W lutym 50zł w klubie MMA M.Oknińskiego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(chyba ze m.okninski ma jakies brazylijskie korzenie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
M.Okninski valetudo.pl
Napisano Ponad rok temu
Podstawową zasadą Brazylijczyków jest wywieść stąd jak najwięcej kasy za przekazanie jak najmniej dokładnych informacji .Nie poto ludzie płacą żebym to ja musiał poprawiać Brazylijczyka przy pokazywaniu technik.
to po co sa organizowane seminaria z Brazylijczykami?? taka wypowiedz to lekka przesada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podstawową zasadą Brazylijczyków jest wywieść stąd jak najwięcej kasy za przekazanie jak najmniej dokładnych informacji .Nie poto ludzie płacą żebym to ja musiał poprawiać Brazylijczyka przy pokazywaniu technik.
I sie okazało ze Xaropinho (brązowy pas w bjj) jest gorszy od MirkaO...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jakich to technik nie znał mistrz świata w brązowych pasach a znał je za to MirekO
z wypowiedzi mirkao wnioskuję, że Brazylijczyk znał techniki tylko nie wykładał ich rzetelnie z takich lub innych powodów...
Napisano Ponad rok temu
I dlatego - wg ustaleń na dzień wczorajszy - zagości on na seminarium brazylijskiego jiu - jitsu w klubie Gracie Barra Toruń, dokładnie w dniach 4 - 5 luty
Szczegóły wkrótce. Serdecznie zapraszamy.
Napisano Ponad rok temu
Z takim tempem obnizek to gdzies tak w okolicach maja Okninski zacznie placic za przychodzenie na treningi.
Myślę, że wielu łowców talentów nawet by dopłaciło (i to dużo) aby mieć takich chłopaków, jak Ci, który kiedyś ćwiczyli u Pana Mirka Oknińskiego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Xaropinho cechuje niesamowity styl walki. Mnie to odpowiada
I dlatego - wg ustaleń na dzień wczorajszy - zagości on na seminarium brazylijskiego jiu - jitsu w klubie Gracie Barra Toruń, dokładnie w dniach 4 - 5 luty
Szczegóły wkrótce. Serdecznie zapraszamy.
Czyli Xaropinho wraca do Polski po ME czy mi sie tylko tak wydaje??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mimo, że jestem związany z klubem Copacabana chciałbym dać radę Mirkowi: nie pal za sobą mostów, bo w krótce nie zostanie żaden szanujący się zawodnik, który będzie chciał poprowadzić treningi. A wtedy obawiam się, ze nawet obniżenie ceny do 20 PLN może okazać się nieskuteczne.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sambo - wszelkie informacje pożądane
- Ponad rok temu
-
Szkoleniowki bjj
- Ponad rok temu
-
Szkoły BJJ w trójmieście???