Rickson
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja uważam, że napewno nie dałby sobą pomiatać, bo nie jest byle kim. Napewno jego przeciwnik miałby dużo respektu przed nim. Tak naprawdę to wszystko zależy od tego w jakiej jest obecnie formie, bo jeżeli chodzi o technikę to nie musimy się obawiać. Naprawdę, ciekawy jestem jak by wyglądała taka walka...
Napisano Ponad rok temu
Czemu nie głosowaliscie - 1 głos za - mój, a przeciw 6 głosów
Do "urny" :wink:
A może by tak ktoś z "opozycji" się wypowiedział - dlaczego Rickson by poległ itd.
Napisano Ponad rok temu
No właśnie, cos wiadomo czy on trenuje? Gdzieś startuje? Jak z jego formą?Moje zdanie jest tak po srodku! Z tego co wiem to Rickson dzisiaj nie obija sie i nie podnieca sie jaki to jest dobry ogladajac w kolko swoje walki ale trenuje i to tak jak trenowal caly czas! Mysle ze gdyby przygotowal sie dobrze do tego pojedynku, poogladal by troche jak walcza dzisiejsi fajterzy to pozamiatal by wszystkich Rickson Rulez :twisted:
Przecież nie można oceniać jego szans na podstawie formy sprzed 10 lat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja Ricksona nie lubię.
Dlaczego? Rozwiń swoją wypowiedź :wink:
Pytam z ciekawości
A i jeszcze jedna sprawa - ktoś napisał że Rickson ma świetny parter(100% racji)chciałbym zobaczyć jego walke z Mino, bo to właśnie on wg mnie ma dziś najlepszy parter w Pride...było by na co popatrzeć
Napisano Ponad rok temu
a tak swoja droga to ciekawe czy Rickson wygralby z Chuckiem Norrisem
Napisano Ponad rok temu
Chuck Norris wyszedl by i by pozamiatal bo tak naprawde wtedy jak niby wygrywal rickson to byl chock w przebraniu
a tak na powaznie to zgodze sie z przedmowcami jak by sie przylozyl i nabyl doswiadczenia wspolczesnych walk to by pozamiatal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zgadzam sie. Rickson jest jak rzymskie drogi - kiedys nie mialy sobie rownych, ale nie oznacza to ze moglyby konkurowac z dzisiejszym drogami.Mysle, ze Rickson ma juz swoje lata i duza czesc zawodnikow moglaby go zdominowac chociazby fizycznie - silowo, wytrzymalosciowo. Raczej, by za wiele nie zwojowal teraz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale pierdolnąłeś, Sakuraba tego parteru unikał jak ognia.rozbił cała rodzine Gracie i nie tylko udowadniajac ze jego parter jest skuteczniejszy od ich BJJ.
Napisano Ponad rok temu
Dlatego moja prośba do modów o stworzenie działu WASTELAND dla rozjebów, oszołomów i wiernych wyznawców kultu Ricksona i całego BJJ.
Peace out.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdyby teraz Rickson wyszedł w Pride to
...przegralby w zlym stylu i to glownie nie dlatego, ze jest inny poziom. Poziomem parteru przewyzszal znakomita wiekszasc zawodnikow ze swojej 'epoki', ale jest ZA STARY - wszystko co sie z tym wiaze uniemozliwiloby odniesc zwyciestwo.
Chyba ze dali by mu innego emerytowanego fightera po 40ce albo kogos spoza szeroko pojetej czolowki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pancrase 2006
- Ponad rok temu
-
Pride 31: Shogun vs. Coleman
- Ponad rok temu
-
szukam walki
- Ponad rok temu