10 razy bardziej kontrowersyjny byl wynik walki silva - hunt niz tej.
B.
Chlopaki czytajcie ze zrozumieniem.
Napisano Ponad rok temu
10 razy bardziej kontrowersyjny byl wynik walki silva - hunt niz tej.
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pawel zdecydowanie lepszy od Alexa no ale coz...
Napisano Ponad rok temu
to mi sie podoba - zwlaszcza w klinczu nie? mial pelna kontrole nad byciem rzucanymKontrolował cała walke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mirko konczy kariere ( z sherdoga ):walka Crocop - Hunt... Nie wiem co sie z Mirkiem ostatnio dzieje ale az zal patrzec, wygladal jakby odpadl kondycyjnie juz po pierwszej rundzie, caly czas sie cofal, prawie nie mial inicjatywy, fakt wsadzil pare razy HK ale bez wyraznego efektu... dobra walka hunta.
"I think I have enough. I beat the guy for three rounds, he got more from me on the head than in his entire career, but judges destroy me like that. Unbelievable...
After the match I talked with representative of Pride Matushika Kawabatom, who said that Hunt was completely inferior, except for few punches in the second part of the first round... Did judges even watch my fight? Ask me, if I will continue? No, I won't. It has been enough, I have more than 30 years, I paid everything with my blood, it's enough... It's really enough. I really need to consecrate on my wife and kid more, I don't remember the last time I was home for New Year. I know you will put this on tommorow news, but that is it, it's enough!'
Napisano Ponad rok temu
ale te rzuty to nie było nic szczególnego, dającego dużą przewage nastuli. alex wyszedł z wszystkich zagrożonych pozycji bez problemów, przetoczył Nastule, miał dosiad i plecy.to mi sie podoba - zwlaszcza w klinczu nie? mial pelna kontrole nad byciem rzucanym
Napisano Ponad rok temu
8O to ze dwa razy po tych rzutach mial plecy Alexa to jest nic? 8O to ja nie mam wiecej pytan....ale te rzuty to nie było nic szczególnego, dającego dużą przewage nastuli.
Napisano Ponad rok temu
ok, ale po pierwszym sprowadzeniu Pawła i wejściu za plecy Alex od razu wyszedł na góre do gardy. Za drugim razem próba balachy ale do odklepania jeszcze było daleko.to ze dwa razy po tych rzutach mial plecy Alexa to jest nic?
W stójce lepszy Nastula?? No nie wiem. Może ktoś inny sie wypowie na ten temat. Wg mnie gorszy, technicznie duzo gorszy ale w porównaniu z pierwszą walką z Mino dużo lepiej.W stojce lepszy Aleks? W ktorym momencie ja sie pytam? Nastek swietnie trzymal dystans, trafial celniej.
Napisano Ponad rok temu
1. po pierwszym sprowadzeniu Nastek od razu zaczal przechodzic do balachy, wiec to nie Aleks mu wyszedl a on sam sie zsunalcaly post
Napisano Ponad rok temu
oby nie było za późnoI mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy ktos moze wie o co chodzilo w "przedstawieniu" po walce yoshidy z ogawa ? bo ja nie mam pojecia :>
Napisano Ponad rok temu
Co do tego leżenia to silva też mógł atakować schodząc do parteru. Takie okopywanie nóg to też pasywnośc. Arona w takiej sytuacji raczej nie wstawał tylko próbował wiązać nogi silvy i obchodzić jego gardę.Arona walczył na zasadach ADCC . Silva był bardziej agresywny i ciągle szedł do przodu.
Ale wciąż za mało- za duży respekt dla sprowadzeń Arony. Pare razy świetnie obronił się przed parterem. Arona po zejściu do parteru robił to co w większości jego walk - leżał i czekał na wymuszenie decyzji. Zawodnik, który walczy aby odebrać pas aktualnemu posiadaczowi pasa musi zrobić coś więcej. Starać sie skończyć walke. Według mnie Silva wygrał sprawiedliwie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i Thompsona -- zaimponował mi. Był szybki, agresywny i zdecydowany. I kurewsko mocny. Nie widziałem jego innych walk, ale chętnie obejrzę.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu