Sebenza
Napisano Ponad rok temu
Adi, vica dałem kumplowi bo mi Sebcia starczała, guardian back upa podarowałem na urodziny znajomemu.
Zostałem bez noża. Dziwne uczucie.
Ale na szczęście mam jeszcze rezerwy budżetowe więc nie pękam
Napisano Ponad rok temu
19.12.2005, 7.30, wychodze na zajecia, przed wyjsciem Sebbie do kieszeni i hura. Na dworze maxi sniegu (wieksze opady), ja w tri-colorze, wiec zeby nie isc po najwiekszym blocie, na srodu chodnika to jazda po najgrubszej warstwie - bokiem. Na rekach rekawice polarowe, chcialem wyjac cos z kieszeni (sam nie wiem co) i wyjmujac prawa reke, cyk 'wyciagnalem' Sebbie, Sebbie bach na gruuuby snieg = nawet nie uslyszalem. W tramwaju zorientowlem sie, ze nie mam noza ale pomyslalem, ze zapomnialem w domu (co mi sie od 1,5 roku nie zdarzylo nigdy ), wiec wracam po zajeciach zdenerwowany do domu, a tazero Sebenzy. Przeszukalem DOSLOWNIE wszystkie miejsca (nawet odwijalem spiwor, w ktorym spalem pol roku temu - sam nie wiem po co ale ani sladu Na prawdopodobne losy noza po wyjsciu z domu (ktore opisalem) wpadlem po kilku dniach:( Wieszalem nawet plakaty w stylu :ZGUBIONO itp ale nic nie pomoglo Tez zostalem bez noza, bo probowalem "przerobic" poprzedniego skladaka i nie wyszlo . Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ja swoją Sebcię zniszczyłem łupiąc szczapki do kominka, głupia sprawa aż wstyd.
straciłem 4 mm czubka. Drugi dzień już piłuję niezastąpionym leathermanem, wygląda prawie jak nowa, ale i tak zastanawiam się nad nową klingą.
Kiedy to się stało, miałem łzy w oczach...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie o EKA Nordic W11
- Ponad rok temu
-
pytanie o "pancerność" Ambusha 4"
- Ponad rok temu
-
proźba do osób z Gliwic
- Ponad rok temu