Włoskie noze sprężynowe ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Edit zapomniałem dodać że właśnie wolałbym stylizację klasyczną (jak we wklejonym przezemnie liknu). Na pvk jest tego trochę ale nie wiem czy to się nada.!?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktem jest, że sam się boję - kiedy 7 calowe ostrze ze świstem się otwiera. De gustibus etc...
Napisano Ponad rok temu
Ja miałem taki nie bazarowy. Sprężyna poszła się paść po dłuższym czasie. Szkoda mi go, bo lubilem się nim bawić. Pewnie te zabawy właśnie mu dogodziły. Nie pamiętam kto ten nóż zrobil, w każdym razie firma była europejska. Nawet po podostrzeniu trzymał w sumie ostrość, więc i stal taka najgorsza nie była.No właśnie - miałem takiego bazarowca ale szybko się rozleciał dlatego napisałem żeby był przynajmniej na poziomie CRKT.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobno były włoskie, firma Fox.
Właśnie się kapnąłem że trochę żle się wyraziłem Nie chodzi mi żeby firma była włoska of course tylko żeby te noże wyglądały tak jak na tych filmach o włoskiej mafii
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tego ostatniego jednak nie polecam
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wg mnie najpiękniejsze robi Paul Panak ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Albo customy Tonyego Marfione z Microtecha. No ale to wszystko, to już zupełnie inna bajka cenowa niestety i wątpię abym kiedykolwiek (chyba, że trafię w totka) miał możliwość włożyć takie coś do kieszeni
Napisano Ponad rok temu
Ps. Idę obstawić totka :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mam pojęcia o nożach ale z ciekawości....ile taki nozyk kosztuje? :-)Jak chcesz DOBRY nóż tego typu, to niestety tylko i wyłącznie custom...
wg mnie najpiękniejsze robi Paul Panak ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Albo customy Tonyego Marfione z Microtecha. No ale to wszystko, to już zupełnie inna bajka cenowa niestety i wątpię abym kiedykolwiek (chyba, że trafię w totka) miał możliwość włożyć takie coś do kieszeni
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Olej do konserwacji toola.
- Ponad rok temu
-
Kershaw storm
- Ponad rok temu
-
Monochrome SB Black - coś z nim nie tak?
- Ponad rok temu
-
Luźna pochwa Becker Neckera
- Ponad rok temu
-
[']['][']
- Ponad rok temu
-
mutitoole - użyteczność i marka
- Ponad rok temu
-
Razorback