Muai Thai W Gdyni
Napisano Ponad rok temu
żebyście już nie mówili nic złego o tym że jest ten nowy temat to:
1) przeglądam już drugi dzień archiwum i nic nie znalazłem o tym
2) jedyną rzeczą był gość ktory się o to pytał kilka miesięcy temu i wysłałem do niego maila żeby się dowiedzieć czy już znalazł szkołę w Gdyni ale odpowiedzi nie ma...
3) przegladałem google.pl i też nic serio a ja umiem dokładnie szukać, znam zasady tego forum tzn. najpierw poszukac w necie a jak nie ma to pytać dopiero
Sądzę iż w świetle przytoczonych argumentow/zasad moge zadać pytanie: Czy wie ktoś gdzie jest szkoła Muai Thai w Gdyni? Najlepiej jakby pojawiło się kilka adresów :wink:
Serdecznie pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A adresWiem że był jeszcze nie dawno w Galeonie, no i u Jakubka też ćwiczą Muay Thai.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
polecam klub ,moim zdaniem jesli chodzi o muay thai nie ma lepszego klubu w trojmiescie
ponidziaelk na 18.00
sroda na 18.00
Napisano Ponad rok temu
Już chyba wiem gdzie to ponieważ często tam jeździłem ale mam jeszcze pytanka:na morskiej ,ze sto metrow od akademi morskiej ,
polecam klub ,moim zdaniem jesli chodzi o muay thai nie ma lepszego klubu w trojmiescie
ponidziaelk na 18.00
sroda na 18.00
1) Czy w poniedziałek i środe są jakieś grupy bardziej zaawansowane czy wszyscy na tą samą godzinę (tzn. poczatkujacy i zaawansowani)??
2) Do której są te treningi??
3) Aby już tak w połowie roku nie wchodzić na to z wielu przyczyn (jak np. brak kasy na bilet bo cwicze juz karate i 70zl miesiecznie idzie... także dużo egzaminów (3 klasa gim)) czy klub bedzie na 100% funkcjonował dalej we wrześniu??(we wrzesniu lepiej z kasa bedzie bo ide do szkoly do Gdyni i bede mial miesieczny bilet)
4) Ćwiczysz tam może?? Jak wygląda tam trening?? Ile lat ćwiczysz??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
2.rening trwa godzine
3.mysle ze tak ,klub w kwietnu bedzie juz drugi rok
4.tak,rozgrzewka 10-15 minut ,troche techniki walka , ale to roznie czami sa caly czas walki zadanowe , 2 lata systematycznie ,wczesniej czwiczylem rozne inne zeczy (judo,zapacy......)
Napisano Ponad rok temu
1) Jeszcze propo tych treningów to jest dwa razy w tygodniu po 1h a ile sie płaci miesięcznie?? (i czy poczatkujacy placa mniej czy tak samo jak wyzsze grupy??1.a trzy grupy na 18,19,20 na 18 poczatkujacay ,19 srednio zawansowani ,20 zawansowani
2.rening trwa godzine
3.mysle ze tak ,klub w kwietnu bedzie juz drugi rok
4.tak,rozgrzewka 10-15 minut ,troche techniki walka , ale to roznie czami sa caly czas walki zadanowe , 2 lata systematycznie ,wczesniej czwiczylem rozne inne zeczy (judo,zapacy......)
2) Wlasnie ja nie cwicze Muai Thai i nie wiem co to są walki zadaniowe??
3) mieszkasz gdzieś blisko tego klubu ze do niego chodzisz?? tzn. czy to tylko dlatego chodzisz bo klub blisko czy dojezdzasz?? A jak dojezdzasz to skad??
4) tak na marginesie to ile juz lat cwiczysz i ile masz lat?? (oczywiscie jak nie chcesz to nie musisz odpowiadac ). I do tego pytania dodałbym jeszcze na jaką godzine chodzisz??
5) Tak dodam piąte pytanko : Czy ćwiczycie takie ciosy jak były przedstawione w filmie "ong bak" (oglądałes? bo jak nie to nie musisz odpowiadac ). Ja tam ogladalem duzo filmow karate a ze cwicze shotokan to wiem ze 'troche - moze i nawet bardzo' przesadzili... ale czy tak bylo tez z 'ong bak'??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
2.trener zawsze wszystkim skrupulatnie tlumaczy co maja robic
3.2 lata chodze a mmam 15 lat ,roznrznie raz na 19,raz na 20 zalerzy jak mi pasuje ,
4. w ong bag bylo tredycyjne muay thai , wiec nie ,ogladasz k-1 to cos podobnego tylko kolana i klincz
Napisano Ponad rok temu
1. Czyli mozna zostać 3 godziny nawet jak sie jest poczatkujacym????1.za miesaic placi sie 70 zl ,ale mozna zostawac na nastepna gupe jak ktos chce
2.trener zawsze wszystkim skrupulatnie tlumaczy co maja robic
3.2 lata chodze a mmam 15 lat ,roznrznie raz na 19,raz na 20 zalerzy jak mi pasuje ,
4. w ong bag bylo tredycyjne muay thai , wiec nie ,ogladasz k-1 to cos podobnego tylko kolana i klincz
2. A moglbys wytlumaczyc mi co to sa walki zadaniowe???
4. tradycyjne muai thai?? gdzie mozna cos takiego cwiczyc?? wtedy jakie wy cwiczycie??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(judo?kung fu?cokolwiek?)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Czy w poniedziałek 30-01-2006r. będzie trening muay thai o 18.00 do 21.00 (trzy gupy zaawansowania)????????
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak dbac o rekawice???
- Ponad rok temu
-
Szukam klubu bokserskiego w W-wie
- Ponad rok temu
-
Spodenki do MT