Nie, to nie o tą osobę chodziło.
O Patric Matoian sensei już kiedyś pytałem, to był ktoś inny, młodszy.
Jeśli ten staż był w Wawie na reducie na woli to chyba wiem kto to był Prawdziwy kozak
Napisano Ponad rok temu
Nie, to nie o tą osobę chodziło.
O Patric Matoian sensei już kiedyś pytałem, to był ktoś inny, młodszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pooh, odezwij się wreszcie, bo widzisz, że kolegę zaraz skręci nam tutaj. :twisted:Pooh!
No jak tam, zdałaś??
Jak było? Opowiedzże coś!
Ligeia z Randallem na stażu nie poćwiczyła, bo kciuki za Ciebie, w zastępstwie za mnie trzymała!
Tak się o Tobie zagadaliśmy, że Ligei wzięli całą ciepłą wodę wychlapali po wieczornym treningu, a Ty milczysz…
Więc…?
Napisano Ponad rok temu
Skaranie boskie z tymi babami. Jest tylu miłych, grzecznych i chętnych do uczenia, czego ja?Teraz to nawet z zagiętymi kciukami i z zamkniętymi oczami ćwiczyć z nim będę. :twisted: Będzie bolało. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak żeś mnie zapraszał, to teraz miej odwagę cywilną stawić temu czoła. :twisted: 8)Skaranie boskie z tymi babami. Jest tylu miłych, grzecznych i chętnych do uczenia, czego ja?
Napisano Ponad rok temu
Randall, a Ty żonaty jesteśSkaranie boskie z tymi babami. Jest tylu miłych, grzecznych i chętnych do uczenia, czego ja?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja obiecuje ze wszystko napisze jak tylko odnajde sie w pracy po ponad tygodniowej chorobie... a zeby nie trzymac wszystkich w niepewnosci powiem tylko, ze egzamin zdalam, choc w moim wlasnym odbiorze nie wyszedl do konca tak jak powinien wygladac i jestem na siebie zla.
Napisano Ponad rok temu
Najważniejsze Pooh, żebyś przypomniała sobie, gdzie znajduje się ekspres z kawą i odzyskała swój ulubiony kubek, reszta to pikuś :wink:Ja obiecuje ze wszystko napisze jak tylko odnajde sie w pracy po ponad tygodniowej chorobie... a zeby nie trzymac wszystkich w niepewnosci powiem tylko, ze egzamin zdalam, choc w moim wlasnym odbiorze nie wyszedl do konca tak jak powinien wygladac i jestem na siebie zla.
Napisano Ponad rok temu
8ORandall, a Ty żonaty jesteś
Napisano Ponad rok temu
Jaką odwagę? Gdzie zapraszałem? Who cares? :twisted:Jak żeś mnie zapraszał, to teraz miej odwagę cywilną stawić temu czoła. :twisted: 8)
Napisano Ponad rok temu
Cywilną. ;-)Jaką odwagę?
Do ćwiczenia z zaawansowanymi. ;-)Gdzie zapraszałem?
I do. ;-)Who cares?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu