Gazpacho
Napisano Ponad rok temu
1 czerwona cebula
3 pomidory
1/2 ogórka
1/2 zielonej papryki
1/2 czerwonej papryki
1 rozdrobniony ząbek czosnku
3 1/2" filiżanki soku pomidorowego
1 łyżka cukru
Pieprz do smaku
1/4 filiżanki oliwy z oliwek
1/2 filiżanki czerwonego octu winnego
Posiekaj drobno cebulę, pomidory, ogórek i paprykę. Dodaj czosnek i włóż wszystko do miski. Wlej sok, cukier, pieprz i ocet winny. Dobrze wymieszaj. Wstaw do lodówki. Podawaj schłodzony. Jeśli masz mało miejsca w lodówce zrób gazpacho z połowy lub jednej czwartej podanych składników. Podziel na osiem porcji. jedna porcja zawiera: 120 kalorii, 2g białka, 12g węglowodanów, 7g tłuszczu
.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Sałatka z czerwonej fasoliEXPERTO - Ponad rok temu
-
O przekąskach w skrócieEXPERTO - Ponad rok temu
-
Odżywianie gdy brak czasuEXPERTO - Ponad rok temu
-
Cielęcina z ryżem, szparagami i poramiEXPERTO - Ponad rok temu
-
Pierś z kurczaka na ostroEXPERTO - Ponad rok temu
-
Tuńczyk z makaronem i serem- Ponad rok temu
-
Dieta na masę. Proszę o sprawdzenie- Ponad rok temu
-
Białko- Ponad rok temu
-
Koktajl z ryżem i bananmi- Ponad rok temu
-
Ryż z jabłkami- Ponad rok temu



