Pytanie związane z odżywkami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr 8)
ciekawe co powiedzą na ten temat "znawcy"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lemur zwany rocco.
Napisano Ponad rok temu
Na regeneracje to słyszałem że dobre jest ZMA, w googlach wpisujesz "domowe ZMA" i powinna Ci wyskoczyć tańsza opcja tego specyfiku a jak nie znajdziesz to będe mógł napisać w tym temacie. Sam zaczynam stosować po feriach.
ludzie to chyba nazywaja "aptecznym" zma, ale ja sie nie znam :wink:
Napisano Ponad rok temu
8O ja mam 10 cm więcej, a ważę dwa kilo mniejSorry 18 lat, 175 cm, 75-6 kg.
Osobiście sam zakładałem tutaj zaledwie parę dni temu podobny topic, jednak zrezygnowałem z tej opcji i po treningu sobie serwuję koktajl mistrzów, który się sprawdza.
Napisano Ponad rok temu
widziałem różne nazwy, fakt że zazwyczaj nazywają aptecznym ale widziałem też jak ktoś nazwał domowym, ale jak wprowadzam w błąd to sorry.ludzie to chyba nazywaja "aptecznym" zma, ale ja sie nie znam :wink:
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawie ciekawie a ja mam 22 lata 193cm i tez 75 kg ostatnio uzywalem BCAA +gainer i musze przyznac ze bylem zadowolony bo czas na duza ilosc treningow nie pozwala a przyszly mi dobre 3-4 kg pewnej masy (taaaak wczesniej wazylem 70 kg tak wiem super jak na ten wzrost )8O ja mam 10 cm więcej, a ważę dwa kilo mniejSorry 18 lat, 175 cm, 75-6 kg.
Osobiście sam zakładałem tutaj zaledwie parę dni temu podobny topic, jednak zrezygnowałem z tej opcji i po treningu sobie serwuję koktajl mistrzów, który się sprawdza.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pomocy! Silownia + Trening !!!
- Ponad rok temu
-
Stabilizator stawu skokowego
- Ponad rok temu
-
Brzusio
- Ponad rok temu