Przeterminowane sumplementy... i inne pytanie
Napisano Ponad rok temu
Pytanie nr 2. 190 cm 86 kg. Budowa raczej szczupła ale jak wiadomo z innego postu jest mały brzuszek więc opócz siłki (3 razy w tygodniu) i treningów MT (2 x tyg.) zaczynam biegać. Czy po bieganiu brać jakieś suplementy-(carbo?) czy ewentualnie jakieś węglowodany naturalne czy daćsobie spokoj bo o to właśnie chodzi? Druga część pytania. Po treningu MT - popić mineralną czy coś jeszcze. Przypominam, że chodzi o zgubienie delikatnego tłuszczyku z brzucha.
Ufff, no to teraz słucham
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale on planuje zgubić brzuszek, to może niech zje? Mój kolega się najadł przeterminowanego gainera i 5 kilo w kiblu zostawił przez 3 dni. A rzygał dalej niż widział. :wink:Masę się albo gubi, albo się jej nabiera. Glutaminę do 2003 wyrzuć, tak do roku to sam bym zeżarł, ale tyle to juz troszke duzo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale on planuje zgubić brzuszek, to może niech zje? Mój kolega się najadł przeterminowanego gainera i 5 kilo w kiblu zostawił przez 3 dni. A rzygał dalej niż widział. :wink:Masę się albo gubi, albo się jej nabiera. Glutaminę do 2003 wyrzuć, tak do roku to sam bym zeżarł, ale tyle to juz troszke duzo.
o cholera Kimura tu mnie załatwiłeś. Cholera jaki tekst.
Napisano Ponad rok temu
no to masy chcę nabvrać a brzuszek zgobić ( sensie-oponkę)
Na siłowni przed wyjściem poskacz na skakance z 20 minut i wieczorkiem aerobiczną szósteczkę zapodaj i będzie super. Łydki sobie wyrzeźbisz i brzuszek ładnie zniknie nie wpływając przy tym na strate masy z innych części ciała. No i dużo pij.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w sklad supla wchodzi kilkadzisiat skladnikow. ostateczny termin przydatnosci supla to data w ktorej przeterminuje sie najstarszy skladnik (a dokladnie data o miesiac wczesniejsza).
po to zeby daty przydatnosci nie byly kilkunastoletnie to ustawodawca ograniczyl max date przydatnosci.
jesli masz odzywke przeterminowana 3 lata, to jest prawdopodobnie jakies 5 lat po dacie produkcji. brzmi to traumatycznie, jednak jesli kupujesz wedline w markecie i zyjesz to i po suplach nie powinno Ci nic byc, zalecam jednak rozpoczac od malych ilosci.
pozdr serdecznie
art3ule
Napisano Ponad rok temu
Na siłowni przed wyjściem poskacz na skakance z 20 minut i wieczorkiem aerobiczną szósteczkę zapodaj i będzie super. Łydki sobie wyrzeźbisz i brzuszek ładnie zniknie nie wpływając przy tym na strate masy z innych części ciała. No i dużo pij.
tak sobie mysle, ze to i moj sposob :-)
Napisano Ponad rok temu
tak sobie mysle, ze to i moj sposob :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"masa" do oceny
- Ponad rok temu
-
Pytanie związane z odżywkami
- Ponad rok temu
-
Pomocy! Silownia + Trening !!!