Ong Bak 2?????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tomasz, czego Ty oczekujesz od azjatyckiego filmu 'karate' ? ONG BAK byl rownie ubogi pod wzgledem fabuly, tu chodzi o efektowne sceny walki Mi sie tam podobalo, chociaz zdarzalo mi sie przysnac na scenach dialogow.
ale mnie wlasnie o te walki chodzi czesc druga to w wiekszosci nedza
w pierwszej czesci bylo widac wiecej "realnych" rzeczy, druga to przegina kompletna w stylu jeta li
btw ja w ong bank to w ogole dialogow nie slychalem tylko przewijalem je szczegolnie ze mma ong bank w wersji tylko wylacznie po tajsku :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jezeli w ong bak nie ma sportowego Muay Thai to jakie to jest??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam,
jezeli w ong bak nie ma sportowego Muay Thai to jakie to jest??
Pozdrawiam
Muay Boran
Napisano Ponad rok temu
to wtedy gdy to w ong bak jest Muay Boran to czy:
1) coś takiego się jeszcze ćwiczy?
2) są kluby z tą sztuką walki?
3) jak odróżnić te dwa style tzn. Muay Boran i sportowe?
4) gdzie mozna blisko Gdyni cwiczyc Muay Boran? (albo jak nie wiecie gdzie blisko Gdyni to gdzie wogóle w Polsce :-)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
no może nie do końca tak...Muay Boran = staaaaaare Muay Thai z ktorego dopiero okrojono niebezpieczne ciosy wycieto rzuty itp i zrobiono MT sportowe
są to dużo bardziej zaawansowane i skomplikowane kombinacje... w Tajlandii dużo więcej czasu się poświęca na opanowanie kroku pozycji i technik... nie tak jak w Europie, żeby jak najszybciej brać udział w zawodach.
Do Karate_shotokan:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
na prawie wszystko znalazlem odpowiedz, tylko nie na to czy w Gdyni jest Muay Boran bo wiem że Muay Thai "sportowe" napewno jest??
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem kiedy bedzie w kinach ale znajdziesz w necie i mozesz pobrac ja mama ktos wie kidy to tom yum goong bedzie w kinach w polsce????
Napisano Ponad rok temu
Coś tu nie gra poniewaz dziwne ze ja juz z neta sciagam ong bak 2 ale jestem szybki albo to juz dawno temu bylo w kinie ciekawe wtedy co sciagam .a ktos wie kiedy bedzie w kinach ong bak 2 ze tak to nazwe??
A tak ponawiam pytanie: Czy w Gdyni lub w pobliżu Gdyni jest klub Muay Boran
Napisano Ponad rok temu
I mam jeszcze pytanie na koniec - chcę zapisać się do klubu Muay Thai i zastanawiam się, czy dam sobie radę... Nie trenowałem wcześniej żadnej innej sztuki walki (może poza nauką kata z boken - kumpel chodził na bodajże AIKIBUDO i mnie uczył...) i nie wiem, czy wytrzymam na Muay Thai, zwłaszcza, że nie mam zbytnio budowy "atlety" (63 kilogramy wagi i 175 cm wzrostu przy minimalnej muskulaturze ).
Napisano Ponad rok temu
Te chłopaki też nie wyglądają na pakreów a jednak nie przeszkadza to trenować
więc nie ma co się zastanawiać tylko zaczynać trening w sekcji.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
KLUBY W SOSNOWCU...
- Ponad rok temu
-
Dragon Wrocław-Gliniana.
- Ponad rok temu
-
HARDCOREFIGHTING Warszawa