad rok temu
przejdz sie do sekcji w twojej okolicy i wybierz ta ktora ci najbaridzje odpowiada :>
znaczy wiesz internet to internet mozxna poczytac historie tej sw albo poogldac zdjecia wiec lepiej chyba zaciaganc opini kogos kto to trenuje , a chodizc tak po sekcjach jakos mi sie nie widzi
"podszkolić parter" - mam nadzieje że nie jesteś kolejnym który myśli ze bjj to sam parter.
nastepny jajcarz sie znalazl hehe
widze ze was poczucie humoru nie opuszcza
nie rouzmiesz ze poprtsu zanim pojde to chcialbym zasiegnac opini kogss kto to cwiczy a co mam isc do dane j sekcji siedizc patzrec sie na nich a po trenigach robic wywaid i kazdego wypytwac to wyszedlbyu mna jeszce wikeszego kretyna!! t5akie jest moje zdanie wiec wole zapytac na forum kogos kto troche w tym siedzi o jakas porade jak wspoamnilem chce podkszloci parter bo po doszlem do wniksou ze Kb mi nic nie da walczac z kims ciezszym ktory po kilku ciosach przerwoci mnie na ziemie , a wtedy Kb mi nic nie pomoze hehe
wiec daltego probuje najpierw zrobic jakby rozeznanie a uznalem ze to forum to odp miejsce by zapytac o to jakiegos forumuwicza zanim bede robil z siebie glupka i bede na 1 treningi kazdej sekcji w krk
ale jakos wzauwayzlem ze wiekoszoc jak widzi kogos z mala lizba postow to woli soeie pozartowac;)
Napisano Ponad rok temu
To nabij liczbe postówale jakos wzauwayzlem ze wiekoszoc jak widzi kogos z mala lizba postow to woli soeie pozartowac;)
Napisano Ponad rok temu
jesli chesz nauczyc sie chwytania to zdecydowanie polecam bjj. jesli chcesz sie nauczyc przewracac, to polecam zapasy albo judo, bo choc bjj to rzeczywiscie nie tylko parter, to wielu trenerow zanidbuje stojke.
jesli chodzi o wybor sekcj to rzeczywiscie trzeba pojsc do kilku i wybrac te ktrora odpowiada ci najbardziej.
a co do uszczypliwych uwag kolegow to sie nie przejmuj, taka juz formula, a ostatnio nie bylo sie na kim werbalnie wyzyc
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
nastepny jajcarz sie znalazl hehe
widze ze was poczucie humoru nie opuszcza
nie rouzmiesz ze poprtsu zanim pojde to chcialbym zasiegnac opini kogss kto to cwiczy a co mam isc do dane j sekcji siedizc patzrec sie na nich a po trenigach robic wywaid i kazdego wypytwac to wyszedlbyu mna jeszce wikeszego kretyna!! t5akie jest moje zdanie wiec wole zapytac na forum kogos kto troche w tym siedzi o jakas porade jak wspoamnilem chce podkszloci parter bo po doszlem do wniksou ze Kb mi nic nie da walczac z kims ciezszym ktory po kilku ciosach przerwoci mnie na ziemie , a wtedy Kb mi nic nie pomoze hehe
wiec daltego probuje najpierw zrobic jakby rozeznanie a uznalem ze to forum to odp miejsce by zapytac o to jakiegos forumuwicza zanim bede robil z siebie glupka i bede na 1 treningi kazdej sekcji w krk
ale jakos wzauwayzlem ze wiekoszoc jak widzi kogos z mala lizba postow to woli soeie pozartowac;)
Wszystko co chcesz wiedzieć (teoria) jest w internecie - wystarczy poszukać
A na trening nikt Ci nie każe iść patrzeć tylko ćwiczyć
Inaczej sie nie przekonasz do tego. Tak już jest z bjj i dlatego na tym forum jesteśmy wrażliwi na "marudnych"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Płacisz 70 PLN za miesiąc i chodzisz na 2 treningi tygodniowo, płacisz 90 PLN za miesiąc i chodzisz na co chcesz i ile chcesz.... na jakies zasadzie odbywaja sie treningi?
Tak – jedna z najlepszych.... czy jest to jedna z lepszych sztuk walki do nauki parteru?
1 godzina 15 minut lub 1 godzina 30 minut.... ile trwaja treningi?
Warto. Ja nic innego nie szukałem.... czy warto isc na BJJ czy moze cos innego w celu podszkolenia walki w parterze?
Dodam, że w Grappling Kraków trenuję od sierpnia. Atmosfera jest z...sta. Trenerzy są z...ści. Ja też kiedyś będę z...sty.
Do zobaczenia na początkującej.
Cypis
Napisano Ponad rok temu
Trenerzy nic przeciw nie maja, jak idiota sie nie czulem i byl to dobry sposob na zobaczenie 'czym to sie je'.
A jesli chcesz to dalej gadaj tylko przez kabelek zamiast ruszyc tylek na mate
B.
Napisano Ponad rok temu
ja nie mialem problemu i na kilku sztukach walki na ktore pozniej uczeszczalem polazlem i ogladalem trening, bez trenowania nawet, zeby naocznie sie przekonac co i jak.
Trenerzy nic przeciw nie maja, jak idiota sie nie czulem i byl to dobry sposob na zobaczenie 'czym to sie je'.
A jesli chcesz to dalej gadaj tylko przez kabelek zamiast ruszyc tylek na mate
B.
wiesz ty jestes taki ja jestem taki kazdy jest inny i ma inne zdanie a moje jest takie ze nie bede choddzil do sekcji na 1 trening bo nie zachodzi moim zdaniem;) i koniec tematu mniej wiecej sie juz dowiedzialem co i jak i po czesci jestem zortientowany;)
Columbs tak raczej jest na wszytkich forach ze trzeba sobie z kogos pozartowac raz na jakis czas i sie posmiac wiec przewanzie pada na kogos nowego na forum z mala liczba postowa;) ( chociaz nie zawsze)
Napisano Ponad rok temu
W bjj mankamenty sylwetki, których znaczenia nie dałoby się pominąć na przykład w boksie (krótkie kończyny, ciężkie biodra) stają się atutami w walce.
moj trener ciagle powtarzal ,ze najlepiej miec glowe zrosnieta z tylkiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiesz ty jestes taki ja jestem taki kazdy jest inny i ma inne zdanie a moje jest takie ze nie bede choddzil do sekcji na 1 trening bo nie zachodzi moim zdaniem;)
co to znaczy że nie zachodzi... to slang??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Twoja sygnaturka słabo mi się podoba.vVisŁa-PanTHer'S - JudE-HunTer'S
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
turnieje Ultimate Grappling Chmapionship
- Ponad rok temu
-
Zawody BJJ w Polsce!
- Ponad rok temu
-
Submissions from Hell
- Ponad rok temu
-
Nowe Gi
- Ponad rok temu
-
[Jelenia Góra] BJJ, vale tudo ?
- Ponad rok temu
-
Pierwszy Czarny Pas BJJ w Polsce?
- Ponad rok temu
-
ABU DHABI KIEDY ????????????????????????????????
- Ponad rok temu
-
kategorie wagowe w bjj
- Ponad rok temu
-
chuck norris cwiczy bjj ;>
- Ponad rok temu
-
Otwarty Turniej Submission Wrestling 2006 - 2006.10.28
- Ponad rok temu