i ze posiadanie brzusia tylko pomaga w trenowaniu aiki poniewaz jest latwiej osadzic centrum ;D sam rowniez jest w posiadaniu takiegoz...
alez ja nie mam

Napisano Ponad rok temu
i ze posiadanie brzusia tylko pomaga w trenowaniu aiki poniewaz jest latwiej osadzic centrum ;D sam rowniez jest w posiadaniu takiegoz...
Napisano Ponad rok temu
Jak bedziesz to sobie powtarzal 2 razy dziennie to na pewno ci sie zrobi z brzusia kaloryfereki ze posiadanie brzusia tylko pomaga w trenowaniu aiki poniewaz jest latwiej osadzic centrum ;D sam rowniez jest w posiadaniu takiegoz...
alez ja nie mam![]()
![]()
voivod ma cztery razy wiekszy...
to tylko zlosliwosci zazdrosnikow
![]()
![]()
:twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jak bedziesz to sobie powtarzal 2 razy dziennie to na pewno ci sie zrobi z brzusia kaloryfereki ze posiadanie brzusia tylko pomaga w trenowaniu aiki poniewaz jest latwiej osadzic centrum ;D sam rowniez jest w posiadaniu takiegoz...
alez ja nie mam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Jasne... a swistak siedzi i zawija...i ze posiadanie brzusia tylko pomaga w trenowaniu aiki poniewaz jest latwiej osadzic centrum ;D sam rowniez jest w posiadaniu takiegoz...
alez ja nie mam![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Jasne... a swistak siedzi i zawija...i ze posiadanie brzusia tylko pomaga w trenowaniu aiki poniewaz jest latwiej osadzic centrum ;D sam rowniez jest w posiadaniu takiegoz...
alez ja nie mam![]()
![]()
![]()
![]()
Przeciez zdjecia nie klamia !?!
PS. Wiesz co najbardziej boli faceta...? Jak mu babka na plazy kaze wciagnac brzuch..., a on juz dawno wciagnal...![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezuuuu, ale ja jestem przystojny... 8) 8) 8)o tu tez zdjecie nie klamie...
![]()
![]()
hyhyhy
Napisano Ponad rok temu
W zasadzie kazde...to pokaz takie zdjecie...
Napisano Ponad rok temu
Jezuuuu, ale ja jestem przystojny... 8) 8) 8)o tu tez zdjecie nie klamie...
![]()
![]()
hyhyhy
Napisano Ponad rok temu
W zasadzie kazde...
to pokaz takie zdjecie...![]()
![]()
![]()
Pozwol, ze przypomne: Wiesz co najbardziej boli faceta...? Jak mu babka na plazy kaze wciagnac brzuch..., a on juz dawno wciagnal... 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba jaj zasugerować: Podciagnij pośladki z kolan i wypnij piersi. :twisted:Pozwol, ze przypomne: Wiesz co najbardziej boli faceta...? Jak mu babka na plazy kaze wciagnac brzuch..., a on juz dawno wciagnal... 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Trzeba jaj zasugerować: Podciagnij pośladki z kolan i wypnij piersi. :twisted:Pozwol, ze przypomne: Wiesz co najbardziej boli faceta...? Jak mu babka na plazy kaze wciagnac brzuch..., a on juz dawno wciagnal... 8) 8) 8)
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu