Walka Pawla - komentarze (spoiler delikatny)
Napisano Ponad rok temu
nie bardzo wiedzialem gdzie to zamiescic, bo w polowie tematow jezdzi sie po spoilerowcach, w temacie o walce pawla z alexem jest o tym ze ludzie dopiero sciagaja, wiec dyskusje tam tez nie wchodza raczej w gre. Stad ten topic, po tytule idzie sie domyslic ze to spoiler, wiec ktos kto nie zna wyniku nie powinien wlazic.
czekam wiec na wasze opinie o walce
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem amatorem sportu, znam go bardziej z telewizji niz maty, ale na brzuchu pawel byl wedlug mnie bezpieczniejszy, widac bylo co sie dzialo po uderzeniach z dosiadu w pierwszej walce, a mimo wszystko przed duszeniami jako judoka obroni sie napewno lepiej niz przed duszeniami. Jak widziale mte balache... eh... cisnienie mi skoczylo ze glowa mala...
nie ywkorzystal tez jednej okazji do zalozenia balachy na noge jesli dobrze widzialem. Na dobra sprawe, tak mi sie wydaje, ze mial duza szanse nie dac sie zdusic gdyby dal rade wstac i biodra wysoko wyniesc, rusek by sie wg mnie zeslizgnal, no ale jak juz mowilem jest to zdanie czlowieka ktory nie zna tego sportu od podszewki.
Jednego mi szkoda, przegral wygrana walke.
Mimo wszystko bardzo mu gratuluje bo naprawde, pokazal sie z genialnej strony po niebezpiecznym poczatku (pieknie sie zachowal po mocnym uderzeniu Alexa, chociaz ryzykowne byly te wejscia w klincz....)
Tyle odemnie, ciagle pod wrazeniem
Bal.
yhh.. to bedzie sylwester, mam nadzieje pare klinow mi humor poprawi
Aha jestem tak mocno pod wrazeniem ze nie biore odpowiedzialnosci za to co psize wiec nie jezdzijcie po mnie za mocno
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozatym to nie jest teoria zadna, a uciekac t trzeba zawsze do dogodnej dla siebie pozycji jesli dobrze mysle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
więc sądzę że stres dał się we znaki. Tu wychodzi brak doświadczenia. Aleksander to wiział i napoczątku chciał go przestraszyć.
Z dugiej strony czytałem wiele że Nastula jest bardzo silny. Wydaje mi się że było to widać po rosjaninie bo mimo doświadczenia też nieźle spuchł.
Aleksander jest bodajże na 6 miejscu w rankingu na świecie, więc Nastek nie ma się czego wstydzić. Następną walkę powinien już wygrać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sama koncowka walki - no coz, to duszenie wygladalo jak by bylo na szczeke bardziej niz na szyje imho gdyby nie brak sily mogl probowac z niego uciekac.
Mam nadzieje ze Pawel Nastula wyciagnie z tych walk dobre wnioski, nie zniecheci sie i moze pojedzie trenowac MMA gdzies gdzie jest wieksze zaplecze trenerskie.
Napisano Ponad rok temu
Swietna walka, uwazam ze Pawel mial przewage i przez decyzje zdecydowanie by wygral.
Ale na koniec widac bylo ze obaj juz maja dosyc i wysiedli kondycyjnie, z tym ze Pawel bardziej odpuscil.
Wcale sie juz nie bronil przed tym mata leo, teksty z naroznika zeby kladl sie na brzuch byly bez sensu, a szkoda bo jeszcze 2 minuty i by byl koniec rundy i chwila na zlapanie oddechu, mogl przetrzymac.
Wczesniej sie tez wystraszylem jak Alex zakladal kimure Pawlowi...
Szkoda ze Pawlowi nie udalo sie wyciagnac tej balachy, widac tam ze liny mu przeszkadzaly...
Nie znalem wyniku przed ogladaniem i z przebiegu walki bylem juz niemal pewien ze Pawel wygra... szkoda
Ale walka ladna i widac ze Pawel zrobil wielkie postepy w stosunku do walki z Mino, jak dalej bedzie tak trenowal (szczegolnie nad kondycja) to kolejna walke wygra... mam taka nadzieje
Najwazniejsze ze Pawel mimo przegranej pokazal klase :twisted: Ciekawe kogo dostanie do trzeciej walki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakos przeciwnik latwo zmienial pozycje...
Napisano Ponad rok temu
A teraz pytanie typowo teoretyczne - w sytuacji kiedy jest się w czyjejś gardzie to czy nie jest lepiej uderzać w korpus, niż na siłe próbować trafić w głowe ??
Wrażenia ogólne - bardzo emocjonująca i ciekawa walka - gratulacje dla pana Pawła i życze mu aby w nowym roku 2006 w końcu wygrał
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
linki do walk
- Ponad rok temu
-
Uwaga! Na Onecie jest wynik walki Nastuli!!!
- Ponad rok temu
-
NIE CHCEMY WYNIKOW!!
- Ponad rok temu
-
I gdzie teraz są moderatorzy ?!
- Ponad rok temu
-
do Tito Ortiz
- Ponad rok temu
-
UWAGA ! NA NASTEPNEJ STRONIE JEST SPOILER !
- Ponad rok temu
-
ZYCZENIA NOWOROCZNE!!!
- Ponad rok temu
-
Linki do Walki Pawla bez wynikow...
- Ponad rok temu
-
UWAGA! Wynik w temacie na forum JUDO
- Ponad rok temu
-
SPOILER - Pride NYE 2005 wyniki