Rekawice i skarpety
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
powyzej przykladowy link do sklepu netowego, gdzie to mozna wyrwac
ja osobiscie kupowalem w campusie w krakowie, wiec pewnie w innych miasatach tez sie da zakupic, aha numeracja typu 42-46 lub 35-39 czyli w miare rozcialgliwe wdzianka, fajne, ze maja sciagacz w polowie stopy, ktory trzyma skarpete, tak, ze nie wyglada jak zuzyta prezerwatywa po kilku godzinach aktywnowsci ruchowej szczerze polecam.
PS co do rekawic to ja nosze polarowe firmy point zero z materialu thinsulate 40 gramm, przywiezione z kanady, nie wiem czy ta firma rowniez u nas istnieje na rynku, niby polar, ale na narty jest extra, nieprzewiewne, cieple, po prostu miód.
pzdr
PP
Napisano Ponad rok temu
thinsulate....niby polar
Thinsulate to nie polar. To taki zajebisty materiał wyprodukowany przez firmę 3M. Wiecej jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mam ocieplaną tym kurtke i rękawice naprawde polecam )
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze lepszy jest Extremites, al rękawice to wydatek ok. 230pln. Za tą cenę mas świetny design i Gore-tex XCR z super ociepliną.
Co do skarpet, to pewnie nadałby się jakiś model narciarski Rohner'a lub Bridgedale'a. A i tak najlepiej założyćdwie pary: coolmax+ x-static na spód i wełna z akrylem na wierzch.
Napisano Ponad rok temu
thinsulate....niby polar
Thinsulate to nie polar. To taki zajebisty materiał wyprodukowany przez firmę 3M. Wiecej jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mlodyraduh
ano racja, sorry za bledna informacje, ale nie zmienia to faktu, ze material zajebisty mea culpa....
pzdr
PP
Napisano Ponad rok temu
Hihihi, swoją drogą pomysł ubrania tego do biura też dość specyficzny, chyba, ze szefo przyciął koszta i nie grzeje. :wink:jak zalozylem tego sprzeta do biura to myslaem, ze mi nogi wyparuja z goraca
Napisano Ponad rok temu
Maeriał jest dobry, ale solo za bardzo przewiewny. Mam z niego rękawice (Thinsulate 40 gram) i ponizej 10 st. C ZIMNO W ŁAPY. Ale jako ocieplenie powinno być oki - bo jest fajny w dotyku i cieply - jednak "za rzadki" i musi być dodana warstwa "wiatroszczelna".thinsulate....niby polar
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Hihihi, swoją drogą pomysł ubrania tego do biura też dość specyficzny, chyba, ze szefo przyciął koszta i nie grzeje. :wink:jak zalozylem tego sprzeta do biura to myslaem, ze mi nogi wyparuja z goraca
grzeje, grzeje, bo to dobra firma, po prostu wpadlem sciagnac maile i mialem wiac w teren, ale sie przeciagnelo picie kawy
pzdr
PP
Napisano Ponad rok temu
Maeriał jest dobry, ale solo za bardzo przewiewny. Mam z niego rękawice (Thinsulate 40 gram) i ponizej 10 st. C ZIMNO W ŁAPY. Ale jako ocieplenie powinno być oki - bo jest fajny w dotyku i cieply - jednak "za rzadki" i musi być dodana warstwa "wiatroszczelna".thinsulate....niby polar
mlodyraduh
a mi w tym cieplo, serio, nawet przy i ponizej -10oC, trza sie ruszac :paker: !
pzdr
PP
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Camelbak - seria militery
- Ponad rok temu
-
mactronic latarka 3 kupa ?
- Ponad rok temu
-