BaGuazhang application
Napisano Ponad rok temu
black taoist chyba, i ile dobrze kojarze goscia
Napisano Ponad rok temu
forma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja sobie kupiłem orzeszki, piwo, przypiąłem się pasami do krzesła i teraz czekam z niecierpliwością na odpowiedź Tomasza :drinking:
a co ja moge powiedziec, znowu bedzie ze tylko krytykuje :wink: wystarczy popatrzyc i sie wie co myslec
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam cieplo
jedrek
Napisano Ponad rok temu
Tomku, zmeczony jestes? zle sie czujesz? jakies masz problemy? taki spokojny post???? ja tez na neigo czekalem z neicierpliwoscia i... i nic??? :wink: :wink:
pozdrawiam cieplo
jedrek
no w sumie to tak jestem zmeczony, machalem wlasnie przed tym postep moim zlolem czyli 3 kg szabla (wiesz ktora :wink: ), pedzlami po kilo kazdy itd i tak wiesz prze jaks godzine, spiacy bylem i w ogole...
co ja mam mowic on swiecie wierzy ze jest zajebisty i nic nie widzi dziwnego w tym ze zawsze to wszystko robi na ludziach sporo od siebie mniejszych i ewidentnie przestraszonych, zreszta to jest nic, jego clip z tuishou tam sie dopiero mozna posmiac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O, a ja myślałem że to była taka artystyczna prowokacjawrzucilem, bo trafilem na to przypadkiem - nie z premedytacja.
Ja bardzo proszę albo o wklejenie albo o linka na priva bo takie filmy to zawsze ciesząznalazlem jeszcze lepszego "mistrza" szaolin z USA ale wstydzilem sie wkleic
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
nie wydzialem tego bo mi sie nie chce sciagac to (chinski internet jest za wolny) ale Xie PEi Qi byl w sumie znany mistrzem, co prawda stworzyl wersje eksportowa baguzhang do USA znaczy sie wiecej form wiecej kasy ale swoje umial i bic sie tez wiedzial jak .Niestety juz nie zyje
Napisano Ponad rok temu
prosze prosto z USA dla angmoh
Napisano Ponad rok temu
Bardo dziękuję. Właśnie obejrzałem. Aż 3 razy. To było po prostu piękneprosze prosto z USA dla angmoh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie mogłem coś mi się tam krzaczy. Tomek jak to ściągnąć
Help
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a sciagnal ktos Xie peiqi?
Ja sobie ściągnąłem. I mam taką obserwację. Po obejrzeniu pierwszego filmiku z formą pomyślałem "facet może i był dobry ale stary jest i już tej siły/dynamiki w ruchach nie widać". Drugi filmik pokazał jednak Xie Pei Qi jeszcze wiele potrafił pomimo swojego wieku.
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Pioetrek a jak Ci sie to udało ściągnąć....Albo jakiś niekumaty jestem albo ten win mnie kidyś wykończy...
Napisano Ponad rok temu
Ewentualnie dla dysponujących słabszym łączem zmniejszyłem pliki (.avi):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - forma - ok 5 mb
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - zastosowania - ok 5 mb
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
MW
Napisano Ponad rok temu
a sciagnal ktos Xie peiqi? Piotr sciagnij sobie ten clipy, sciagnelem sa calkiem calkiem... spodobaja sie Tobie
no calkiem fajne. dzieki.
Napisano Ponad rok temu
Wielkie dzięki Pioetrek poklon za te zmniejszone pliki. Nareszcie mi to działa. Fajne filmy.
Jeszcze raz dzięki. I pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MEDYTACJA
- Ponad rok temu
-
klip z naszych zawodow
- Ponad rok temu
-
grobowiec Mistrza Yu
- Ponad rok temu