Ale już nie mogę się doczekać
kickboxing i ja:)
Napisano Ponad rok temu
Ale już nie mogę się doczekać
Napisano Ponad rok temu
Witam
![]()
Nie wiem tylko czy się nadaję, ponieważ jestem kobietą, dawno nie trenowałam, więc przebiegnięcie 100 metrów to pewien problem:) oraz gdzie ewnetualnie powinnam się zgłościć we Wrocławiu?? Myślałam o Gladiatorze, ponieważ podobno jest tam sporo kobiet:)
Bardzo chętnie poczytam wasze opinie na temat KB:) A kobiet szczególnie miło![]()
Dzięki i jeszcze raz proszę o wyrozumiałość
Ja jestem z gladiatora i zapraszam trenuje u nas nawet duzo babek i jest spoko atmosferka, treningi na sali dopiero po feriach....
Napisano Ponad rok temu
wedlug mnie BJJ jest tylko wtedy dobre gdy jest 1 na 1 bo jak jest wielu napsatnikow to jednego bys sprowadzil do parteru a drugi podlecilai kopnal Cie w glowe..takie jest moje zdanie odnosnie sportow parterowych na ulicy..
Ja też nie jestem za tym aby schodzić do parteru na ulicy(chyba ze 1 na 1), ale jak juz sie tu ludzie wypowiadają sporty parterowe to nie tylko kulanie sie po ziemi. Można wykonac rzut, załozyc dzwignie, duszenie itp. A wierz mi stary ze kick jest zbyt ograniczony zeby Ci dać mozliwosci wychodzenia z kazdego starcia, bo co jesli ktos Cie zajdzie od tyłu i złapie? Na kicku nie uczą cie wychodzenia z takich sytuacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swoja droga kilka razy spialem sie w "realu", plus sporo kacji znjomych i nigdy nie bylo sytuacji parterowej,wiec bym tak nie piszczal,ze "ulica to w 90% parter jest!".
jak juz ktos rzekl-brak regul.i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Ćwiczenia nóg- Ponad rok temu
-
temat o klubach-usunac albo otworzyc-reklama klubow moderato- Ponad rok temu
-